UFO Database Archief

Boxtel 10 maart – Objecten bij vliegtuig

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste mensen,

Gisteren (woensdag 10 maart), om ca. 16.15 uur zag ik in de lucht boven Boxtel een groot vliegtuig vliegen met een brede en lange trail achter zich aan. Aan weerszijden van het grote vliegtuigen vlogen twee kleine vliegtuigen (ik kon geen vormen van deze voertuigen onderscheiden) ook ieder met een (kleinere) trail achter zich aan. De drie vliegtuigen vlogen in formatie. Het gekke was dat opeens om de beurt de trail van de kleine vliegtuigjes even verdwenen. Van het ene op het andere moment hielden de kleine trails helemaal op om na een paar seconden weer te verschijnen. Hoe kan dat? Kan een trail onderbroken worden doordat bijvoorbeeld even de voet van het pedaal wordt gehaald, even geen gas geven?
Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Groeten,
I.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bauksig
bauksig
12 jaren geleden

Hoi,
Ik heb dit ook gezien laatst. Er was geen gewoon vliegtuig bij, maar er kwamen -zoals het er voor mij uitzag – 2 metalen bolletjes aan met erachter een trail. Perfect naast elkaar. En opeens verdwijnt alles ( ook de trail ), maar komt vervolgens een stuk verder weer tevoorschijn. Toen was het helemaal weg. Maar op het moment dat ze voor de 2e keer verdwenen, verschenen er weer 2 op precies het zelfde start punt als de vorige. En de trails die ze hadden achter gelaten bleven een dik uur hangen.
Na mijn niburu melding, kreeg ik als antwoord dat het straaljagers in formatie moeten zijn geweest. Maar ik zie nu zoveel van zulke meldingen, dat het absoluut geen straaljagers konden zijn geweest!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x