Buitenaards

Buitenaards Leven

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het heelal krioelt het van het leven. Het leven is eindeloos, niet alleen in dit universum, maar ook in andere universa, die samen de kosmos vormen.

Je kunt het zo gek niet verzinnen, of het bestaat. Van planeten waar nog steeds dinosaurussen leven, tot menselijke beschavingen die zo hoog ontwikkeld zijn dat ze niet eens een lichaam of planeet meer nodig hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Waar het bewijs hiervoor is? Overal, behalve in de reguliere media. Als je het aan wat vrienden of kennissen vraagt, is er bijna altijd wel iemand die wel eens ‘iets’ gezien heeft. Wie op internet gaat zoeken, komt daar niet alleen talloze filmpjes en foto’s tegen, maar ook vele getuigenissen van mensen die UFO’s gezien hebben, telepathisch contact met buitenaardse wezens, lijfelijk contact met hen hebben gehad, door hen ontvoerd zijn, of in een vorig leven zelf op een andere planeet geleefd hebben.

“Allemaal nep!!”, roepen sommigen. Maar dit zijn vrijwel nooit mensen die er serieus onderzoek naar gedaan hebben. Want wie de tijd neemt om wat video’s te bekijken en websites te bezoeken die over dit onderwerp te vinden zijn, krijgt waarschijnlijk het vermoeden dat er toch wel iets meer is dan het 8 Uur Journaal je wil doen geloven.

En het fascinerende is: hoe meer materiaal je leest en bekijkt, hoe completer het grote plaatje wordt. Je ziet een Zwitserse boer iets vertellen wat precies aansluit op wat een Amerikaanse zakenman meegemaakt heeft. Een Australische actrice die kan channelen, geeft informatie die vervolgens weer onderschreven wordt door een Mexicaanse arbeider, die foto’s gemaakt heeft van lichtschepen en er telepatisch contact mee zegt te hebben. En zo zijn er nog honderden anderen. Mensen die elkaar nog nooit ontmoet hebben, met totaal verschillende achtergronden en woonplaatsen, in verschillende tijdperken. De puzzelstukjes passen precies op elkaar.

Zijn dit mensen die je ervan kunt verdenken om stiekem op zoek te zijn naar hun “15 minutes of fame” en daarom het hele verhaal uit hun duim zuigen? Meestal niet (volgens ons zie je die types juist meer in de reguliere media). Het zijn bijna altijd gewone mensen zoals jij en ik, die nog nooit voor een camera gestaan hebben en oprecht hun verhaal doen, zonder dat het hen iets oplevert. Vaak enigszins beduusd over wat ze meegemaakt hebben, en soms met als gevolg dat hun hele leven op z’n kop staat. Want de gemeenschap waarin ze leven, reageert ook niet altijd even begripvol op zulke verhalen.

Buitenaards LevenHet verhaal van Eduard “Billy” Meier, een Zwitserse boer met één arm, is één van de best gedocumenteerde UFO-getuigenissen uit de moderne geschiedenis.

Als aliens bestaan, waarom zie ik ze dan niet?

Daar zijn verschillende redenen voor. De belangrijkste is de Wet van Niet-Inmenging, een Universele regel die inhoudt dat hogere beschavingen die een andere planeet bezoeken met daarop een minder ontwikkelde bevolking, zich zo min mogelijk met hen bemoeien. Dat houdt niet in dat ze ons niet bezoeken, want dat doen ze juist volop. De Aarde is namelijk een uiterst interessante planeet, zeker in deze tijd. En ze hebben ook contact met individuele personen hier en daar, direct of telepatisch, maar open contact met de hele bevolking is er nog niet bij. Daarom gebeurt het grootste deel van alle echte UFO-waarnemingen ook op vrij grote afstand. UFO’s van dichtbij zijn meestal niet van buitenaardse bezoekers, maar van aardse makelij, of met de computer gemaakt.

Vredelievende ruimtereizigers houden zich vrijwel altijd aan de Wet van Niet-Inmenging, maar er zijn ook minder vriendelijke bezoekers, en die hebben maling aan deze wet. Tegenwoordig kunnen die de Aarde niet meer bezoeken omdat de hoge beschavingen erop toezien dat de eindtijd op Aarde volgens planning verloopt, maar vroeger hadden zij vrij spel. Maar ook zij wilden liever niet door de massa gezien worden, omdat zij het liefst in het geheim hun duistere activiteiten uitvoeren. Het volk zou het namelijk waarschijnlijk niet zo waarderen als ze wisten wie er verantwoordelijk waren voor zoveel ziektes, moorden, oorlogen, armoe, verdwenen kinderen, rampen en andere ellende.

Een derde reden dat we onze bezoekers niet zien, is dat voor hen het onzichtbaar maken van hun ruimteschepen of het aannemen van een andere persoonlijke gedaante vaak kinderspel is. Reptielachtigen doen dit door te switchen tussen de menselijke en hun eigen DNA-pakketten die ze in zich dragen, maar de spiritueel hoog ontwikkelde beschavingen hebben zoveel controle over energie, dat ze met een enkele gedachte hun verschijningsvorm kunnen veranderen. Het is al vaak bevestigd dat tal van mensen die gewoon tussen ons in lopen, niet van onze planeet zijn. Ook komen vele buitenaardse bezoekers uit hogere dimensies dan de onze. Zij kunnen ons wel zien (en bijvoorbeeld moeiteloos door muren heen lopen), maar wij hen niet.

Wat voor beeld komt er uit alle getuigenissen naar voren?

Het beeld dat het leven in het omniversum een eindeloze variatie kent. Hoe klein of groot ook, welke kleur, ontwikkeling of karakter je ook maar kunt bedenken, het bestaat wel ergens in de kosmos. Als je naar de directe omgeving rond de Aarde in de lagere dimensies kijkt, waarin wij ook verkeren, dan zijn de intelligente levensvormen wel grofweg in een paar soorten op te delen. Dat zijn:

1. Mensachtigen
2. Grijzen
3. Reptielachtigen
4. Insektachtigen
5. Leeuwachtigen
6. Amfibieachtigen
7. Vogelachtigen

Buitenaards Leven(helaas gaan ze over het algemeen niet graag voor ons op de foto, dus zullen we het moeten doen met tekeningen op basis van getuigenissen)

Er zijn ook allerlei tussenvormen, en zoals gezegd, vanaf een bepaalde spirituele ontwikkeling wordt ‘uiterlijk’ een relatief begrip, maar dit zijn de hoofdcategorieën die wij kennen. De meeste soorten zijn goedaardig, maar er zijn er ook een aantal die zich negatief of onverschillig naar ons mensen toe gedragen.

Door de geschiedenis heen hebben ze allemaal hun sporen op de Aarde achtergelaten, vandaar dat hier ook allerlei dieren rondlopen die op hen lijken.

Strijd tussen licht en duister

De meest negatieve gevolgen lijkt onze planeet ondervonden te hebben van mensachtige bezoekers uit het Sirius B-sterrensysteem (die met die lange schedels), reptielachtigen uit het Draco-sterrenbeeld, en de Anunnaki, een mensachtig/reptielachtige kruising afkomstig uit het Orion-sterrenbeeld. Daarom zijn er bij tal van piramides en andere oude plaatsen ook verwijzingen naar deze sterren te vinden.

Deze negatieve rassen werken tot op zekere hoogte met elkaar samen en veroverden honderden planeten en beschavingen. Ze vormden een machtig rijk. Ze vochten honderdduizenden jaren durende oorlogen uit met de positieve rassen, die met elkaar samenwerken in een soort van Verenigde Naties in de ruimte, de Galactische Federatie van het Licht genaamd.

Toen het duistere rijk in de gaten kreeg dat de technologische ontwikkeling binnen de Galactische Federatie veel sneller verliep dan bij hen en de strijd dus nooit meer gewonnen kon worden, werden de wapens neergelegd en stapten veel negatieve rassen over naar het Licht. Ook al omdat de aankomende Ascensie hen dwong om maatregelen te nemen, want wezens met een te lage vibratie kunnen niet ascenderen. Er bleven alleen nog een paar rebellerende facties over, verspreid over het universum, waaronder dus op onze planeet.

De mensachtigen

De mensensoort bestaat in talloze kleuren en maten. De Pleiadiërs (bewoners van de sterrencluster de Plejaden) vertelden Billy Meier dat er in ons universum ruim 8 miljard planeten zijn waar menselijk leven voorkomt. Er zijn meer dan 40.000 ondersoorten, in meer dan tweehonderd kleuren. Ook in andere universa is menselijk leven te vinden, en als je bedenkt dat er volgens Pleiadische schatting zo’n 10 tot de 49e macht universa zijn (10.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 dus), dan begrijp je dat het catalogiseren van al deze soorten onbegonnen werk is.

Onze eigen soort hier op Aarde, de homo sapiens, heeft geen natuurlijke ontwikkeling doorgemaakt. Wij zijn het resultaat van genetische ingrepen door buitenaardse bezoekers met primitieve aardbewoners ruim 200.000 jaar geleden. Omdat wij door de geschiedenis heen het lijdend voorwerp zijn geweest van genetisch geknoei door vele buitenaardse bezoekers, hebben wij nu het DNA van meer dan 20 buitenaardse soorten in ons. Niet alleen van buitenaardse mensen, maar ook van zogenaamde “grijze aliens”, reptielachtigen, leeuwachtigen en andere soorten. Met al deze soorten kunnen wij ons (als we dat zouden willen) ook voortplanten. Hierdoor wordt ons DNA gezien als ‘koninklijk’, volgens contactee Alex Collier. Alleen met insektachtigen hebben we te weinig gemeen hiervoor.

Naast een uniek DNA hebben deze genetische ingrepen ons echter meer kwaad dan goed gedaan, omdat o.a. onze korte leeftijd, onze grote bevattelijkheid voor ziekte, onze volgzaamheid, onze trage spirituele ontwikkeling en ons beperkte bewustzijn hier het gevolg van zijn.

De vier grootste mensenrassen die wij hier op Aarde kennen, dus blank, negroïde, oosters en latino, zijn allemaal het gevolg van buitenaardse bezoekers met dit uiterlijk die hun sporen nagelaten hebben. De latino’s zijn de oudste soort, en van de oosterse soort is het volgens Alex Collier zelfs onbekend welk buitenaards volk hier precies voor verantwoordelijk is.

Buitenaards LevenLinks: een Venusiaanse vriendin van Howard Menger, naam onbekend. Rechts: Valiant Thor, een afgezant van de planeet Venus die eind jaren ’50 drie jaar in het Pentagon verbleef om – tevergeefs – met de Amerikaanse regering te onderhandelen over een plan voor vrede op Aarde. Links van Thor twee Venusiaanse metgezellen van hem.

Op dit moment zit onze Aarde in een proces dat “Ascensie” genoemd wordt, wat inhoudt dat zij bezig is om naar een hogere dimensie toe te gaan, net als de rest van het universum. Hierbij krijgt zij de hulp van vele hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen, die ook de aardbewoners zoveel mogelijk helpen bij hun spirituele ontwikkeling. Het doel is om hun vibratie dusdanig te verhogen dat zij mee kunnen naar de vijfde dimensie.

Deze buitenaardse beschavingen zijn dus verenigd in de Confederatie. Deze volken liggen spiritueel gigantisch ver op ons voor, waardoor ze bijvoorbeeld alleen nog maar telepatisch communiceren en dingen creëren puur door de kracht van hun gedachten. Ook technologisch gezien hebben ze een enorme voorsprong. Ze kunnen dingen waar onze wetenschappers letterlijk in nog geen miljoen jaar aan toe zijn, zoals (de)materialiseren, interdimensionaal reizen (waardoor ook ruimtereizen en tijdreizen eenvoudig wordt), antizwaartekrachttechnieken, levende robots en levende lichtschepen, volledige controle over energie waardoor bijvoorbeeld uit lucht voedsel of stuwkracht gecreëerd wordt, etc.

Buitenaards LevenDe lichtschepen die door de Mexicaanse arbeider Carloz Diaz bij het Mexicaanse Tepoztlán gefotografeerd en gefilmd worden (links), lijken sprekend op de lichtschepen die in 2007 bij het Nederlandse Hoogkerk gezien werden en waar de plaatselijke Westerkrant een artikel over schreef (rechts).

Ontvoeringen

De komende Ascensie had voor sommige mensen ook een minder leuk aspect. Vooral in de jaren ’60 – ’80 kwamen veel mensen naar voren met de bewering ontvoerd te zijn door aliens. De gecontroleerde media probeerden deze verhalen zoveel mogelijk af te doen als psychische afwijkingen, maar er waren zoveel getuigenissen, dat sommige wetenschappers er toch serieus onderzoek naar deden. Vooral het feit dat ook veel kinderen hun ouders vertelden over kleine wezentjes die ’s nachts hun slaapkamer binnenkwamen en hen meenamen naar hun ruimteschip voor allerlei vreemde experimenten, wekte de aandacht.

Veel volwassenen die ontvoerd werden, herinnerden zich dat er bij hen in een soort van slaaptoestand handelingen verricht waren die gericht leken op de voortplanting. Er werden zwangerschappen gecreëerd en maanden later ook weer afgebroken, er werden eicellen en sperma afgenomen, en mensen zagen vreemde laboratoria met grote reageerbuizen in de schepen, die groeiende foetussen bevatten.

Het beeld dat er uit gechannelde berichten en verklaringen van contactees en mensen uit het black ops-circuit naar voren kwam, was dat deze ontvoeringen gedaan werden door de Grijzen. Dit is het buitenaardse ras dat ook vaak in films en media getypeerd wordt, met kleine lijfjes en grote hoofden met grote, amandelvormige, zwarte ogen. Deze beschaving, afkomstig uit het Zeta Reticuli-sterrensysteem en daarom ook wel Zeta’s genoemd, heeft de normale voortplanting sinds duizenden jaren afgezworen, en is op klonen overgegaan.

Nadeel van het klonen was wel dat de kunstmatig gecreëerde nieuwe wezens geen ziel meer hadden. Zodra het nieuws over de universele Ascensie ook bij dit volk doordrong en ze leerden dat wezens zonder ziel niet kunnen ascenderen, omdat de vibratie van iemands ziel bepaalt in welke dimensie hij verder gaat na de Ascensie, raakten ze in paniek. Ze zagen immers de uitsterving van vrijwel hun complete volk aan de horizon opdoemen.

Ze besloten een nieuw ras te creëren dat half Zeta en half andersoortig was, dat hun cultuur hopelijk zou kunnen voortzetten na de Ascensie. Daarvoor zochten ze een onderontwikkeld (en dus weerloos) volk met sterk DNA, en de keuze viel al snel op de bewoners van planeet Aarde. Er werd een geheime deal gesloten met de machthebbers op onze planeet, waarbij de Grijzen toestemming kregen voor genetische experimenten met aardbewoners, in ruil voor hoge technologie.

Deze experimenten met mens en dier op Aarde gingen enkele tientallen jaren door. Naar verluidt werden er uiteindelijk inderdaad één of meerdere nieuwe hybride-soorten gecreëerd waar menselijke zielen wel in wilden incarneren. De actie was dus een succes en de ontvoeringen stopten vrijwel volledig.

Bron: Hetgrotereplaatje.nl

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zamunda
Zamunda
10 jaren geleden

Ik zou hier graag in geloven, maar helaas, zonder bewijs zijn we nergens. Te weinig ooggetuigen met te abstracte verhalen.

De Galactische Federatie is net zo’n ver van mijn bed show als het bestaan van een God-wezen.

Jos
Jos
10 jaren geleden

Ik wist wel dat Pino van sesamstraat een alien is. haha

Jasper
Jasper
10 jaren geleden

Mooi stukje. Fijn om het geheel eens in een overzichtelijke samenvatting te zien. Ik vraag me alleen af hoe het zit met (re)incarnatie en je ziel. Je ziel kan dus in elk lichaam incarneren, ook in die van een grey of reptilian na het sterven van ons menselijk lichaam? Of zijn hier universele regels aan verbonden ofzo? Hoe zit dat?

Grt. Jasper

Redice
Redice
10 jaren geleden

venusianen? ooit al eens gecheckt wat de weersomstandigheden zijn op Venus???
vind het allemaalmaar dubieus..ze bestaan daar ben ik van overtuigd maar de verhalen van niet-inmenging vind ik maar loos aangezien vele oude beschavingen verwijzen naar “goddelijke wezens” die uit de hemel kwamen met vliegende koetsen??

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x