Gezondheid

Centrum voor Ziektepreventie VS raadt borstvoeding af

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niet lang geleden was het ondenkbaar dat mensen farmaceutische medicijnen en vaccins nodig hadden, alsof deze synthetische preparaten dienden als wondermiddel voor de ontwikkeling van de mensheid.

Onderzoekers van het Amerikaanse Centrum voor Ziektepreventie CDC raden vrouwen nu af borstvoeding te geven om de ‘effectiviteit’ van vaccins tegen het rotavirus te stimuleren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In het nieuwe rapport van het CDC wordt gesteld dat het gunstige effect van borstvoeding op het immuunsysteem de effectiviteit van vaccins in de weg staat. De wetenschappers concluderen echter niet dat het beter is om vaccins te vermijden zodat moedermelk haar werk kan doen, maar dat vrouwen hun baby’s in plaats van borstvoeding vaccins moeten geven.

Antwoord

De onderzoekers van het CDC zochten naar een antwoord op de vraag waarom kinderen uit ontwikkelingslanden in tegenstelling tot kinderen uit ontwikkelde landen meestal niet goed reageren op vaccins tegen het rotavirus.

Ze kwamen tot de conclusie dat moedermelk, dat veel immunoglobuline A (lgA), lactoferrine, lysozymen en diverse andere belangrijke stoffen voor het immuunsysteem bevat, zorgt dat het vaccin niet werkt.

Levenslijn

Borstvoeding is de levenslijn van een baby, zorgt voor de ontwikkeling van het immuunsysteem en biedt een perfecte en uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen voor de menselijke groei. De conclusie van de wetenschappers van het CDC is dus in strijd met de natuur en ontneemt kinderen in feite hun recht op essentiële voeding en een goede ontwikkeling van het immuunsysteem.

De filosofie van de medische wetenschap is gebaseerd op het denkbeeld dat medicijnen en vaccins beter zijn dan natuurlijke voeding. Vaccins tegen het rotavirus bevatten levende virussen, de werking ervan is niet bewezen en bekend is dat ze het rotavirus juist kunnen veroorzaken. Het vaccin leidt onder meer tot diarree, een aandoening die het nota bene zou moeten voorkomen.

Dit is echter hoe het dogma werkt. Nu steeds vaker duidelijk wordt dat de werking en veiligheid van een vaccin niet kan worden bewezen suggereert de overheidsinstantie dat jonge baby’s geen recht hebben op echte voeding om zo de effectiviteit van een vaccin te bevorderen.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x