Buitenaards

Bulgaarse wetenschappers: ‘Buitenaardsen zijn hier’

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind 2009 maakten Bulgaarse overheidswetenschappers bekend dat ze in contact stonden met buitenaardse wezens.

Astronomen van het ruimteonderzoeksinstituut van het land waren bezig een aantal ingewikkelde symbolen te ontcijferen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De buitenaardsen gaven antwoord op 30 vragen die waren gesteld. Het onderzoek werd tegenover diverse Britse media bevestigd door Lachezar Filipov, adjunct-directeur van het ruimteonderzoeksinstituut van de Bulgaarse Academie voor Wetenschappen (BAS).

Kracht van gedachten

De onderzoekers analyseerden 150 graancirkels van over de hele wereld die antwoord zouden geven op de vragen. “Buitenaardsen zijn overal om ons heen en houden ons constant in de gaten,” vertelde Filipov aan de Bulgaarse media. “Ze zijn niet vijandig, maar willen ons helpen. We zijn niet genoeg gegroeid om direct contact te kunnen leggen.”

Filipov merkte op dat zelfs het Vaticaan heeft gezegd dat buitenaardsen bestaan. De Bulgaarse wetenschapper voegde toe dat mensen niet door middel van radiogolven gaan communiceren met buitenaardsen, maar met behulp van de kracht van gedachten.

“De mensheid zal binnen nu en 10 tot 15 jaar open contact hebben met de buitenaardsen,” zei hij. “Buitenaardse wezens zijn kritisch over de manier waarop mensen natuurlijke processen verstoren.”

Slaapdeprivatie

Kort na publicatie van het nieuws nam Filipov zijn telefoon niet meer op. Tussen diverse Bulgaarse ministers vond een verhit debat plaats over de uitspraken. Er werden vraagtekens gezet bij de rol van de BAS. Lange tijd was het stil totdat een Kroatische cameraploeg Filipov mocht interviewen in de lobby van het academiegebouw in Sofia. De beelden werden nooit gebruikt omdat Filipov ‘bedwelmd’ was.

De Amerikaanse radiopresentator Kevin Smith kreeg de beelden onder ogen en concludeerde dat Filipov aan slaapdeprivatie leed. De oud-politieagent stelde bij de Bulgaarse wetenschapper ook een nystagmus vast, een verschijnsel waarbij de ogen op een specifieke manier heen en weer bewegen. Smith zei dat slaapdeprivatie veel wordt toegepast door de Bulgaarse beruchte geheime dienst Darzhavna Sigurnost, die nog altijd actief schijnt te zijn.

Slaagde de Bulgaarse Academie voor Wetenschappen erin contact te leggen met buitenaardse wezens? Deelde de adjunct-directeur van de academie deze informatie vervolgens met de pers? Werd hij daarop benaderd door de Bulgaarse geheime dienst?

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

UN-BE-LIE-VA-BLE,er komt geen eind aan,is er iemand hier die weet de hoeveelste persoon dit is die zegt dat buitenaardsen onder ons zijn zonder enig bewijs? ik ben de tel kwijt.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Dit artikel werpt meerdere vragen op; als de Bulgaren kleur bekennen, dan wordt het tijd dat Obama met ‘UFO-disclosure’ naar buiten treedt.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Eerst de r,v en welvaart,s fondsen daarna discloser,het zij door Obama anderzijds door de gal federatie. De tijd is nu.#pietsnot dat wordt snotteren want ong 40 % van degene die nu op aarde zijn is buitenaards en hier vanwege de ascentie van de gehele planeet.En eigenlijk de gehele kosmos.

JohnDoe
JohnDoe
10 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]Dit artikel werpt meerdere vragen op; als de Bulgaren kleur bekennen, dan wordt het tijd dat Obama met ‘UFO-disclosure’ naar buiten treedt.[/quote]

Hier weer zo een, sorry ik wil niet bot zijn met opzet..maar wat als Obama morgen mee deelt er zijn buitenaardsen.
Is de wereld dan anders overmorgen?.
Wat als *ze* zich nog steeds niet melden en de wereld draait gewoon door met alle ellende die we hebben.
Brengen ze *vrije* energie na de bekend making, genezing voor kanker ?.. zo niet maakt het uit of ze hier zijn of niet?
Die ufo’s bekijken het maar, laten we ons zelf gaan helpen ipv w8ten op de verlosser Jezus of Salusa.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x