Homepagina » Mens en Dier » Canadese arts slaat alarm: 62% gevaccineerde patiënten heeft bloedstolsels, het ergste moet nog komen
arts
Foto: Charles Hoffe (Videostill Rumble/Live With Laura-Lynn)

Canadese arts slaat alarm: 62% gevaccineerde patiënten heeft bloedstolsels, het ergste moet nog komen

Er is de afgelopen maanden al veel geschreven over mensen die na hun coronavaccinatie last krijgen van bloedstolsels. Volgens de media en de toezichthouders zijn dit ‘zeer zeldzame bijwerkingen’.

In de meeste gevallen gaat het om stolsels die te zien zijn op een CT-scan. Er zijn echter ook microscopische bloedstolsels die niet op een CT-scan verschijnen, waarschuwde de Canadese arts Charles Hoffe in gesprek met Laura Lynn Thompson.

Hij heeft zijn patiënten aan een zogeheten D-dimeertest onderworpen, een test die laat zien of ze onlangs bloedstolsels hebben gehad. Hoffe test alleen mensen die minder dan een week daarvoor een coronavaccin hebben gekregen.

Dit betekent dat bloedproppen niet zeldzaam zijn

Bij 62 procent van zijn patiënten ontdekte hij bewijzen voor stolselvorming. “Dit betekent dat bloedproppen niet zeldzaam zijn,” benadrukte Hoffe. “Het betekent dat de meerderheid van de mensen bloedproppen krijgt.”

“Het meest verontrustende is dat sommige delen van je lichaam – zoals je hart, je brein, je ruggenmerg en je longen – permanent beschadigd raken als ze worden beschadigd door verstopte bloedvaten,” waarschuwde de arts.

Binnen drie jaar overleden

Hij heeft zes patiënten die als gevolg van bloedstolsels in de longen veel sneller buiten adem zijn dan normaal. Het gevolg is dat het hart meer moeite moet doen om het bloed door de longen te pompen omdat een deel van de bloedvaten verstopt is. Dat leidt tot een aandoening die bekendstaat als pulmonale arteriële hypertensie, waarbij de kleine longslagaders vernauwd zijn.

“Het angstaanjagende is dat mensen met pulmonale arteriële hypertensie meestal binnen drie jaar overlijden aan rechtszijdig hartfalen,” zei arts Hoffe.

“De [coronavaccins] veroorzaken permanente schade en het ergste moet nog komen.”

4.7 80 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Burak
Burak
4 maanden geleden

Tjsah wij waren de wapies he !

Annette
Annette
4 maanden geleden

Surprise! Niet echt hoor, althans niet voor mij. Ik ga ervan uit, dat de meeste lezers en lezeressen deze informatie al lang wisten.
Het beroerde is, dat deze informatie diegenen die daar wat aan zouden hebben, niet zal bereiken.
Voor de mensen, die die prik al hebben gehad, is het nu te laat. Zij kunnen alleen maar hopen, dat ze tot die 38% behoren, waar de schade zal meevallen. En de mensen, die die prik nog niet hebben gehad… tja, hoeveel mensen zouden dit soort informatie werkelijk mee krijgen? Helaas vertrouwt het merendeel van de bevolking nog altijd op de praatjes van Hugo de Jonge, Jaap van Dissel en nog meer van die leugenaars.
Mijn man en ik hebben binnen onze familie een zéér bijzondere rol: wij zijn de “gekken” en weten absoluut niet wat goed voor ons is.
Het is voor mij al lang duidelijk, dat WIJ het gelijk aan onze kant hebben en op termijn ook zullen krijgen.
Voor velen is het dan te laat. De klok tikt.

Elise
Elise
4 maanden geleden

En als je medisch advies vraagt hier bij de ggd over vaccin krijg je welke artsen?(waar hebben zij voor geleerd/lijkt mij, dat je niet in alle ziektes een diploma hebt gehaald/uitgebreide ervaring hebt, zoals deze gespecialiseerde arts)? En dat via de telefoon?
Ik vind, dat de EU wel heel erg laat is met de ontdekkingen over schade, dan buiten EU.
Krankzinnig, dat ik over borstkanker/vaccin al maanden weet en dat het nu pas in de vragenlijst staat en dan ook nog primair.
Ik ben het een beetje erg zat/heel bezorgd, dat veel mensen werk zitten te doen, waarbij ze zelf niet eens meer nadenken of zelf gaan onderzoeken over wat ze aan het doen zijn. We hebben internet gekregen om met de wereld te kunnen communiceren(weet je nog), nu doen mensen dat en wordt er niet naar geluisterd of afgestraft. En een leek kan meer weten dan…Zot toch?

benno
benno
4 maanden geleden

alvast de wekker zetten op juli 2024…..

x

Check Also

mccullough

‘Huiveringwekkend interview’: Internist Peter McCullough legt uit hoe gevaarlijk de vaccins werkelijk zijn

Als de Amerikaanse internist, cardioloog en epidemioloog ...

vanden bossche

Vaccindeskundige Geert Vanden Bossche: het is ‘absoluut absurd’ om mensen boosters te geven

Maandag hebben twee Belgische groepen, Tegenstroom en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

71
0
We lezen graag je reactie!x