Buitenaards

‘Buitenaardse Anunnaki gebruikten Zuid-Afrika als uitvalsbasis’

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het bewustzijnsniveau van onze westerse beschaving is volgens de organisator van het eerste wetenschapssymposium in Zuid-Afrika over bewustzijn en UFO’s te wijten aan een groep afvallige buitenaardsen die hun eigen politieke agenda nastreefden.

Hij voegde toe dat de Zuid-Afrikaanse regering één van de belangrijkste pionnen was in hun spel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Alle regeringen ter wereld waren marionetten en instrumenten voor deze afvallige groep om de wil van een klein aantal individuen op te leggen aan de massa, aldus organisator Michael Tellinger. De koninklijke politieke bloedlijn gaat volgens hem vele duizenden jaren terug.

Alle sprekers waren het er op de eerste dag over eens dat groepen galactische wezens er net als mensen voor kunnen kiezen om goed of slecht te zijn. Sommige groepen bleken niet anders dan aardse politici die er een eigen agenda op na houden voor persoonlijk gewin.

Anunnaki

Tellinger beweert dat buitenaardsen onze planeet zo’n 300.000 jaar geleden bezochten en geïnteresseerd waren in goud, dat ze hun genetische opmaak kloonden en zelfs een eigen ras creëerden. Sindsdien hebben ze de machthebbers beïnvloed.

Onderzoek toont volgens hem aan dat de buitenaardse Anunnaki, of de Nefilim of wachters uit het bijbelboek Genesis, werden aangezien voor goden en deze machtspositie hebben misbruikt.

De organisator voegde toe dat de regering van zijn land een belangrijke pion was vanwege de grote hoeveelheid gouderts en diamanten in Zuid-Afrika.

Zuid-Afrikaanse media deden uitgebreid verslag van Tellinger’s uitspraken, zo meldde de Huffington Post. “We hebben wetenschappelijk bewijs dat er fysiek leven was in Afrika voordat er mensen leefden,” legde hij uit. “Het waren de bewakers van heilige kennis.” Diverse media legden het verband tussen de uitspraken tijdens de conferentie en de film Cowboys & Aliens.

Wereldleiders

Er werden ook andere ideeën geïntroduceerd op het congres. Er werd beweerd dat wereldleiders contact hebben gehad met buitenaardsen en elke tien jaar een verdrag moesten ondertekenden.

Auteur en onderzoeker Lloyd Pye vertelde het publiek over een vreemd gevormde schedel die volgens hem toebehoorde aan een buitenaardse terwijl hypnotiseur Jennifer Welch uitlegde over kristallen schedels.

Reünie

Via Skype liet ufoloog James Gilliland tegenover News 24 weten dat het bewustzijn van de mensen met behulp van goedaardige buitenaardse beschavingen wordt verruimd zodat ze door de sluiers leren kijken en hun ogen kunnen openen voor de kansen die een nieuw tijdperk brengt.

“We zitten samen in dit proces, het proces van contact,” zei Gilliland. “We maken ons klaar voor een grootse reünie met onze verre voorouders. Het enige wat we hoeven te doen is het terugeisen van onze goddelijkheid.”

Gedurende het driedaagse congres werd het aanwezige publiek voorgesteld aan 13 sprekers van over de hele wereld.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x