Homepagina » UFO » ‘Britse UFO-files vrijgegeven om aandacht af te leiden’
Britse UFO-files vrijgegeven om aandacht af te leiden

‘Britse UFO-files vrijgegeven om aandacht af te leiden’

Afgelopen week maakte RAF-commandant Carl Mantell bekend dat de ufodesk van het Britse ministerie van Defensie in 2009 werd gesloten omdat nog nooit gebleken is dat UFO’s een bedreiging waren voor Amerikaanse doelen.

Volgens Nick Pope, die tussen 1991 en 1994 was belast met het onderzoek naar UFO’s, worden dergelijke uitspraken gedaan om de aandacht af te leiden.

“Dit wordt puur en alleen gedaan om het parlement, de media en de burgers zoet te houden,” zei Pope. Het ministerie maakte vorige week 4400 pagina’s openbaar met daarin meldingen van vermeende UFO’s die in de loop der jaren bij de afdeling waren binnengekomen.

Geen formele mening

Woordvoerder van het ministerie van Defensie en zelfbenoemd UFO-expert David Clarke zei dat het ministerie geen bewijs heeft gevonden dat UFO’s een bedreiging vormen voor Groot-Brittannië.

Het aantal mensen dat zich bezighield met de onderzoeken en de kosten die dat met zich meebracht stonden niet in verhouding tot het resultaat voor het Amerikaanse leger, voegde Mantell toe. Het ministerie zei verder dat het leger geen formele mening heeft over het al dan niet bestaan van buitenaards leven.

De vrijgegeven documenten zouden moeten laten zien dat het ministerie niets verborgen houdt. Het gehele Britse UFO-archief zou inmiddels ontsloten moeten zijn. Pope zegt echter dat er op grond van de Freedom of Information Act vele uitzonderingen zijn met betrekking tot gebieden als defensie, veiligheid en inlichtingen en dat de stukken vóór de openbaring al niet langer waren geclassificeerd als geheim.

Bentwaters

Volgens Pope wordt Clarke ingezet om de standpunten van het ministerie na te papegaaien. De uitspraken van Pope zijn gepubliceerd door Robert Hastings, die onder andere onderzoek deed naar een UFO-waarneming door Amerikaanse soldaten in 1980 in de buurt van luchtmachtbasis Bentwaters in het Engelse Suffolk.

Eén soldaat zag een ‘vreemd rood licht’ dat plots verdween en daarna opnieuw verscheen. Hij sprak ook van ‘een vorm van energie’. De militairen zagen het lichtspektakel kort nadat ze schade aan boomtoppen en verpletterde naalden van bomen onderzochten. Ook de plaatselijke bevolking was getuige van de vreemde lichten.

De UFO vloog later over de basis en vuurde een soort laserstraal af op de plaats waar kernbommen lagen opgeslagen. Een verklaring voor het incident kwam er nooit.

Bron: Reuters.com via Ufohastings.com

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Highjump
Highjump
7 jaren geleden

Nick Pope heeft wel méér dingen voorspeld, o.a. dat tijdens de Olympische Spelen ufo’s massaal in het openbaar zouden landen. Hij beweerde zelfs dat hij met een aliën gesproken had over de O.S. Nick, sinds jouw voorspellingen niet zijn uitgekomen, geloof ik NIETS meer van je. Ga nuttig werk verrichten, man!

nancy.
nancy.
7 jaren geleden

Gelukig door weet op deze site weten we inmiddels beter,america waant zich zelf groot,de wereld draait niet om hun ,en als ze konden was er maar een land op deze wereld HUN .

pietje bell
pietje bell
7 jaren geleden

[quote name=”Highjump”]Nick Pope heeft wel méér dingen voorspeld, o.a. dat tijdens de Olympische Spelen ufo’s massaal in het openbaar zouden landen. Hij beweerde zelfs dat hij met een aliën gesproken had over de O.S. Nick, sinds jouw voorspellingen niet zijn uitgekomen, geloof ik NIETS meer van je. Ga nuttig werk verrichten, man![/quote]
Dat jij het niet geloofd is prima.hierdoor is dus wel een aanslag door drones en project blue beam voorkomen.En dat was de rede dat zij niet konden landen .1 slachtoffer is voor hun al te veel.Redden van 10,000 den gaat voor.Er gebeurd zo veel wat voor de meeste nog niet zichtbaar is.Maar komen doet het.

amar
amar
7 jaren geleden

is het de bedoeling om doorheen het artikel amerika en Engeland door elkaar te halen?

Abel
Abel
7 jaren geleden

[quote name=”amar”]is het de bedoeling om doorheen het artikel amerika en Engeland door elkaar te halen?[/quote]

Er lagen voornamelijk Amerikaanse bommen op de bases, net zoals er een aantal Amerikaanse kernwapens op vliegbasis Volkel liggen.

sander
sander
7 jaren geleden

Zou ie het serieus menen, al die voorspellingen? Of is dit allemaal een grote troll?
Ik hoop op het laatste.

Hr
Hr
7 jaren geleden

Even aangenomen dat het waar is, dat ufo’s onder de pet gehouden worden. Ik sta daar zeer voor open in elk geval. Danvraag ik me wel af waarom disclosurevechters contine voor dezelfde tactiek kiezen, die elke keer weer niet werkt. Ik schat in dat keihard bewijs, door de eerste de beste tv presentator met een beetje gevoel voor humor, verwezen wordt naar de hoek van aluhoedjes. Waarom telkens die zoektocht naar bewijs, als bewijs geen indruk maakt? Als er bewijs bestaat voor ufos, dan heeft bewijs bewezen geen waarde. De vraag is, hoe laat je mainstream media vanuit zichzelf zoeken naar deze eventuele bewijzen?

nancy.
nancy.
7 jaren geleden

[quote name=”Abel”][quote name=”amar”]is het de bedoeling om doorheen het artikel amerika en Engeland door elkaar te halen?[/quote]

Er lagen voornamelijk Amerikaanse bommen op de bases, net zoals er een aantal Amerikaanse kernwapens op vliegbasis Volkel liggen.[/quote]
En nog steeds 18 of nog meer.

kim
kim
7 jaren geleden

[quote name=”nancy.”][quote name=”Abel”][quote name=”amar”]is het de bedoeling om doorheen het artikel amerika en Engeland door elkaar te halen?[/quote]

Er lagen voornamelijk Amerikaanse bommen op de bases, net zoals er een aantal Amerikaanse kernwapens op vliegbasis Volkel liggen.[/quote]
En nog steeds 18 of nog meer.[/quote]

22 volgens R. Lubbers

4all@ones
7 jaren geleden

[quote name=”Hr”]Even aangenomen dat het waar is, dat ufo’s onder de pet gehouden worden. Ik sta daar zeer voor open in elk geval. Danvraag ik me wel af waarom disclosurevechters contine voor dezelfde tactiek kiezen, die elke keer weer niet werkt. Ik schat in dat keihard bewijs, door de eerste de beste tv presentator met een beetje gevoel voor humor, verwezen wordt naar de hoek van aluhoedjes. Waarom telkens die zoektocht naar bewijs, als bewijs geen indruk maakt? Als er bewijs bestaat voor ufos, dan heeft bewijs bewezen geen waarde. De vraag is, hoe laat je mainstream media vanuit zichzelf zoeken naar deze eventuele bewijzen?[/quote]

YEP. Dat, precies dat, is de juiste vraagstelling. En daar kan ook wel een antwoord op worden gegeven als dat nodig wordt bevonden.

Maar wat ook mogelijk is en zich helemaal zonder de MSM kan afspelen, is de individuele zoektocht naar hoe men zelf ermee om wenst te gaan met de info die wél beschikbaar is (dus o.a. op internet via eigen onderzoek etc).

Naarmate het individuele bewustzijn zich afstemt op energiefrequenties/vibraties van een iets hogere orde dan het gemiddelde, draagt men als individu ertoe bij dat de collectieve vibratie wordt verhoogd. Dat is een universele wetmatigheid, die zelfs nog onder bewijs te stellen is ook. Namelijk dan als men het doet en kijkt wat ervan komt.

Overigens, niet ontmoedigd raken als het niet morgen meteen al helemaal veranderd is. Een lange adem hebben is erg handig en toepasselijk in deze 🙂

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pfizer

Voormalige Pfizer-VP: ‘Vaccins niet nodig, de pandemie is praktisch voorbij’

Terwijl farmaceut Pfizer met veel fanfare aankondigde ...

carlson

Tucker Carlson haalt uit: ‘De Amerikaanse verkiezingen zijn vervalst’

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn niet eerlijk verlopen, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x