UFO

Buitenaardse schepen zorgen voor mysterieuze incidenten bij Large Hadron Collider

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onbekende objecten zorgen voor problemen bij de Large Hadron Collider in de vorm van zogenoemde mysterieuze rapid beam dumps. Dat is te lezen op de site van Science 2.0.

Studies hebben aangetoond dat de beam dumps meestal net na de injectie van een straal plaatsvinden, vaak rond de injectiepunten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Al enige jaren is bij Niburu bekend dat deeltjesversnellers van buitenaf in de gaten worden gehouden om problemen te voorkomen, maar tot nu toe ontbrak enig wetenschappelijk bewijs daarvoor. De wetenschappers die zich bezighouden met de LHC kunnen niet met zekerheid zeggen waardoor de ongeïdentificeerde objecten worden veroorzaakt, laat staan waar ze precies mee te maken hebben.

Beam dumps

De beam dumps zorgen niet altijd voor problemen voordat de stralen van de LHC stabiel worden. Tegen juni 2011 waren reeds meer dan 5.000 dergelijke incidenten gerapporteeerd, maar verrassend genoeg nam de frequentie op dat moment niet toe. Mogelijke bronnen van de beam dumps zijn volgens de wetenschappers elektrische ontladingen, beweegbare apparaten of bevroren of gecondenseerde deeltjes van koude elementen.

Wikipedia omschrijft enkele van de operationele uitdagingen van de LHC: “De totale hoeveelheid energie in de magneten is 10 GJ (gelijk aan 2,4 ton TNT) en de totale hoeveelheid energie die gedragen wordt door de twee stralen bereikt 724 MJ (173 kilogram TNT). Het verlies van één tien miljoenste deel van de straal is genoeg om een supergeleidende magneet in de normale, resistieve staat te brengen, terwijl de beam dump 362 MJ (87 kilogram TNT) moet absorberen voor elk van de twee stralen.”

Problemen

De ViXra Log website bevat enkele verslagen van ongewone gebeurtenissen bij de LHC. Zo werd in februari gemeld dat ‘aan het einde van dit jaar moet worden gekeken naar sommige problemen die zijn vastgesteld’. Het gaat onder meer om Ongeïdentificeerde Vallende Objecten in de straalbuis en het ontstaan van elektronwolken.

Een ander verslag meldt dat ‘het gaat om mysterieuze rapid beam dumps waarvan gedacht wordt dat ze worden veroorzaakt door deeltjes die in het pad van de straal vallen en beschermingsmechanismen activeren’.

Mysterieuze incidenten

Een gedetailleerde PowerPointpresentatie over deze Ongeïdentificeerde Vallende Objecten van het CERN LHC Beam Operating Committee bevat vele interessante grafieken en diagrammen betreffende het uitgebreide onderzoek naar deze mysterieuze incidenten.

In 2010 en 2011 vonden respectievelijk 18 en 11 beam dumps plaats. Dit gebeurde vaak op ongewone locaties, zoals bij de injectiepunten. Op 6 juni jongstleden vond een dump plaats bij 450 gigaelektronvolt (GeV). 670 ongeïdentificeerde objecten waren verantwoordelijk voor negen van de beam dumps.

De meeste ongeïdentificeerde objecten zijn Gaussisch van vorm en verwacht wordt dat ze kleiner zijn dat de straal. Meer informatie over de objecten is te vinden in een rapport dat in september is gepubliceerd door CERN.

Bron: Science20.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x