Homepagina » UFO Database Archief » Breda 20 december – Drie goudgele boemerangs

Breda 20 december – Drie goudgele boemerangs

Even een melding uit Breda. Zo rond 17:45-50 op 20-12-2010 was ik in mijn tuin een pad door de sneeuw aan het vegen en toen ik mijn shaggy aanstak, keek ik zoals altijd even naar boven om te kijken of er iets opviel en zoals altijd niets, alleen een enkel vliegtuigje.

Ik heb eerlijk gezegd nog nooit wat gezien tot vanavond. Ik volgde een vliegtuig toen me iets opviel in mijn rechter ooghoek en reageerde gelijk door te kijken en ineens waren er 3 boemerangachtige vormen met een goudgelig gloeiende kleur, tenminste zo kan ik het beste omschrijven.

Dit gebeurde zo plots en stil en leek heel onwerkelijk maar toch. Ik ben zeer benieuwd of iemand anders dit gezien heeft, zeker omdat het zo snel ging maar wel heel duidelijk door de heldere donkere lucht. Ze leken in formatie te vliegen zoals we kennen van de luchtmacht. 3 stuks, waarvan 1 de leider met aan iedere kant een wingman.

M.T.Vond je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...