Paranormaal

Bovennatuurlijke krachten: telepathie (video)

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aflevering Telepathy van Naked Science richt zich op de wetenschappelijke onderbouwing van het fenomeen telepathie.

Wetenschappers doen al jaren uitspraken over het bestaan van telepathie – het vermogen tot rechtstreekse overdracht van gedachten of gevoelens op afstand zonder gebruik van taal of hulpmiddelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sceptici stellen dat mensen niet over dergelijke vermogens beschikken, maar kunnen de vele fenomenen waaruit blijkt dat rechtstreekse overdracht wel degelijk kan plaatsvinden niet verklaren.

Naked Science onderzoekt dit mysterieuze zesde zintuig en doet experimenten om een antwoord te krijgen op een eeuwenoude vraag: bestaat telepathie?

De documentaire werd in 2005 uitgezonden op National Geographic Channel en deze week op YouTube geplaatst door het Britse productiebedrijf Pioneer Productions.

Bron: YouTube.com/PioneerProductionsUK

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ben Rijk
Ben Rijk
10 jaren geleden

Hey die documentaire had ik in 2005 gekeken! Best interessant, alleen een beetje verdraaid en onduidelijk..

Het meest onduidelijk vond ik nog dat verteld werd dat een van die testpersonen had meegedaan aan een telepathie programma van de overheid. Resultaten daaruit waren dat het niet kon, maar hij kreeg wel een medaille voor het meedoen.

Jaren later kreeg een familie een grote vergoeding van de overheid omdat een man in die familie zelfmoord had gepleegd. Volgens de familie kwam dat doordat hij gehypnotiseerd was en met telepathie was aangestuurd =p

Beetje krom hea?!

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

telepathie is een van de mooiste gegevens overdracht in de gehele kosmos.Al is de afstand nog zo groot.je hoort en je voelt alles aan.Liegen of onwaarheden zijn volledig ondenkbaar.Hier in deze leugen fabriek is het mogelijk met zielen waar je al 10 tallen of meer levens ,waar dan ook in kosmos of op aarde meegeleefd heb .Maar hier blokkeert zo,n telepathie,se band op het moment dat er negativiteit,of de aardse wil tussen komt.en dat doet hier veel pijn.Je raakt iets wat zo dierbaar is ineens kwijt.want de personen in kwestie verdwijnen dan meestal voorgoed uit je leven.vrije wil of karma maakt niet uit.het is dan net of een deel van jou zelve verdwijnt.nu ik deze reactie hier neerzet lopen de tranen over mijn wangen.en voel ik de pijn van het gemis.naar boven komen.

bending unit 22
bending unit 22
10 jaren geleden

NGC riep u??

Mojomirosa
Mojomirosa
10 jaren geleden

Conclusie,real science,no…fascinating yes.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x