UFO Database Archief

Breda 21 april – Object met tiental verschillende lichten

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste Niburu,

Ik ben een trouwe lezer van jullie site en ben daardoor ook weer meer geïnteresseerd geraakt in het UFO fenomeen. Ik lees ook met plezier allerlei melding van Orbs, sphers en andere objecten boven het Nederlandse luchtruim.

Je vraagt jezelf dan wel eens af, gezien de gigantische toename aan waarnemingen, wanneer jezelf dan ’n keer aan de beurt bent en iets te zien krijgt wat interessant is en niet meteen uit te leggen is?

Gisteren avond (21-04) rond 22.00 uur was ik bezig met sluiten van de tuindeur. Ik heb er een gewoonte van gemaakt om dan bijna altijd het luchtruim boven de wijk, Haagse Beemdenv (Breda), te verkennen. Daarbij hoop je wel eens iets te zien wat dan verdacht is en wat past bij de al eerder geplaatste verhalen op jullie site, zodat je zaken aan elkaar kunt rijmen. En daarmee doel ik natuurlijk op UFO’S. Niet dat dit nodig is maar het maakt het herkennen van objecten van makkelijker en betrouwbaarder.

Gelukkig was het een heldere hemel en de sterren waren goed zichtbaar.

In de verte ontdekte ik een stil hangend object, kijk richting kompas Westen, plek waar ik me toen bevond bij benadering, N 51.37 O 4.45. Nu is dit nog niet zo bijzonder echter dit object had op een horizontale lijn witte en enkele rode lichten welke naast elkaar in een vast ritme uit en aan gingen. Maw de lichten gingen uit en aan van rechts naar links, om de beurt, continu.

Ook kreeg ik de indruk dat lichten naar “achteren” verdwenen, alsof het object zelf ook iets gekanteld was. Ik schat dat het zo’n p.m. 10 tal verschillende lichten betrof die ik kon waarnemen aan object.

Na een aantal minuten bewoog het object (leek langzaam) omhoog en/of van mij af.
De afstand was moeilijk te bepalen, maar ik schat dat het object tussen de 5 tot 10 km van mij af was. Misschien ook wel meer?

Ik realiseerde me ook dat ik dit al een keer eerder heb gezien een aantal maanden geleden, begin dit jaar/eind vorig jaar, helaas heb ik toen niet de moeite genomen om dit aan jullie melden. Maar nu het zich voor de 2de keer voordeed vond ik het de moeite waard om te melden.

Het opvallende van deze 2 waarnemingen is dat het object zowel de 1ste als de 2de keer, ongeveer op dezelfde plek in de lucht te zien was. Mogelijk is hier ook iets over te zeggen, dwz de locatie van het object. Ook kan ik mij herinneren dat het object toen dezelfde karakteristieken vertoonde.

Zover mijn kennis reikt kan ik dit object niet koppelen aan het beeld van een conventioneel vliegtuig, zijn het een airliner, propeller vliegtuig maar ook niet aan een helikopter of iets dergelijks.

Boeiend en nog onverklaarbaar.

Misschien dat er meer mensen in Breda of omstreken zijn geweest die dit gezien hebben, ook vanuit de andere kijkrichting, zoals Dordrecht richting Breda?

Mogelijk zijn jullie geïnteresseerd om dit ook op jullie site te posten. Ik ben benieuwd.

Alvast bedankt.

Hoe dan ook, Niburu is en blijft een goed initiatief, KEEP UP THE GOOD WORK.

Want… Informatie en Bewustwording is niet alleen een noodzaak maar ook het recht voor iedereen.

Met vriendelijke groet,

P.K.
Breda

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x