Homepagina » UFO Database Archief » Breda 5 januari – Oranje lichtbol

Breda 5 januari – Oranje lichtbol

Hallo,

Ik ben gaan googlen en kwam op jullie site naar aanleiding van iets wat ik vanochtend gezien heb.

Ik woon in Breda vlak bij het centrum en ging vanochtend vroeg tussen 7.15 en 7.45 mijn tuin in om de waterfles van mijn cavia’s te vervangen (ivm vorst). Voordat ik terug naar binnen liep keek ik naar de maan die een beetje was vervaagd door het fijne wolkendek. Toen ik vanuit mijn oogpunt zo’n 20cm van de maan een oranje lichtbol zag wat omhoog steeg. Eerst dacht ik dat iemand nog een verloren vuurpijl had maar hij ging te hoog en ‘ontplofte’ niet tot een mooie vuurbloem. Ook was het geen lichtkogel wat op zee wordt gebruikt. Er zat niks om de bol heen, geen vliegtuig of helicopter.

Ook geen ring of wolk/uitlaatgas etc. Het was net een gloeiend kooltje en ik wilde naar binnen lopen om m’n camera te pakken maar was bang dat het zou verdwijnen.

Ik heb zo’n 5 min zeker staan kijken hoe het hemelsbreed over mijn tuin zweefde en over het appartementen complex verdween tot ik het niet meer kon zien door de gebouwen..

Ik vertelde dit aan een vriendin van mij die woont in Dongen en zij was verbaasd, ze geloofde me want zij en haar man hebben dit vorige jaar januari ook gezien en er zo’n 15 min naar staan staren. Ze gokt dat ze het zo’n 5 of 6 jan. had gezien waarop ik antwoordde dat het vandaag ook 5 jan. is…

Erg vreemd vonden wij. En ik ben benieuwd hoe sceptisch ik ook kan zijn, of jullie meer meldingen vandaag, eerder of ieder jaar rond deze datum binnen krijgen?

Graag hoor ik van u.

Mvg,
R.W.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

huisarts

Huisarts schrijft indringende brief aan Attje Kuiken: ‘Je kraamt onzinnige dingen uit over mensen die je niet kent’

Beste Attje, waar is de tijd gebleven ...

antifa

Beelden: Antifa verstiert massaprotest tegen coronabeleid in Brussel

In Brussel zijn zondag zo’n 100.000 betogers ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x