Homepagina » UFO Database Archief » Breda 5 september – Witte bolvormige objecten gefilmd

Breda 5 september – Witte bolvormige objecten gefilmd

Nooit had ik gedacht dat ik Ufo’s op camera ( Sony Full HD handycam) kon krijgen maar de aanhouder wint en het resultaat is er.

Vorige week donderdagavond op 2 sept 2010 had ik ook al een video gemaakt en ook opgestuurd naar Niburu. Nu heb ik ander beeldmateriaal gefilmd enwel overdag en dus beter te zien als afgelopen donderdagavond.

Hierbij stuur ik alvast de foto’s die van het filmpje(UFO 4) zijn die je supersnel voorbij ziet komen al na 2 seconden linksonder in beeld maar ik heb deze objecten helemaal niet gezien want als je goed kijkt dan zie je de witte ronde objecten veel verder weg dus hier kwam ik later pas achter toen ik de beelden terug ging kijken.

Op het filmpje UFO 5 wat ik kort daarna filmde zie je ook meerdere malen de zwarte objecten voorbijrazen met ongekende snelheid dit is goed te zien in slowmotion of stilstaandbeeld zoals in de 8ste 9de en 18de seconden dat ze supersnel voorbij komen.

Ik hoop dat Niburu snel weer naar Oosterhout komt zodat ik me beter kan verklaren over wat ik allemaal heb gezien en gefilmd heb.

De 2 video’s (UFO 4 en UFO 5 ) stuur ik zo met een ander mailtje wel want anders wordt het mischien te groot om te verzenden maar deze foto’s die heb je alvast.

UFO 4:

UFO 5:

Alle video’s die ik heb gemaakt staan ook op youtube channel "bmw3freak"

Met vriendelijke groet,
J.S.
Breda

Noot Meldpunt: We hebben geconcludeerd dat de donkere objecten, zoals o.a. te zien is in video ‘UFO 4’, insecten zijn die dicht voor de camera langsvliegen. De bolvormige witte objecten, die in video ‘UFO 5’ te zien zijn, en zich hoog in de lucht bevinden zijn naar onze mening geen insecten, vogels of conventioneel vliegverkeer.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

rutte

Ongekend populair? 87 procent Nederlanders wil dat Rutte ophoepelt

De partij van premier Mark Rutte staat ...

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...