Homepagina » Gezondheid » Chemotherapie maakt veel patiënten alleen maar zieker
Chemotherapie maakt patiënten vaak alleen maar zieker

Chemotherapie maakt veel patiënten alleen maar zieker

Chemotherapie is vaak helemaal niet effectief. De beste aanpak van kanker is een aangepast dieet in combinatie met een reguliere behandeling. Dat stelt internist in opleiding dr. Jan van Klinken in het Reformatorisch Dagblad.

Hij kent veel mensen die baat hebben gehad bij chemotherapie, maar hij is ook op de hoogte van statistieken.

Die laten volgens Van Klinken geen positief beeld zien. Sterker nog, oncologen die chemotherapie voorschrijven lijken een beetje op grossiers in valse hoop.

Dramatisch

Jaarlijks wordt in de wereld 49 miljard dollar (37,7 miljard euro) uitgegeven aan kankermedicijnen. Daarvan wordt drie kwart gebruikt om patiënten eigenlijk alleen maar zieker te maken, in plaats van beter, aldus Van Klinken. Je hebt als kankerpatiënt wel de ellendige bijwerkingen, zo zegt hij, maar je hebt geen baat.

Hij noemt als onderbelicht aspect van de chemotherapie de concentratiestoornissen en geheugenproblemen die eigenlijk nooit meer herstellen.

Op 13 april jongstleden verklaarde prof. dr. René Bernards van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam in De Telegraaf dat drie kwart van alle kankermedicijnen niet werkt. Dramatisch, vindt Van Klinken.

Botte bijl

Hij legt uit: “Chemotherapie is ooit ontwikkeld voordat we enig benul hadden van de oorzaak van kanker. Het was een botte bijl tegen alles dat snel deelt. Er was tot nu toe niets beters voorhanden. Sommige therapieën worden vaak meer voor de vorm gegeven dan voor de werkzaamheid. We weten althans dat de kans dat het werkt klein is.”

Van Klinken wil vooral de aandacht vestigen op uitspraken van de Amsterdamse professor Hans Westerhoff, die heeft gezegd dat verstoringen in onze stofwisseling in de nabije toekomst helder aan het licht kunnen worden gebracht en met behulp van voeding vroegtijdig kunnen worden bijgestuurd. Daarmee is kanker de wereld niet uit, maar volgens Westerhoff ligt hier wel de sleutel.

Bron: Refdag.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
8 jaren geleden

Ik vind het heel erg om te lezen dat driekwart van de medicijnen word gebruikt om mensen ziek te maken, met alle gevolgen van dien, terwijl er een medicijn op de plank staat die mensen helpt genezen van kanker! Big mama Farma is een grote melkkoe.

Dan hebben ze het ook nog eens over het bestrijden van kanker met een aangepast dieet,ze zullen echt wel weten waar ze over praten en het zal ook zeker helpen, ze hebben immers onderzoek hiernaar gedaan. Maar,…. dan komt multinational Monsanto om de hoek kijken met z’n genetisch gemanipuleerde zaden,wat ook weer allerlei ziektes geeft. Als je het mij vraagt is dit een gebed zonder end. Het is toch de bedoeling van de elite om de mensheid grotendeels uit te roeien?

Het word tijd dat er nog meer mensen wakker worden.

Nel
Nel
8 jaren geleden

ooold news.

Wakkerworden!!!!
Wakkerworden!!!!
8 jaren geleden

Worden jullie eindelijk wakker de oplossing had Nikola Tesla!!!Hier kijk naar deze Documentary: http://youtu.be/U25AtWcERko

kopieer deze link in youtube zoek balk sucses gr

Sunshine
Sunshine
8 jaren geleden

Kanker is een industrie. Het is zelfs de grootste industrie heb ik eens gelezen.
Er worden meer mensen rijk van dan die aan kanker sterven. Feitelijk gezien sterven maar heel weinig mensen aan kanker. De meeste mensen sterven aan de bestrijding ervan.
Maar hé, het verdient lekker so what?!
Ik word zo ontzettend boos als ik over dit soort dingen nadenk. Helaas kan ik er niet zo heel veel aan doen behalve er met mensen over praten en hun de logica laten zien dat 99% van de ziekten voortkomt uit leefstijl en dat is incl. voeding.

In het artikel wordt voeding aangehaald als remedie van de toekomst. Die toekomst is nu. Met RBTI bijvoorbeeld kun je middels urine- en speekselmonsters ziekte vaststellen voordat iemand symptomen heeft of het gierend uit de klauwen loopt. Hiermee wordt gekeken naar voedingsstoffentekorten en dan m.n. mineralen. Ons lichaam is opgebouwd uit mineralen en omdat onze voeding tegenwoordig veel te weinig mineralen bevat krijgen we die niet genoeg binnen en kunnen onze cellen niet dat doen wat ze moeten doen.

De crux ligt dus idd in de voeding.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

prik

Manchester: 10.000 prikuitnodigingen verstuurd, minder dan 100 mensen komen opdagen

Nick Ferrari van radiozender LBC vroeg John, ...

vaccin

Mag je de coronaprik een vaccin noemen of niet? Professor Schetters legt uit

Er is veel discussie geweest over de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x