Homepagina » Buitenaards » ‘Buitenaardsen leven gewoon onder ons’
Buitenaardsen leven gewoon onder ons

‘Buitenaardsen leven gewoon onder ons’

Er zijn nogal wat hoogwaardigheidsbekleders en wetenschappers die hebben gezegd dat buitenaardsen ons onder leven en dat we, zonder dat we het weten, met ze in contact staan.

Hoogleraar filosofie dr. Robert Tundle van de North Kentucky University kon vanwege zijn kijk op buitenaardsen rekenen op felle kritiek van collega’s.

Hij schreef het boek ‘Is ET Here? No Politically, but Yes Scientifically and Theologically’. Bestaat ET vanuit een politiek standpunt? Nee, omdat de overheid bang is voor een cultuurshock en paniek. Wetenschappelijk gezien kunnen de verklaringen van duizenden getuigen niet simpelweg worden genegeerd. Tundle doelde onder meer op piloten die bij hun standpunt bleven, ook al moesten ze als gevolg daarvan worden onderworpen aan een geestelijk onderzoek.

Graancirkels

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer vertelde onlangs dat buitenaardsen onder ons zijn. “Ik heb uit verschillende bronnen vernomen dat er tenminste 80 soorten zijn waarvan sommige niet zijn te onderscheiden van mensen,” zei hij.

Award-winnaar en natuurkundige Paul Davies heeft gezegd dat buitenaards leven recht onder onze neus is te vinden. Microben uit de ruimte zijn mogelijk op aarde en zelfs in ons lichaam te vinden, zei hij.

Lachezar Filipov, hoofd van het ruimteonderzoeksinstituut van de Bulgaarse Academie voor Wetenschappen, zei dat hij samen met zijn collega’s 30 vragen over wereldwijde problemen had gesteld aan buitenaardsen en antwoord had gekregen in de vorm van graancirkels.

De buitenaardsen vertelden Filipov ook dat de pogingen van het SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) Institute op niets uitlopen vanwege ‘magnetische velden’. “Buitenaardsen zijn overal om ons heen en houden ons altijd in de gaten,” zei Filipov, die onder meer meewerkte aan een ruimtemissie naar het Russische ruimtestation MIR.

Dromen

Sun Shili, een voormalig Chinees kabinetslid, heeft verklaard dat buitenaardse wezens incognito onder de bevolking leven. Volgens Shili, die door oud-president Mao Zedong werd ingezet als tolk en vertaler Spaans, leven verschillende buitenaardse wezens onder ons en verspreiden ze via ons hun informatie.

“Tachtig procent van de nieuwe uitvindingen komt voort uit de dromen van uitvinders,” zei hij. “Misschien is dat de manier waarop buitenaardsen met ons communiceren. Mochten ze ons die uitvindingen in één keer aanreiken, dan zouden we ze niet meer kunnen beheersen.”

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
7 jaren geleden

aha, dit is zeker het bewijs? Je hoeft ‘t inderdaad niet zover te zoeken. Niks meer alien dan de domme blindheid van mensen die zichzelf niet kennen en de gevolgen van hun daden niet kunnen inschatten 🙁

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.

pietje bell
pietje bell
7 jaren geleden

Als hier mee bedoelt word ,geincarneerd in een aards lichaam is dat ong 40/45 % .Zij zijn hier vanwege aarde,s ascentie naar de 5 de dimensie.En er liggen nu miljoenen ruimte schepen rond de planeet. Om dit proces veilig en zonder inmenging van negatieve buitenaardse te laten verlopen.En het mooie is dat al het leven op en in haar lichaam mee mogen.De tijd is nu.

Aly
Aly
7 jaren geleden

Wat zijn nou precies buitenaardsen? Het is maar net: “wat heb je hier voor beeld bij”. Als wij ons aardse leven vaarwel zeggen gaan we over naar een ander niveau. Sommigen onder ons weten waarschijnlijk wel welk niveau, maar dat zijn volgens mij niet zoveel, omdat als we hier op aarde komen ons verleden zijn vergeten aangezien we hier onze lessen moeten leren. Daar hebben we zelf voor gekozen. Maar je hebt jonge zielen en oude zielen, en die oude zielen, eigenlijk een ziel aspect van mij of jou, hebben verschillende levens geleefd in parallelle werelden, andere beschavingen enz. Er is een groot gedeelte van ons Universum dat onzichtbaar en voor ons onbegrijpelijk is. Maar alles wat eens heeft geleefd in het verleden, en hoe gek het voor sommigen misschien ook klinkt, in de toekomst, dat is er nog en staat met alles en iedereen in verbinding. Er zijn heel wat frequenties die we niet kunnen zien maar als je er voor openstaat kun je hier wel verbinding mee maken. Dus ook met buitenaardsen. Het is “alleen” een ander niveau als waarop wij hier nu met elkaar functioneren. En, ja ik denk zeker dat er buitenaardsen onder ons zijn, als je een oude ziel bent en veel levens hebt geleefd en daardoor wijsheid hebt verkregen, heb je hier heel veel toe te voegen. En daarbij denk ik niet in de eerste plaats aan de vergevorderde techniek. Meer aan Liefdevolle wijsheid en aan: “de verandering zijn we zelf.” Op welk niveau wij hier als mens onze rol vervullen is aan de buitenkant niet te zien, daarom is het contact met ons hart belangrijk, die weet de weg van onze Ziel, ons bewustzijn, zij is aangesloten op het WEB wat ons allen en alles wat leeft verbindt, ook met de “buitenaardsen”

Raymond
Raymond
7 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]Zij zijn hier vanwege aarde,s ascentie naar de 5 de dimensie.En er liggen nu miljoenen ruimte schepen rond de planeet. Om dit proces veilig en zonder inmenging van negatieve buitenaardse te laten verlopen.[/quote]
Aanhangers van het Ashtar Commando maken het nog bonter. Die zweven al sinds jaar en dag met hun enorme ruimtevloot rondom de aarde. Ze willen landen maar wachten op toestemming van onze regeringen. Ja, zo lust ik er ook nog een paar.

kenn
kenn
7 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]Als ze onder ons zijn; waarom starten dan niet met ‘Rampenbestrijdingscentra’ op te zetten? Die zijn hard nodig in deze wereld vol met rampen.[/quote]
Alleen de GOD kan ons van deze rampen verlossen!!!

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

[quote name=”Raymond”][quote name=”pietje bell”]Zij zijn hier vanwege aarde,s ascentie naar de 5 de dimensie.En er liggen nu miljoenen ruimte schepen rond de planeet. Om dit proces veilig en zonder inmenging van negatieve buitenaardse te laten verlopen.[/quote]
Aanhangers van het Ashtar Commando maken het nog bonter. Die zweven al sinds jaar en dag met hun enorme ruimtevloot rondom de aarde. Ze willen landen maar wachten op toestemming van onze regeringen. Ja, zo lust ik er ook nog een paar.[/quote]

Ja, er wordt vanuit de kant van ‘Aliens’ veel beloofd en niets waargemaakt, dan alleen maar dat ze op (grote)afstand zich laten zien met hun Ufo’s, dat is alles.

RjSeeker
RjSeeker
7 jaren geleden

Ik geloof er totaal nog steeds niets ervan! Elke keer komt er een neppe wetenschapper of iemand die steeds maar wat roept! They are putting bad things in our minds!

“It’s not just about lights in the sky: it’s about lies on the ground!.”


RjS_SBI

Simons
Simons
7 jaren geleden

We are the Men in Black, the galaxy defenders… *padam tsss*

kukumatz
kukumatz
7 jaren geleden

Mooie reacties omtrent dit onderwerp. Zoals al werd aangegeven: wat is buitenaards? Leven dat er anders uitziet als wij mensen? Of zien wij er toevallig anders uit dan de andere levens? Tja, dit zal altijd een vraag blijven en er zullen altijd figuren zijn die niets maar dan ook niets geloven van dit geheel. De “ongelovige Thomas” uit de bijvel is niets voor niets uitgevonden door de samenstellers van dit boek. Net zoals wij heden ten dagen de “wetenschap” hebben, d.w.z.: dat wij zeker weten maar waarom zijn er dan toch zoveel onderzoeken nodig?
Een mens voelt of hij/zij op deze planeet hoort of niet. Echter worden deze zielen door een huichelachtige groep steeds opnieuw vernederd en belachelijk gemaakt. GEVOEL is het grootste goed en een ziel weet dit maar als te goed.
Wij zijn hier om een kosmische les te leren en zolang dat niet lukt zal de ziel reincarneren binnen dit kader.
Mededogen is iets wat de mens heden ten dagen leren moet om het moordzuchtige karakter te verlaten en vredig te leven zonder dat een kleine groep de Planeet kan bezitten. Deze bol is van een ieder en wij moeten hiervoor zorg dragen, wat nog steeds niet lukt. Helaas zullen wij allen eens de rekening gepresenteerd krijgen van ons ongebreidelde omgang met de Planeet. Soms heb ik wel eens het gevoel dat er tegenkrachten bezig zijn die het goed voorhebben met deze planeet, zoals de “Witte Ridders”.
Zoek hier maar een over op het internet.

De tevreden mens, al is hij arm, is gelukkig;
de ontevreden mens, al is hij rijk, is treurig.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x