Homepagina » UFO Database Archief » Capelle a/d IJssel 3 maart – Rood/oranje lichtbollen

Capelle a/d IJssel 3 maart – Rood/oranje lichtbollen

Hallo redactie,

Zojuist (ongeveer 19.25 uur) reed ik vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel naar Capelle aan den IJssel.

Toen ik richting de Europalaan reed zag ik 3 oranje/roodachtige lichtbollen in de richting van Rotterdam.

Ik ben toen een straat ingereden en heb even staan te kijken, echter ze gingen door richting Capelle. Ik vond het heel vreemd en onverklaarbaar, maar ik wist zeker dat het geen vliegtuigen waren en zeker niet zo dicht bij elkaar.

Vervolgens ging ik tanken in Capelle aan den IJssel en op de hoofdweg zag ik ze weer, nu ver voor me uit en ook een heel ver naar een andere kant.

Ik kon er echter 2 blijven volgen en in Capelle vloog er een bij een woonwijk vlak boven mijn hoofd…nog steeds was het onverklaarbaar en dus zeker geen vliegtuig. De andere zat helemaal rechts en hoger.

Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat het ufo’s waren (onverklaarbaar, geen vliegtuig of helicopter of wat dan ook).

Uiteindelijk gingen ze richting Rotterdam.

Mijn dochter wees me op de ufodatabase, ook daar zag ik iemand die een waarneming had gedaan in Capelle en ook een tijd daarvoor in Krimpen aan de Lek. Bizar…ik probeer me daar aan te melden maar het lukt me ff niet helaas. Zou graag met die man in Capelle in contact komen.

Ik hoop dat jullie wat doen met de melding.

gr,
R.U.Vind je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. ..ik heb ze ook gezien

  0 likes
 2. Oranje bollen capelle

  Dat dacht ik eerst ook toen ik het vanacht zag, totdat ik dit las:

  Zie de volgende link http://www.ufonet.nl/info/vuurballon.htm Misschien ook jammer maar duidelijk geen UFO dus. Gelukkig misschien want ik wist ook niet wat ik ermee moest. Ben ik toch niet gek geworden!

  0 likes
 3. 24-04-2010 weer oranje/roodachtige lichtbollen

  Was gisterenavond op een verjaardag in Capelle en ik zag met de visite tietallen oranje/roodachtige lichtbollen, minuten lang die in het niets verdwenen ter hoogte van Rotterdam.
  Met mij een tiental getuigen.

  0 likes
 4. Mijn dochter en ik ( we wonen in capelle aan den ijssel) zagen een paar dagen geleden 5 rode lichtjen in de lucht.Ze bleven op dezelfde plek zweven.Toen waren er plotseling twee weg en even later ook de rest.We hebben ze niet ergens naar toe zien gaan, ze waren gewoon weg.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

farrakhan

Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin

De Amerikaanse politiek leider Louis Farrakhan was ...