UFO Database Archief

Breda 20 december – Drie goudgele boemerangs

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Even een melding uit Breda. Zo rond 17:45-50 op 20-12-2010 was ik in mijn tuin een pad door de sneeuw aan het vegen en toen ik mijn shaggy aanstak, keek ik zoals altijd even naar boven om te kijken of er iets opviel en zoals altijd niets, alleen een enkel vliegtuigje.

Ik heb eerlijk gezegd nog nooit wat gezien tot vanavond. Ik volgde een vliegtuig toen me iets opviel in mijn rechter ooghoek en reageerde gelijk door te kijken en ineens waren er 3 boemerangachtige vormen met een goudgelig gloeiende kleur, tenminste zo kan ik het beste omschrijven.

Dit gebeurde zo plots en stil en leek heel onwerkelijk maar toch. Ik ben zeer benieuwd of iemand anders dit gezien heeft, zeker omdat het zo snel ging maar wel heel duidelijk door de heldere donkere lucht. Ze leken in formatie te vliegen zoals we kennen van de luchtmacht. 3 stuks, waarvan 1 de leider met aan iedere kant een wingman.

M.T.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x