Homepagina » Ander Nieuws » Niburu.co » Centrale bankier onthult waarom wij allemaal hun slaven zijn
niburu-co

Centrale bankier onthult waarom wij allemaal hun slaven zijn

Er is een duivelse samenzwering gaande tegen de mensheid en de grote massa heeft werkelijk geen flauw benul door wie ze gevangen worden gehouden en waarom.
Deze machthebbers achter de schermen zijn zo arrogant dat ze ons zelfs uitdagen om hen aan te pakken, omdat ze weten dat we dat toch niet kunnen.Voor veel mensen is het bijna niet voor te stellen dat de controle van bijna de hele wereld in handen is van een satanische en occulte sekte. De manier waarop ze die controle hebben gekregen over de aarde en haar bewoners is via het systeem van centrale banken.Alles wat er op aarde gebeurt, iedere oorlog die wordt gevoerd, was een truc om de mensheid af te slachten, degene die overblijven onder de knoet te houden en om de rijkdom en macht van deze kliek nog dagelijks te vergroten.

Een bevestiging van hoe het werkt kan gevonden worden in een brief die al jaren geleden is geschreven door een anonieme centrale bankier, waarin deze duidelijk maakt dat wij, de bevolking, hun slaven zijn en werkelijk geen kant op kunnen.

“Jullie zijn ons eigendom en jullie moeten accepteren dienstbaar te zijn, dit alles voor je eigen welzijn”.

De brief is klaarblijkelijk geschreven in de herfst van 1999 en omdat deze anoniem is, weet niemand of hij echt is, maar onderzoekers zoals Henry Makow zijn ervan overtuigd dat het wel degelijk is geschreven door één van de leden van de sekte, een centrale bankier.

De man zegt dat hij aan ons wil uitleggen hoe de politieke werkelijkheid eruit ziet zodat wij weten hoe we ons moeten gedragen in de New Order die langzaam aan vormt krijgt op aarde. Je kunt hem in de brief als het ware horen gniffelen over het feit dat hij een geheime macht vertegenwoordigt die de controle over de wereld heeft, maar die voor allen volkomen onzichtbaar is.

“Wij controleren alles en toch jullie hebben geen idee wie je zou moeten aanvallen. Ik moet zeggen dat deze verborgen hand een geweldige vondst is en nog nooit eerder in de geschiedenis op deze schaal toegepast. Wij runnen de wereld en de wereld is niet eens in staat om te ontdekken wie hen regeert. Dit is werkelijk een fantastisch iets. Wij presenteren via onze media precies datgene dat wij willen dat je moet weten. Dan, als in een flits, gehoorzamen onze kleine dienaren”.

“Jullie geld heeft gediend om de ketenen te smeden waarmee wij jullie vastbinden, omdat wij de controle hebben over al het geld”.

Hiermee geeft de man dus aan te behoren bij de kliek van centrale bankiers, het kartel dat de werkelijke basis vormt voor de New World Order. Onze voorvaderen hebben ons, de Westerse beschaving, verdoemd door de macht om geld te creëren uit handen te geven aan een groep gewetenloze bankiers.

De brief gaat verder met:

“Ons koninkrijk is het koninkrijk van geld. Wij hebben jullie een stuk papier gegeven met wat cijfers erop of een computerscherm met cijfers dat we geld hebben genoemd. Het wordt door niets gedekt, maar het is wat wij zeggen dat het is. Wij scheppen het vanuit het niets, we drukken het en we lenen het uit, we geven het een waarde en wij halen die waarde weg. Alle dingen die met geld te maken hebben, zijn onder onze controle”.

“Wij willen dat jullie in het systeem zitten. Als jullie een huis kopen, dan krijgen wij niet alleen de belasting die daarmee gepaard gaat, maar wij verdienen heel veel door de rente op de hypotheek. Je betaalt jouw huis misschien wel twee of drie keer, alleen al door de rente”.

“Al dat geld dat wij op die manier verdienen, gebruiken wij ook weer voor een deel om onze invloed nog verder uit te breiden. Eén van de sectoren waarin we dat doen, is die van het onderwijs. Jullie belasting betaalt voor de indoctrinatie van de openbare scholen die wij hebben opgericht. Wij willen dat deze scholen goed getrainde burgers produceren die passen in onze manier van denken. Jullie kinderen zullen leren wat wij willen dat ze leren, wanneer wij willen dat ze dat leren en jullie betalen daarvoor”.

“Jullie zijn ons eigendom. Wij zullen niet toestaan dat jullie iets kopen of verkopen zonder dat wij daar het teken van onze goedkeuring aan hebben gegeven. Als je naar de rechtbank gaat om ons aan te pakken, dan zal je verliezen. Als je geweld gebruikt tegen ons, dan zal je eindigen in één van onze werkkampen, ook wel gevangenisindustrie genoemd. Jullie hebben ons geld nodig, ons vermaak, onze brandstof en onze voorzieningen om te kunnen functioneren en als je die niet hebt, dan voel je je tekort gedaan. Door dat alles hebben wij jou totaal ondergeschikt gemaakt aan onze wil”.

“Onze leiders worden gekozen uit de rangen van misdadigers en perverselingen, omdat zij via chantage gedwongen kunnen worden om ons te gehoorzamen. De verdorvenheid van president Bill Clinton was voor ons erg behulpzaam bij het naar beneden bijstellen van de morele gewoontes van de jeugd”.

Over het feit dat Clinton niet werd afgezet via een zogenaamde impeachment, zegt hij: “Hij is nuttig voor ons en hij zal niet worden verwijderd door wie dan ook totdat wij klaar zijn om hem te verwijderen. De leider die wij benoemen zal blijven totdat wij besluiten om hem te vervangen door een ander. Tegen die tijd presenteren wij de leider die wij willen, jullie stemmen voor wat wij willen. Op die manier houden wij de schijn op dat jullie zelf jullie president hebben gekozen”.

Hij noemt Sadam Hoessein en Slobodan Milosevic voorbeelden van leiders die weigerden om te gehoorzamen. “Er bestaat alleen glorie wanneer onze doelen worden nagestreefd en men doet wat wij zeggen. Als iemand dat niet doet, dan zal er een onvoorstelbaar droevig en tragisch eindresultaat zijn. Ik zou jullie een dergelijk einde graag besparen”.

Hij geeft verder aan dat rebellie er alleen toe zal dienen dat er veel strengere wetgeving gaat komen en over het feit dat mensen denken een keuze te hebben, zegt hij onder andere het volgende:

“Voor ons maakt het geen enkel verschil, maar als er twee kanten zijn dan helpt het jullie om te denken dat beiden kanten strijden om hun positie duidelijk te maken. Hierdoor lijkt alles eerlijk omdat iedereen een stem heeft. Eigenlijk is er maar één kant met allerlei verschillende maskers op, maar jullie zijn niet in staat om te doorgronden wat ons doel is. Zie je, wij kunnen doen wat wij willen en jullie kunnen er helemaal niets tegen doen”.

 

Dit artikel verscheen op de website niburu.co.
Klik hier en lees het complete artikel: niburu.coVind je dit goed? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Niburu.co

Niburu.co publiceert onthullend en bewustmakend nieuws, waarbij de bekendmaking van buitenaards leven en de transformatie van de mensen en haar planeet centraal staan. Krachten worden gebundeld om een nieuwe, liefdevolle en gezonde wereld te manifesteren.

7 reacties

 1. Precies, ze doen ziich voor jouw zgn. ten dienste te staan, maar in werkelijkheid is dat ze je naar hun hand willen zetten, maw, dat je zo gauw mogelijk van de geld afgeholpen wordt?
  Bitcoin is zo’n voorbeeld, product van de nWO, als de geldzucht je je in deze macht heb dan ben je de klos!

  3 likes
 2. @Keyboard

  Jouw voorstellen zijn geen oplossing, maar eerder ‘damage control’

  Een oplossing is pas een oplossing als het kan helpen een einde te maken aan het feit dat belastingen en ander geld (of de opbrengst van arbeid) nu ten dienste staan van de schaduwelite (de echte en onbekende machten die achter de bekende gezichten/machten zitten).

  Acties die ervoor kan zorgen dat overheden er terug zijn ten dienste van de bevolking werken, ipv ten dienste van het grote geld, dat is een belangrijk begin in het terugnemen van onze souvereiniteit en eigen beschikking. Bewustwording en massale burgerlijke ongehoorzaamheid (aangezien overheden ons niet behandelen zoals een goede huisvader maar hoereren met het grote geld)

  3 likes
 3. ieder die deze feiten kent moet zich inzetten om deze informatie te verspreiden.

  ook zijn er oplossingen:
  – NOOIT geld lenen. dus ook geen hypotheek.
  – woon zo goedkoop mogelijk.
  – zo weinig mogelijk spaargeld op de bank, en verdiep je in welke bank nog enigsinds redelijk te werk gaat.
  – overig spaargeld investeren in zonnenergie, waterzuivering, accu’s en moestuin.

  – geef zo weinig mogelijk geld uit, en betaal zo weinig mogelijk belasting.

  2 likes
 4. Er zit zeker een kern van waarheid in dit artikel cq. brief. En een ieder die een potentieel gevaar vormt voor dit schaduwelite wordt geelimineerd. Als voorbeelden van tegendraadse figuren die zijn “opgeruimd” kan verder nog gedacht worden aan bv. JFK, Pim Fortuijn, Gadhaffi. Het zal uitermate moeilijk zijn uit hun greep te komen: eigenlijk is de enige manier het vervangen van onze geldeconomie door een ander systeem.

  1 likes
 5. Dit klopt 100% en ik wist het al een poosje!

  1 likes
  • Stop in You Tube : Ad Broere – Geld komt uit het niets.

   Een voortreffelijke lezing die het financiele bankenstelsel en hun werkwijze verduidelijkt.
   Zeer verhelderend !

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

niburu-co

Nu ook nederzetting op de maan ontdekt (video)

Er komt steeds meer aandacht voor onze ...

niburu-co

Vladimir Poetin is “een foutje” van de elite (video)

Er zijn maar heel weinig leiders van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+