Buitenaards

Britse zender verfilmt buitenaardse ervaring

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse zender Channel 4 gaat een documentaire uitzenden over de ervaringen van een gemeenteraadslid van Whitby met buitenaardsen.

De 53-jarige Simon Parkes kwam begin vorig jaar in het nieuws toen hij beweerde dat zijn echte moeder een bijna drie meter lang buitenaards wezen is en dat hij vaak wordt achtervolgd door mannen in het zwart.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De rijinstructeur uit Prospect Hill zei dat de programmamakers hem hadden benaderd omdat hij werd genoemd als iemand die veel weet over buitenaardse wezens.

Spion

Parkes, getrouwd en vader van drie, zei: “Wat we proberen te laten zien is dat ik een normaal mens ben, niet iemand die lijdt aan één of andere mentale aandoening.”

Zijn grootvader, Sir James Owen Marsland, was vice-consul van Groot-Brittannië en MI6-agent. Zijn moeder, Jean Parkes, werkte tussen 1967 en 1979 als spion voor MI5.

Parkes ontvangt veel bezoek uit het buitenland om te spreken over zijn ervaringen en ook helpt hij anderen die door buitenaardsen zijn bezocht. Daarnaast geeft hij lezingen in het buitenland.

Bron: Whitbygazette.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kim
kim
11 jaren geleden

Sja, ik víndt dit..nou ja wat zal ik ervan zeggen,.Bizar.

Waldorf Statler
Waldorf Statler
11 jaren geleden

Dit herken ik! Mijn oma kwam van de Pleiaden en mijn grootvader was een Draconian. Het huwelijk is dan ook op de klippen gelopen. Zelf ben ik ruim drie meter lang. Helaas kan ik u niet komen bezoeken omdat ik momenteel langdurig in een gesloten inrichting verblijf.

ReneH
ReneH
11 jaren geleden

[quote name=”Waldorf Statler”]… Helaas kan ik u niet komen bezoeken omdat ik momenteel langdurig in een gesloten inrichting verblijf.[/quote]

[:D aan]
Daar gaat het toch WEER fout in Nederland.
Dat kan toch allemaal maar gewoon, die hebben daar gewoon weer internet.

Zou toch niet mogen!
[:D uit]

Linda
Linda
11 jaren geleden

Heel bijzonder. Er kwamen dingen langs die ik elders ook gelezen heb als ervaringen van mensen. Voor mij is een groot deel van alle puzzles wel op zijn plaats gevallen. Langzaam maar zeker krijgen we een beeld van wat aan gene zijde mogelijk is.

Dit zal wel weer veel reacties geven van ongeloof en belachelijk maken. Maar houd de mogelijkheid eens open dat het daar waar kan zijn. Nu deze man over de brug durft te komen met zijn verhaal, zullen er meer volgen. Je moet er wel lef voor hebben.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x