UFO Database Archief

Breda 9 juli – ‘School’ van 50+ rode lichtbollen

Help door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: Vrijdag 9 juli 2010, +/- 00:15u
Weertype: Helder
UFO kenmerken: Minstens 50 roodachtige lichtpunten, grootte weet ik niet, had het idee dat ze erg hoog in de lucht hingen.
Beweging: ze vlogen door mekaar heen in een soort “school” door het luchtruim.

In de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 juli zat ik met nog iemand bij een bevriend stel van ons in de tuin. We waren aan het praten en ik zat een beetje in de lucht te staren. Opeens merkte ik die kolonne van minstens 50 roodachtige lichtpunten op, die met een ongekend hoge snelheid in een soort “school” door het luchtruim schoten.

Toen ik het opmerkte riep ik dat de anderen die in de tuin zaten ook naar boven moesten kijken. 2 van de 3 mensen die ook in die tuin zaten hebben dezelfde waarneming gedaan. Ik heb dus 2 getuigen.

Voor ons is niet te verklaren wat dit is. Een van de mensen in de tuin (die zelf die UFO’s niet heeft gezien, maar wel eens eerder een waarneming heeft gedaan) is een lucht -en ruimtevaartexpert en zegt dat dit verschijnsel niet met de huidige wetenschap is uit te leggen.

Sinds ik dit heb gezien moet ik er constant aan denken. Het vreemde is dat ik ook helemaal niet schrok toen ik het zag, kreeg meer een soort euforisch gevoel. Heel vreemd.

R.K.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x