UFO Database Archief

Breda 17 juli – Oranje bol met pulserend geel licht boven vliegbasis Gilze-Rijen

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geachte Heer / Mevrouw,

Met veel enthousiasme kan ik u melden dat er op zaterdag 17 Juli 2010 omstreeks 23:45 uur, een ongeïdentificeerde oranje bol met een pulserend geel licht (+/- elke twee seconde een puls) boven Breda te zien was. Het object bewoog zich met constante snelheid (geschat: 400-500 km/h) op middelmatige constante hoogte (geschat: 4000 – 5000 meter) in oostelijke richting. Hierbij heb ik geen geluid waargenomen. De observatie duurde ongeveer 1:30 minuut, waarin geen koers of snelheidswijzigingen door mij zijn waargenomen.

De koers van het object is vanuit mijn appartement gezien direct in de richting van Vliegbasis Gilze-Rijen, en zou mijns inziens aldaar moeten zijn opgemerkt door defensie radarsystemen. Hoewel ik geen onderscheppingtoestellen heb waargenomen. Door mijn achtergrond (zoon van een overleden luchtmacht Commodore A.P.V.) ben ik bekend ben met bijna alle mogelijk militaire en civiele vliegtuig- en helikoptertypes, dit object voldeed niet aan iets wat mij bekend is.

De weeromstandigheden ten tijde van de observatie waren een onbewolkte sterrenhemel & nagenoeg windstil.

We are being observed!!! 🙂

Met vriendelijke groeten,
S.V.

Noot: Bij navraag of het eventueel om een thaise ballon zou kunnen gaan, ontvingen we onderstaande reactie van S.V.:

Ik dacht in eerste instantie ook dat het om een Thaise ballon ging, ik bekijk websites over dergelijk onderwerpen zeer regelmatig en ben mij er goed van bewust wat dit zijn. Ik refereer echter aan de lokale weersomstandigheden van het moment, die waren windstil! De snelheid, regelmatige puls van het licht, de stabiele hoogte en de rechte lijn waarin het object zich bewoog voldeden mijns inziens niet aan deze omschrijving, maar ik ben geen expert dus wat dat betreft is alles mogelijk. Het liet bij mij de indruk achter dat het object doelgericht ergens naar op weg was.

Echter, daar ik dacht dat ik geen reactie meer zou krijgen heb ik de melding van twee dagen (maandag 19 Juli later in de avond want het was al donker, ik had echter geen horloge bij) later niet gemaakt. Het betrof hier namelijk een object die aan dezelfde omschrijving voldeed, echter zonder het pulserende licht. Dit kwam over mijn appartement terwijl ik met de buurvrouw stond te praten, en ik dus kon bepalen dat ik mij dus geen dingen ingebeeld heb aangezien zij ook de “UFO” heeft waargenomen. Dit keer echter veranderde het object wel van richting (het leek zich een beetje in te houden toen wij het in de gaten kregen), en bevond zich lager dan de eerste melding maar toch te hoog om details te kunnen onderscheiden, helaas! Het bewoog zich ook in tegenover gestelde richting aan de eerste “UFO”. De bewegingen die het object maakten deden mij direct denken aan een tol (zo’n speelgoed tol). Dezelfde “trekkende” bewegingen wanneer het object van richting veranderde, zie je wanneer je een tol uit balans brengt en hij zijn evenwicht weer terug zoekt. Wederom was er geen geluid te horen en waren de weersomstandigheden eveneens zeer rustig, niet meer dan een licht avond briesje. Dit object was in mijn optiek eveneens geen Thaise ballon.

Wat het precies was zal wel een raadsel blijven, en mijn “monkey mind”/ego-systeem heeft uiteraard een mening klaar, uiteindelijk is de vraag natuurlijk: Doet het er toe??? Dat we niet alleen zijn in het uni-/multi-versum weet iedereen in zijn hart wel, hoe hard sommige mensen dit ook bewust ontkennen. Dat is naar mijn mening nog niet eens heel interessant, de reden waarom we geobserveerd worden daarentegen is vele malen interessanter om te weten te komen, aangezien daar nogal wat verschillende theorieën over de ronde doen. De vraag is alleen wanneer ze daar boven wat intelligenter worden een contact met ons “normale” burgers zoeken, en niet met onze overheden. Dat zou toch na de afgelopen twee millennia observeren wel duidelijk moeten zijn, tenzij daar geen plaats voor is in hun plannen.

Met vriendelijke groeten,
S.V.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x