Homepagina » UFO Database Archief » Breukelen – Diverse waarnemingen sinds jaren ’80

Breukelen – Diverse waarnemingen sinds jaren ’80

Geachte Niburu,

Dank U dat ik dit mag opsturen.

Ergens jaren ’80 rijd ik in de polder bij Breukelen en zie links aan de horizon drie licht stippen in driehoeksformatie. Het was zomeravond rond 7 uur. Ik denk dat het straaljagers zijn? Ze kwamen van links, en toen ze recht voor mij waren, schoten ze als een speer rechts aan de horizon mijn beeld uit, met een snelheid van wel 9 straaljagers?

1999, een week voor mijn vakantie Ierland, lig ik te zonnen in een weiland. Opeens zie ik uit mijn rechter ooghoek trillingen in de lucht. Ik kijk naar rechts in de lucht en zie niets. Ik kijk meteen voor mij in de lucht en zie daar een metaalkleurige cirkel 5 à 6 centimeter groot dat duurde 5 à 7 seconden. Hoe ver het van mij af stond weet ik niet, is het ver dan is het groot.

In mei 2010 loop ik in Albert Heijn in Maarssenbroek, ik draai naar links voor de soep en opeens kijk ik in een gezicht van een vrouw met blond haar en mooie blauwe ogen. We keken elkaar wel zeker 12 seconden aan, toen draaide ik mij om en pakte de soep. Ik denk: wat is dit nu weer? Ik heb nog rondgekeken, maar niets.

Ergens begin juli 2010 loop ik in het bos, komt er een hond om de hoek lopen die naar mij toe komt en om mij heen kijkt, wat wel meer honden doen als ze mij zien. Ik hoor iemand roepen naar die hond, maar de hond bleef staan kijken naar hoog in een boom. Ik roep naar die hond, maar de hond bleef staan kijken naar iets hoog in een boom. Ik roep: kom dan jochie en klap in mijn handen naar die hond die 4 meter van mij af staat. Op dat moment dat ik dat doe kwam die man de hoek om lopen en roept: niet klappen, maar die hond schrok al en liep weg. En die man er achteraan.

Een maand later loop ik in het bos en kom die man tegen met zijn hond en raken aan de praat en hij vertelt dat hij hem uit een asiel heeft. Ik roep die hond zo van kom dan jochie en hij kwam, die man zegt dat is heel bijzonder want dat doet hij anders niet. Zo al pratend zie ik een licht op 2 bomen schuin aan de overkant, een meter of 28 verderop. Een prachtig licht, zoals je weleens op een mooie zomeravond ziet. Toen kwam daar iets over de struiken en een sloot van 5 meter op het pad waar wij op stonden 24 meter verderop en het kwam heel snel naar ons toe [die hond en ik kijken daar naaar] en ging voor mij en die hond om die man heen over de sloot weer het bos in. Die man sprak door en die hond keek om die man heen het na. Maar vraag mij niet wat ik heb gezien? Ja, ik zag iets, het had de grootte en vorm van een mens toen het op het pad kwam, het zag er wit licht schijnend uit, maar ik kan het niet goed beschrijven. Ik denk dat de hond het wel goed heeft kunnen zien.

Ik heb nog veel meer dingen meegemaakt.

Met vriendelijke groet,
G.S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

vanden bossche

Geert Vanden Bossche legt in 2 minuten uit waarom het vaccineren van kinderen ‘crimineel’ is

Het coronavaccin kan bij kinderen auto-immuunreacties opwekken, ...

Wij gaan door met nieuws brengen, ook in 2022

Wij gaan door! Steun jij ons ook in 2022?

Een welgemeend dankjewel! Sinds we los zijn ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x