Homepagina » Gezondheid » Bizar effectieve methode om gegarandeerd af te vallen
Afvallen met hypnotherapie

Bizar effectieve methode om gegarandeerd af te vallen

Als het gaat om afvallen, dan weet je meestal wel wat je gaat doen. Je gaat naar de huisarts, voedingsdeskundige, diëtiste, personal trainer, op dieet, sportschool, dat soort dingen.

Maar er is misschien iets waar je niet zo snel aan denkt als je wilt afvallen: hypnotherapie.

Hypnotherapie is het therapeutische gebruik van hypnose. Hypnotherapie is een andere weg die mensen inslaan als ze willen afvallen. Meestal doen ze dit, nadat ze ontdekt hebben dat andere pogingen mislukten. Gewone diëten, crash-diëten, rage-diëten, sapkuurtjes, jezelf in het zweet werken in de sportschool, hebben allemaal hetzelfde nadeel. Zodra je ermee stopt komt je overgewicht weer snel terug, zegt Greg Gurniak, een gecertificeerde klinisch en medisch hypnotherapeut uit Ontario, Canada.

“Dit gaat overigens niet over ‘mindcontrol’, of iemand die je gekke dingen laat doen, terwijl je bewusteloos bent. Mindcontrol en geen controle meer hebben over jezelf, of iets tegen je wil doen, zijn de grootste misvattingen over hypnose” zegt Kimberly Friedmutter, hypnotherapeute en auteur van Subsconscious Power.

Het is de manier hoe de entertainmentindustrie hypnose neerzet. Hierdoor krijgen mensen er een vertekend beeld bij. Enkele van dit soort entertainers in Nederland zijn bijvoorbeeld Victor Mids (Victor Middelkoop) en Rasti Rostelli (Roland van den Berg). Leuke entertainment, maar het heeft niets met hypnotherapie te maken.

RESULTATEN

De resultaten die je kunt verwachten wanneer je ervoor kiest om af te vallen met hypnotherapie variëren van 1 to 3 pond per week. Eén van de voordelen is dat je dus geen dieet doet en ook geen honger hebt. Het afvallen gaat eigenlijk vanzelf, omdat je onder andere de snelheid van je vetverbranding ermee verhoogt.

Specialist op het gebied van afvallen met hypnose is internationaal gecertificeerd klinisch ABH/ABNLP Hypnotherapeut Michel Lejeune. Hij ontwikkelde het HypnoSlank systeem, waarbij je met verschillende sessies gemakkelijk afvalt en je streefgewicht bereikt.

De methode is simpel te volgen. Je downloadt alle sessies als mp3-geluidsbestanden en daarna is het een kwestie van het bijgeleverde luisterschema volgen en beginnen te luisteren. Het slagingspercentage ligt vrij hoog, boven de 95%. Dat betekent dat de meeste mensen er baat bij hebben en hun streefgewicht bereiken.

Een extra voordeel is dat je met deze methode geen terugval hebt, zoals met een dieet. Elke kilo die eraf is blijft eraf. Dit komt mede doordat je vetverbrandingssnelheid gecorrigeerd wordt met de sessies. Dit is een permanent effect, waardoor je dus blijvend slank wordt, zonder dieet.

VOORDELEN

Naast dat afvallen en je streefgewicht bereiken het einddoel is, heeft deze methode meerdere positieve neven-effecten. Zo verdwijnen ook de risico’s die overgewicht met zich meebrengen. Denk hierbij aan het risico op diabetes, hart- en vaatziekten, hoog cholesterol, ademhalingsproblemen, gewrichtsproblemen, schildklierproblemen en meer. Je gezondheid gaat er dus ook op vooruit.

KOSTEN

De complete behandelmethode kost 997 euro, een forse investering. Maar als je het vergelijkt met andere methoden, zoals het laten plaatsen van een maagballon, een maagverkleining, of zelfs liposuctie, die enkele duizenden euro’s kosten, dan valt het eigenlijk wel mee. Niet geheel onbelangrijk is te vermelden dat afvallen met hypnotherapie volledig risicoloos is. En dat kan niet gezegd worden van de andere methoden.

AANBIEDING

Overgewicht is een enorm groot probleem waar veel mensen last van hebben. Om zo veel mogelijk mensen in staat te stellen om af te vallen met hypnotherapie, biedt Lejeune dit programma aan tegen een sterk gereduceerd tarief.

Tot 11 november kun je voor slecht eenmalig 147 euro het gehele programma in bezit krijgen en kun je rekenen op professionele hulp en ondersteuning.

Klik hier om het complete programma te bestellen voor slechts 147 euro

Meer informatie over dit programma vind je hier:
https://www.hypnoslank.nl/hypnoslank-programma

 Vond je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

7 dingen die je nooit mag doen als je wilt afvallen

In onze hedendaagse samenleving maken wij ons ...

We worden massaal vetgemest, omdat het een schandalig verdienmodel is

Na de Tweede Wereldoorlog zijn mensen steeds ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.