Buitenaards

Buitenaards contact: bewijs in het nieuws

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De laatste 15 jaar is er sprake geweest van een flinke toename van het aantal UFO-waarnemingen.

Overal ter wereld verschijnen orbs, vaak driehoekig van vorm, in de lucht. Meestal wordt gelijk duidelijk dat het niet gaat om flares, ballonnen of Chinese lampionnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er zijn twee mogelijkheden: het zijn buitenaardse vaartuigen of legertoestellen. Het betreft doorzichtige driehoekige toestellen die gebruik lijken te maken van antizwaartekracht. Er zijn veel video’s en getuigeverslagen waaruit blijkt dat de objecten op een ongelooflijke manier kunnen versnellen en manoeuvreren.

Fel licht

Deze orbs verschijnen op zijn minst al vanaf de jaren veertig – denk aan de foo fighters – toen we nog niet over de technologie beschikten om dergelijke toestellen te produceren. Naast de vele waarnemingen van orbs en driehoeken, worden ook veel schotelvormige objecten gezien.

De 24-jarige Emil Ziemczonek legde onlangs een schotelvormig object vast nabij de Engelse stad Bradford, meldt de Daily Star. Hij dacht gelijk aan een ruimteschip. Afgelopen augustus werd in Bradford al eerder een vreemd object in de lucht gezien. Toen ging het om een fel licht.

De media maken ook melding van een mysterieus oplichtend object boven Akureyri in IJsland. In de video is te zien hoe een verlichte massa richting het aardoppervlak beweegt en vervolgens verdwijnt achter enkele gebouwen.

We worden in de gaten gehouden door wezens van andere planeten. Is dat zo vreemd? De Melkweg bestaat op zijn minste uit 200 miljard verschillende sterren. Overal is leven.

Schok

Proberen ze ons wakker te schudden en te laten inzien dat we één van de vele intelligente beschavingen in het universum zijn? Waarom landen ze dan niet om met ons te praten?

Zijn de vele waarnemingen onderdeel van een plan om ons langzaam te laten wennen aan buitenaards contact? Willen ze ons eerst over de schok en het ongeloof helpen voordat ze zich bekendmaken?

Komen ze op een vooraf vastgestelde datum of wachten ze tot wij zelf contact willen leggen? Of wachten ze tot ons bewustzijn een bepaald niveau bereikt?

Hoe dan ook is het belangrijk om te wennen aan deze realiteit en manieren te bedenken om ze in vrede en eenheid te benaderen.

Eigen ervaringen of UFO-waarnemingen kunnen in een reactie onder het artikel worden achtergelaten.

Foto: Guzelian

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hannie
hannie
10 jaren geleden

ver baas nu toch wel ,orbs zijn geen ufo achtige verschijnsels ,maar ronde lichtplekken [[zo noem ik het maar .een vriendin had foto s van haar paard genomen in de stal ik,keek naar de foto s en zag op het paard grote en kleine orbs ,,ze wist hier niets van ,,en zag het toen ook .
maar enkele jaren stond voor het raam en zag op 100 meter afstand ineens 4 oranje bollen ,,ze danste om elkaar heen ,,voegde zich weer samen ,en in eens waren ze weg,,had net mijn dochter aan de lijn dus die hoorde me er over praten. vond het geweldig .
Er waren een paar dagen berichten in de krant ,dat meer mensen dit hadden gezien .
als je de orbs ziet en goed kijkt ,is het net of het beweegt binnenin ,,

Nature
Nature
10 jaren geleden

Ik had zo’n ervaring met buitenaardsen. Het was terwijl ik ‘sliep’. Het meeste ben ik kwijt, maar de overweldige liefde tijdens de ontmoeting weet ik nog steeds.
Ik had nog een ervaring. Niet met buitenaardsen, maar ik zag het ‘licht’, dat ik wel ben tegengekomen in beschrijvingen. Ik was niet meer mijn lichaam, het was opgelost. Ik werd liefde, totale liefde. Ik zag de hele aardbol en de goede bedoelingen van alle mensen. Het was onvoorstelbaar en een bijzondere ervaring.

Alex
Alex
10 jaren geleden

Het bovenste filmpje lijkt wel erg op een lichtkogel hoor.

Franz
Franz
10 jaren geleden

Op een nacht,ongeveer 20 jaar terug, droomde ik, dat ik deel uitmaakte van een ufo bemanning. Dit duizenden jaren terug. De ufo had een grote ronde deur, links en rechts ervan, 3 ronde ramen.
De ramen waren elk, ongeveer één derde, van de grootte van de deur. Alles stond in één rechte lijn. De ufo was aluminiummetaalkleurig. Niet glanzend. De onderkant van de deur tot de grond was zo’n 10 centimeter. De bovenkant van de deur tot de lucht, ook zo’n 10 cm.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x