Buitenaards

Buitenaardsen en het mysterie van Sinaloa

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nadat op 4 januari jongstleden een meteoriet neerkwam in de Sierra Madre in de Mexicaanse deelstaat Sinaloa vragen experts zich af of buitenaardsen mogelijk actief zijn in de regio.

Het gaat om de derde meteoriet in 141 jaar die is neergestort in de bergketen, genoeg reden voor geologen en astrofysici om het fenomeen te onderzoeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De Mexicaanse autoriteiten en de NASA bevestigden dat het om een meteoriet zou gaan, maar overblijfselen zijn in het gebied, waar drugskartels ook veel marihuana telen, niet gevonden.

Vuurbollen

Directrice van het Centrum voor Wetenschappen in Sinaloa Rocío Labastida zei dat lokale bewoners zagen hoe het object in tweeën splitste en melding maakten van twee vuurbollen die door de lucht schoten.

In 1871 kwam een meteoriet van 20 ton omlaag bij het dorp Bacubirito en in 1994 stortte opnieuw een stuk ruimtegesteente ter Aarde in de Sierra Madre. “Wat onderzoekers intrigeert is dat astronomisch gezien in korte tijd drie meteorieten zijn neergekomen in zo’n klein gebied,” zei Labastida. “Wellicht houdt dit verband met de magnetische aantrekkingskracht van de Aarde, maar dat zal onderzocht moeten worden.”

Rotstekeningen

Archeoloog Bernardo Ortiz uit Mexico-Stad wees daarnaast op grote aantallen rotstekeningen in het gebied. Lokale bewoners hebben in de afgelopen jaren veel UFO-waarnemingen en andere buitenaardse fenomenen gemeld, zo liet hij weten.

Ortiz schrijft de rotstekeningen toe aan precolumbiaanse culturen die mogelijk gerelateerd zijn aan een bepaalde buitenaardse beschaving. Hij krijgt bijval van archeoloog Joel Santos Ramirez. “De meeste rotstekeningen van Sinaloa laten rivieren en beken zien en zijn tijdloze abstracties van de werkelijkheid,” legde hij uit. “Maar andere ontwerpen zijn antropomorf, zoömorf en geometrisch van aard en gebaseerd op punten, lijnen en spiralen.”

Onlangs meldde de Huffington Post dat twee langzaam bewegende, heldere vliegende objecten op video waren vastgelegd boven Sinaloa in Mexico.

Bron: Neoclubpress.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x