Buitenaards

Buitenaardsen in de Bijbel

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die in bijbelse tijden leefden zagen alles wat uit de lucht kwam aan voor een god, of iets wat gestuurd was door de goden.

Stel je voor hoe het voor iemand uit de eerste eeuw na Christus zou zijn om een helikopter of een ruimteschip te zien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De Amerikaanse dominee Michael J.S. Carter stelt dat de Bijbel, Koran en andere heilige geschriften verwijzingen bevatten naar buitenaards bezoek.

Angst

Het boek The Bible and Flying Saucers uit 1968 opende zijn ogen en dwong hem om de Bijbel vanuit een ander perspectief te lezen. Kan het zijn dat de engelen (boodschappers) buitenaardse wezens waren?

Tijden veranderen. We hebben nu tv-programma’s als Ancient Aliens waarin de mogelijkheid van buitenaards bezoek veelvuldig wordt besproken. Vaak worden alleen de eindtijdscenario’s aangehaald, waarin de aarde bijvoorbeeld wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Hollywood speelt daar handig op in met populaire series als Falling Skies tot gevolg.

Het is erg menselijk om ‘anderen’, of het nu gaat om een ander volk op aarde of een buitenaards ras, te demoniseren en te marginaliseren, met name wanneer je die anderen niet begrijpt en je laat leiden door angst.

Volgens dominee Carter zijn het jodendom, het christendom en de islam – de monotheïstische religies – bedacht door wezens van een andere planeet, wezens die werden aangezien voor goden. Na zijn eigen buitenaardse ervaring heeft hij leren begrijpen waarom onze voorouders deze bezoekers verwarden met goden.

“Je taak is niet te zoeken naar liefde, maar louter om alle barrières in jezelf te zoeken die je ertegen opgeworpen hebt.” Rumi

Genetische manipulatie

Dominee Barry Downing, schrijver van het boek UFOs and the Bible, vroeg zich al af: “Als UFO’s nauw betrokken waren bij het ontwikkelen en verspreiden van religie rijzen er veel vragen. Is een wonder nog een wonder als het wordt veroorzaakt door een hoogontwikkelde technologie in plaats van het ‘bovennatuurlijke’? Als buitenaardsen ons hebben gemaakt door middel van genetische manipulatie en de inspiratie vormden voor onze religie, wie of wat is God dan?”

Carter zegt op 28 december 1989 te zijn bezocht door een buitenaards wezen. Hij ging rond 23.30 uur slapen, maar kreeg halverwege de nacht heel sterk het gevoel dat hij wakker moest worden. Plotseling werd zijn kamer verlicht door een witblauw licht, alsof het dag was.

Aan zijn voeteneinde stond een wezen met een eivormig hoofd. Het droeg een strak zilverkleurig jumpsuit en staarde hem aan. Carter was bang en trok de dekens over zijn hoofd. De temperatuur veranderde, het licht verdween en het wezen was nergens meer te bekennen.

Vóór deze ervaring moest Carter niets hebben van sciencefictionfilms en geloofde hij niet in leven op andere planeten. Nu is hij er zeker van dat buitenaards bezoek dagelijkse realiteit is.

Meer informatie: Michaeljscarter.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
10 jaren geleden

waarom drie geloven?
zouden de goden (buitenaardsen)dit gedaan hebben om tweedracht te zaaien of hebben we dit zelf verzonnen?
genetisch veranderd zou best kunnen maar wat heeft dat met god te maken wij zijn anders ook goed bezig.

lauke
lauke
10 jaren geleden

Het is maar net hoe je alles intrepeteerd! Hoe beschrijf je de “de goden” etc.
De christenen bekijken de bijbel anders dan de alien theorie aanhangers en ga zo maar door…. en hoe alles precies zit daar komen we nooit achter,we kunnen enkel speculeren.

kenn
kenn
10 jaren geleden

In de islam die wezens worden nooit aangezien voor goden,hoe kwam die dominee echter daarbij? die wezens zijn namelijk slaven van de god die op aarde worden gestuurd voor bepaalde opdrachten.
Die wezens of buitenaardsen volgens de Bijbel en de koran zijn onzichtbaar maar zij kunnen wel ons zien of op ons invloed kunnen hebben,en het zijn zeker geen ufo’s of Aliens,waarop baseert zich die dominee zijn gegevens,dat verbaast mij .

nora
nora
10 jaren geleden

zeg, jongens hebben jullie een beetje aan de paddo`s gezeten.d

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x