Homepagina » Gezondheid » Chemotherapie maakt veel patiënten alleen maar zieker
Chemotherapie maakt patiënten vaak alleen maar zieker

Chemotherapie maakt veel patiënten alleen maar zieker

Chemotherapie is vaak helemaal niet effectief. De beste aanpak van kanker is een aangepast dieet in combinatie met een reguliere behandeling. Dat stelt internist in opleiding dr. Jan van Klinken in het Reformatorisch Dagblad.

Hij kent veel mensen die baat hebben gehad bij chemotherapie, maar hij is ook op de hoogte van statistieken.

Die laten volgens Van Klinken geen positief beeld zien. Sterker nog, oncologen die chemotherapie voorschrijven lijken een beetje op grossiers in valse hoop.

Dramatisch

Jaarlijks wordt in de wereld 49 miljard dollar (37,7 miljard euro) uitgegeven aan kankermedicijnen. Daarvan wordt drie kwart gebruikt om patiënten eigenlijk alleen maar zieker te maken, in plaats van beter, aldus Van Klinken. Je hebt als kankerpatiënt wel de ellendige bijwerkingen, zo zegt hij, maar je hebt geen baat.

Hij noemt als onderbelicht aspect van de chemotherapie de concentratiestoornissen en geheugenproblemen die eigenlijk nooit meer herstellen.

Op 13 april jongstleden verklaarde prof. dr. René Bernards van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam in De Telegraaf dat drie kwart van alle kankermedicijnen niet werkt. Dramatisch, vindt Van Klinken.

Botte bijl

Hij legt uit: “Chemotherapie is ooit ontwikkeld voordat we enig benul hadden van de oorzaak van kanker. Het was een botte bijl tegen alles dat snel deelt. Er was tot nu toe niets beters voorhanden. Sommige therapieën worden vaak meer voor de vorm gegeven dan voor de werkzaamheid. We weten althans dat de kans dat het werkt klein is.”

Van Klinken wil vooral de aandacht vestigen op uitspraken van de Amsterdamse professor Hans Westerhoff, die heeft gezegd dat verstoringen in onze stofwisseling in de nabije toekomst helder aan het licht kunnen worden gebracht en met behulp van voeding vroegtijdig kunnen worden bijgestuurd. Daarmee is kanker de wereld niet uit, maar volgens Westerhoff ligt hier wel de sleutel.

Bron: Refdag.nl

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. Chemo….

  een beladen woord net zoals kanker.
  Bij mij is 1,5 jaar geleden kanker geconstateerd en ondanks het feit dat ik in de waitfull watching fase zit is mijn leven wel ff anders geworden.
  Chemo is iets dat ik net als operatie zo ver van mij probeer tehouden dus ik zoek mijn heil in voeding en sport. Vooralsnog kijkt mijn behandeld arts verbaasd , telkens als de uitslag van de 3 maandelijkse tests binnen zijn.
  Wat doe ik> Eet, abrikozen pitten, bittere amandelen, drink granaatapplesap en..ben sinds kort met cannabis ad gang gegaan. Wietolie gemaakt en nu maar weer afwachten.Ik snap nu kankerpatienten zo goed…je grijpt naar alles. Cannabis kwam op mijn pad en hoemeer ik me in de mogelijkheden en geschiedenis van deze plant verdiep te meer mijn mond openvalt.
  geneeskrachtig veelzijdige plant die al sinds 1937 wordt tegengewerkt door pharam, olie, hout, katoen industrie.
  De pharma industrie wqil geen kanker genezen , daar verdienen ze geen geld mee. Nu worden er miljarden verdiend aan kanker patienten..door oa chemo..
  Als zelfs artsen zelf soms zeggen nooit aande chemo te gaan is dit toch veelzeggend?
  Ik hoop dat mijn bloedwaarden over een tijd naa wietolie gebruik de mond van mijn arts tt op de grond laat open vallen…

  2 likes
 2. Ik vind het heel erg om te lezen dat driekwart van de medicijnen word gebruikt om mensen ziek te maken, met alle gevolgen van dien, terwijl er een medicijn op de plank staat die mensen helpt genezen van kanker! Big mama Farma is een grote melkkoe.

  Dan hebben ze het ook nog eens over het bestrijden van kanker met een aangepast dieet,ze zullen echt wel weten waar ze over praten en het zal ook zeker helpen, ze hebben immers onderzoek hiernaar gedaan. Maar,…. dan komt multinational Monsanto om de hoek kijken met z’n genetisch gemanipuleerde zaden,wat ook weer allerlei ziektes geeft. Als je het mij vraagt is dit een gebed zonder end. Het is toch de bedoeling van de elite om de mensheid grotendeels uit te roeien?

  Het word tijd dat er nog meer mensen wakker worden.

  1 likes
 3. [quote name=”S0M30N3″][quote name=”ster”]Ik vind het heel erg om te lezen dat driekwart van de medicijnen word gebruikt om mensen ziek te maken, met alle gevolgen van dien, terwijl er een medicijn op de plank staat die mensen helpt genezen van kanker! Big mama Farma is een grote melkkoe.

  Dat is inderdaad waar, kijk maar eens naar de documentaire van de Canadees Rick Simpson getiteld “Run from the cure”. Deze man maakt zelf het medicijn tegen kanker maar wordt zelfs door de Canadese kankerbestrijding de deur gewezen. Staat op youtube of gewoon even googlen. Naar mijn mening een must see. Het is ook op zijn website te bekijken; http://www.phoenixfoundation.com

  1 likes
 4. Ik heb kanker gehad en ben nu net kankervrij.Ik weerspreek de mening van Dr Why.Natuurlijk evolueert het medicijnprodukt maar voorlopig heb ik de chemokuur mensen met eigen ogen vaak genoeg gezien, om te zeggen: RUN FROM THE CURE!!Met hun bleke gezichten melden zij vaak, dat ze het gevoel hebben of ze opbranden van de chemokuur.Opbranden in de zin van, ik wordt steeds maar zwakker.(vaak misselijk)Ik heb de chemokuur geweigerd, en doe het met cannabis olie, en een vaporizer of wat wiet in een pijpje.Dat is mijn medicijn,waar een ander chemo krijgt, doe ik het dus zo.En de artsen??Laat ik met verbazing achter. http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/cannabis_kanker_leugens

  1 likes
 5. Ik heb metaandacht de reacties en commentaren gelzen. Wat ik gemist hebt is het fijt dat kanker altijd 4 identieke condities hebben: 1. hoog zuurgehalte v d cellen (gisten) 2. slechte zuurstof opname 3. slechte verwijdering van toxicische stoffen uit de cellen 4. slecht functionerend immuun systeem. Als men deze condities (kanker is geen ziekte maar een cell conditie) dan kan je effectief kanker bestrijden en zelfs voorkomen..Toename van het lichaam eiegengemaakte antioxidanten zoals glutathion, SOD en catalase is essentieel om de cellen weer gezond te maken en de kanker cellen zichzelf te laten verbietigen (apoptosis) Ook een alkaline levenstijl waarbij men zijn lichaam in een 7.4 Ph balans houdt voorkomt groei van kankercellen. Om hierbij te helpen kan een redox signalered product gbruikt worden ASEA genaamd. Dit supplement is bewezen in klinishe onderzoeken om de 3 anioxidanten te vermeeerderen met 400%! Je kan meer informatie vinden op http://chs.teamasea.com

  1 likes
 6. ooold news.

  0 likes
 7. Wakkerworden!!!!

  Worden jullie eindelijk wakker de oplossing had Nikola Tesla!!!Hier kijk naar deze Documentary: http://youtu.be/U25AtWcERko

  kopieer deze link in youtube zoek balk sucses gr

  0 likes
 8. Kanker is een industrie. Het is zelfs de grootste industrie heb ik eens gelezen.
  Er worden meer mensen rijk van dan die aan kanker sterven. Feitelijk gezien sterven maar heel weinig mensen aan kanker. De meeste mensen sterven aan de bestrijding ervan.
  Maar hé, het verdient lekker so what?!
  Ik word zo ontzettend boos als ik over dit soort dingen nadenk. Helaas kan ik er niet zo heel veel aan doen behalve er met mensen over praten en hun de logica laten zien dat 99% van de ziekten voortkomt uit leefstijl en dat is incl. voeding.

  In het artikel wordt voeding aangehaald als remedie van de toekomst. Die toekomst is nu. Met RBTI bijvoorbeeld kun je middels urine- en speekselmonsters ziekte vaststellen voordat iemand symptomen heeft of het gierend uit de klauwen loopt. Hiermee wordt gekeken naar voedingsstoffentekorten en dan m.n. mineralen. Ons lichaam is opgebouwd uit mineralen en omdat onze voeding tegenwoordig veel te weinig mineralen bevat krijgen we die niet genoeg binnen en kunnen onze cellen niet dat doen wat ze moeten doen.

  De crux ligt dus idd in de voeding.

  0 likes
 9. je kunt het draaien en keren zoals je wilt, steeds meer mensen overleven kanker, dankzij de moderne wetenschap.

  Ik ga er van uit dat de goeie dokter in opleiding z’n uitspraken een beetje gemangeld zijn om beter over te komen op het grote publiek. Indien niet, dan moet de achtbare dokter een spoedcursus gaan volgen. Chemotheprapie is niet wat het vroeger was. Dat heb je met wetenschap, het evolueert.

  0 likes
 10. Als dit idd echt waar is, is dit zeer zorgelijk. Het laat wel duidelijk dat er te snel naar bepaalde behandelmethodes wordt gegrepen terwijl ze in die diverse situatie niet echt effectief is.

  Het idee om kanker te lijf te gaan met een dieet is ook al vrij oud (zie Moermansdieet), maar goed dat deze behandelingsmethode ook weer in het zicht komt. Zeker omdat ik ook iemand van heel vroeger kende, die echt langdurig (tientallen jaren) met kanker nog een redelijk goed leven heeft kunnen leiden met het zogenaamde Moermansdieet. En gezond eten is mijninziens ook eten waar NIET mee gekloot is.

  Hopelijk komt er snel wetenschappelijk onderzoek naar andere behandelingwijzes voor kanker, zoals met een dieet.

  0 likes
 11. [quote name=”ster”]Ik vind het heel erg om te lezen dat driekwart van de medicijnen word gebruikt om mensen ziek te maken, met alle gevolgen van dien, terwijl er een medicijn op de plank staat die mensen helpt genezen van kanker! Big mama Farma is een grote melkkoe.

  Dan hebben ze het ook nog eens over het bestrijden van kanker met een aangepast dieet,ze zullen echt wel weten waar ze over praten en het zal ook zeker helpen, ze hebben immers onderzoek hiernaar gedaan. Maar,…. dan komt multinational Monsanto om de hoek kijken met z’n genetisch gemanipuleerde zaden,wat ook weer allerlei ziektes geeft. Als je het mij vraagt is dit een gebed zonder end. Het is toch de bedoeling van de elite om de mensheid grotendeels uit te roeien?

  Het word tijd dat er nog meer mensen wakker worden.[/quote]

  Kheb op niburu en op diverse sites al zoveel verschillende oplossingen gevonden voor een medicijn tegen kanker.. maja het wordt weer zo hard weg/tegengewerkt door de media en rijke mensen..

  0 likes
 12. Had dr. Rath toch gelijk.

  0 likes
 13. Ik denk wanneer kanker is gediagnostiseerd….ga gezond eten en drinken. Geen dooie maagvulling uit de fabriek. GEEN vis en vlees. Eerst maar eens een paar maanden aan de groene smoothies en vooral hoge darm reinigingen. Kanker heeft een tijd nodig om zich te ontwikkelen, dan hoef je volgens mij ook niet op stel en sprong aan de chemotherapie en bestralen.

  0 likes
 14. Kijken hoe jullie reageren als jullie ineens zélf kanker krijgen… Kijken of jullie dan ook zo makkelijk praten hebben…

  0 likes
 15. De reden dat drie kwart van de medicijnen tegen kanker niet werken is omdat kanker 1 van 4 verschillende aspecten heeft, die bepaald worden door de 4-voudige code van de zon.
  De 4-voudige code van de zon bepaalt bij geboorte je celdelings-ritme, kanker is een op hol geslagen celldeling. de juiste medicijn brengt je weer terug in de juiste ritme.
  Dit is allemaal uitgewerkt door Maurice Cotterell. Om 100% werkende kankermedicijnen te krijgen moet je 4 soorten medicijn maken en de juiste soort toedienen aan de juiste mensen. Nu is er 1 soort die ze toedienen aan alle patienten en dan is het logisch dat drie kwart niet reageert.

  0 likes
 16. [quote name=”ster”]Ik vind het heel erg om te lezen dat driekwart van de medicijnen word gebruikt om mensen ziek te maken, met alle gevolgen van dien, terwijl er een medicijn op de plank staat die mensen helpt genezen van kanker! Big mama Farma is een grote melkkoe.

  Dan hebben ze het ook nog eens over het bestrijden van kanker met een aangepast dieet,ze zullen echt wel weten waar ze over praten en het zal ook zeker helpen, ze hebben immers onderzoek hiernaar gedaan. Maar,…. dan komt multinational Monsanto om de hoek kijken met z’n genetisch gemanipuleerde zaden,wat ook weer allerlei ziektes geeft. Als je het mij vraagt is dit een gebed zonder end. Het is toch de bedoeling van de elite om de mensheid grotendeels uit te roeien?

  Het word tijd dat er nog meer mensen wakker worden.[/quote]
  dood moe wordt je ervan, van al die onderdanen in het oranje koniginendag vieren,dan nog niet gesproken het voetbal, en nog niet gesproken die ozin soape series die ze met zijn allen heel graag kijken,en ook niet wilen missen!!!we hebben met zij,n allen, nog een lange weg te gaan?

  0 likes
 17. Nadruk wordt steeds op de ziekte gelegd, terwijl gezondheid voorop moet worden gesteld, want wat aandacht krijgt groeit
  en Gezondheid verdiend aandacht, niet de ziekte
  en dit alles voor ons bestwil?
  Voltaire heeft het ook al zo treffend gezegd: “Artsen stoppen middelen waarvan ze weinig weten om ziekten te genezen waarvan ze nog minder weten in mensen van wie ze niks weten.”
  En volgens mij ligt het hieraan: Waarom krijgt de een wel kanker en de ander niet? Er is altijd een oorzaak, er spelen veel factoren een rol. Ze kunnen veel onderzoek doen en heel veel geld “verspillen” maar zo lang de economie voorop staat, en ze aan de mens voorbij gaan, zoeken ze in de verkeerde hoek. Oorzaken opsporen bij de “Unieke” mens kost tijd. En tijd is geld, dat is tegenwoordig het credo. Wat een foute zienswijze. De mens is niet alleen z’n lichaam, maar dat wordt vergeten in deze mechanistische liefdeloze benadering.
  Op dit moment lees ik het boek van Katja Swager :”Leren leven als een elastiekje” Ze is 31 jaar, alles scheen van een leien dakje te gaan. Tot op een dag de noodrem aangetrokken werd. Wie niet horen wil moet bloeden, ehh….voelen. (Zo noemt ze het zelf) Baarmoederhalskanker in de terminale fase bracht haar leven tot stilstand. En toen……..Het voert te ver om hier meer over te vertellen. Ze heeft wel de reguliere behandelingen doorlopen maar ze ging hier mee om op een heel eigenwijze manier. En wat ik hier mee wil zeggen; we hebben allemaal onze eigen wijsheid. Maar we moeten het wel aan durven boren. Onze ziel weet alles en kan verbinding leggen met AL-DAT-IS. Luisteren naar onszelf is de weg. Het boek heeft een happy end. En zij zegt:”Ik daag je uit om dit boek te lezen en er onder andere achter te komen dat alles anders is als je het op zijn Katjasiaans bekijkt.” Mooi geschreven, en humoristisch, zij laat ook zien dat we zoveel groter zijn dan we denken, omdat we in het Veld van de onbeperkte mogelijkheden leven.

  0 likes
 18. [quote name=”jannie”]Ik denk wanneer kanker is gediagnostiseerd….ga gezond eten en drinken. Geen dooie maagvulling uit de fabriek. GEEN vis en vlees. Eerst maar eens een paar maanden aan de groene smoothies en vooral hoge darm reinigingen. Kanker heeft een tijd nodig om zich te ontwikkelen, dan hoef je volgens mij ook niet op stel en sprong aan de chemotherapie en bestralen.[/quote]
  Als kanker de tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen, moet u VOORAF AL GEZOND GAAN ETEN.Achteraf gezond eten??Is dom als je weet dat KANKER betaan en jij het ook kan krijgen net als ieder ander.Tip kauw in de ochtend, en over de gehele dag een aantal malen die kiemen van ontkiemde graan.Je voelt de power, in je lichaam stromen.En ik kan het weten als pas kankervrij verklaard persoon!!Eet ook veel peulvruchten.Geen vlees maar wel vette vis!!

  0 likes
 19. [quote name=”Sunshine”]Kanker is een industrie. Het is zelfs de grootste industrie heb ik eens gelezen.
  Er worden meer mensen rijk van dan die aan kanker sterven. Feitelijk gezien sterven maar heel weinig mensen aan kanker. De meeste mensen sterven aan de bestrijding ervan.
  Maar hé, het verdient lekker so what?!
  Ik word zo ontzettend boos als ik over dit soort dingen nadenk. Helaas kan ik er niet zo heel veel aan doen behalve er met mensen over praten en hun de logica laten zien dat 99% van de ziekten voortkomt uit leefstijl en dat is incl. voeding.

  In het artikel wordt voeding aangehaald als remedie van de toekomst. Die toekomst is nu. Met RBTI bijvoorbeeld kun je middels urine- en speekselmonsters ziekte vaststellen voordat iemand symptomen heeft of het gierend uit de klauwen loopt. Hiermee wordt gekeken naar voedingsstoffentekorten en dan m.n. mineralen. Ons lichaam is opgebouwd uit mineralen en omdat onze voeding tegenwoordig veel te weinig mineralen bevat krijgen we die niet genoeg binnen en kunnen onze cellen niet dat doen wat ze moeten doen.

  De crux ligt dus idd in de voeding.[/quote]

  Erger nog, de mensen eten en drinken zoveel ellende wat ook nog eens dat kleine beetje mineralen wat je bezit of binnen krijgt direct weer verliest aan de dode vulling die ze tot zich nemen.
  Als ik om me heen kijk, dan verbaas ik me zo wat de mensen allemaal naar binnen werken en gieten, gewoon om ziek/misselijk van te worden.

  Eet puur en maak zoveel mogelijk zelf.
  Elke dag verse groenten en fruit is een must om je goed te voelen en om niet ziek te worden !

  Stop met het kopen van luxe verpakt afval, start met voeden en stop met vullen. Dit kan je mensen gewoon niet aan hun verstand brengen.

  ipv een avondje optijd naar bed kiezen ze ervoor om laat te gaan en de volgende ochtend te beginnen met een blikje of twee van RedBull.

  Temmes zijn ze !

  0 likes
 20. Alfred Vorsselman

  [quote name=”ster”]
  Dat is inderdaad waar, kijk maar eens naar de documentaire van de Canadees Rick Simpson getiteld “Run from the cure”. Deze man maakt zelf het medicijn tegen kanker maar wordt zelfs door de Canadese kankerbestrijding de deur gewezen. Staat op youtube of gewoon even googlen. Naar mijn mening een must see. Het is ook op zijn website te bekijken; http://www.phoenixfoundation.com[/quote%5D
  Een goede tip om op Rick Simpson te wijzen! Helaas klopt de naam van de site niet helemaal, dat moet http://www.phoenixtearsfoundation.com/ zijn!

  0 likes
 21. [quote name=”Hunting Wolf”]Ik heb kanker gehad en ben nu net kankervrij.Ik weerspreek de mening van Dr Why……….
  )Ik heb de chemokuur geweigerd, en doe het met cannabis olie, en een vaporizer of wat wiet in een pijpje.Dat is mijn medicijn,waar een ander chemo krijgt, doe ik het dus zo.En de artsen??Laat ik met verbazing achter. http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/cannabis_kanker_leugens%5B/quote%5D

  Ik sluit me hierbij aan.me moeder had het op haar oogzenuw en de “artsen” zeiden dat het oog (wat inmiddels niet meer recht stond)niet mer goed zou komen.
  dus ik me ma idd aan de hemp-oil gezet.
  dat eet je dus. en zowaar oog gered!!!
  dus ik zei hemp oil dit dat….
  ONMOGELIJK!….was het antwoord.

  NEE had ik al….

  Contact.

  E-mail:
  [email protected]

  Phone:
  +31-61-280-2196
  engels sprekend!!!

  0 likes
 22. [quote name=”Alfred Vorsselman”][quote name=”ster”]
  Dat is inderdaad waar, kijk maar eens naar de documentaire van de Canadees Rick Simpson getiteld “Run from the cure”. Deze man maakt zelf het medicijn tegen kanker maar wordt zelfs door de Canadese kankerbestrijding de deur gewezen. Staat op youtube of gewoon even googlen. Naar mijn mening een must see. Het is ook op zijn website te bekijken; http://www.phoenixfoundation.com[/quote%5D
  Een goede tip om op Rick Simpson te wijzen! Helaas klopt de naam van de site niet helemaal, dat moet http://www.phoenixtearsfoundation.com/ zijn![/quote]
  Je kunt je eigen olie ook zelf maken. Even zoeken op een webwinkel zoals bv.www.wapwereld.nl en die heeft onder medicinale wiet, ook wietzaadjes te koop 5 stuks gefeminiseerd voor de Vaporizer, maar van die wiet kun je ook uitstekend je eigen olie maken, wat ik dus doe.En ik heb een mediwietpas!!

  0 likes
 23. [quote name=”Alfred Vorsselman”][quote name=”ster”]
  Dat is inderdaad waar, kijk maar eens naar de documentaire van de Canadees Rick Simpson getiteld “Run from the cure”. Deze man maakt zelf het medicijn tegen kanker maar wordt zelfs door de Canadese kankerbestrijding de deur gewezen. Staat op youtube of gewoon even googlen. Naar mijn mening een must see. Het is ook op zijn website te bekijken; http://www.phoenixfoundation.com[/quote%5D
  Een goede tip om op Rick Simpson te wijzen! Helaas klopt de naam van de site niet helemaal, dat moet http://www.phoenixtearsfoundation.com/ zijn![/quote]

  ja precies via hem kom je bij dat andere adres in amsterdam uit.

  0 likes
 24. [quote name=”Wasbeertjuh”]Kijken hoe jullie reageren als jullie ineens zélf kanker krijgen… Kijken of jullie dan ook zo makkelijk praten hebben…[/quote]
  Ik denk dat ik me rot schrikt als ik het zou horen dat ik kanker heb,maar ik weet 1 ding zeker dat ik geen chemotherapie wil.Ik ga aan de canabis olie,want dat is het beste medicijn tegen kanker.Wat niet/nooit herkend zal worden door de Farma.

  0 likes
 25. Voeding met voldoende vitamines en mineralen, drinken van 30cc schoon water per kilo lichaamsgewicht er dag zijn de basisbehoeften voor een goed functionerend lichaam. Kanker is feitelijk niks anders dan een signaal dat het hele lichaam ziek is. Cannibisolie (Rick Simpson olie) is in staat om kankercellen te vernietigen. Helaas is cannabis officieel verboden in bijna alle landen ter wereld. Waarom ? Juist het is te gezond voor mensen. Gelukkig is het in Nederland verkrijgbaar omdat het wordt gemaakt door mensen die de betutteling door de politiek meer dan zat zijn. Zie het verhaal van Hunting Wolf.
  Mensen met kanker dienen hun levenswijze drastisch te wijzigen; gezonde voeding, voldoende schoon water drinken, de cannabisolie bemachtigen en hun zieke lichaam helen door krachtige hooggedoseerde vitamines en mineralen bij elke maaltijd in te nemen. Hun natuurlijke afweersysteem krijgt zodiende een complete reset en ze zullen hun totale gezondheid weer terug kunnen krijgen.

  0 likes
 26. Maretak en hennep is het beste …Maar ook een positieve instelling zo als in de natuur zijn .Maar als het al te ver is dan kan chemo zeker goed zijn en als het dan beter gaat kun je nog uw keuzen maken dar heeft niemand iets over te zeggen .En het is zo dat de een beter hersteld dan de andere .

  0 likes
 27. Voor mijn afstudeerstage heb ik onderzocht wat de effecten van een aantal kankermedicijnen zijn op de mitochondriale functies. Mitochondrien zijn de energieleveranciers van de cel. Hierbij is inderdaad gebleken dat cannabidiol (een niet-psychoactieve stof in hennep) een negatief effect heeft op de mitochondriale functies zoals de elektronen transport keten.

  Omdat de mitochondrien in kankercellen minder efficient zijn dan die in gezonde cellen, zijn deze eerder vatbaar voor medicatie die de energietoevoer belemmeren en daardoor er in theorie voor kunnen zorgen dat de cellen in apoptose gaan (‘zelfmoord’ plegen) en de kanker verdwijnt.

  Ook heeft mijn begeleider van de stage zelf onderzoek gedaan naar de effecten van bepaalde antidepressieva als Tricyclic antidepressants op hersentumoren. Het is gebleken dat de groep mensen die deze medicatie namen, significant minder last had van hersen- en maagkanker. (http://www.telegraph.co.uk/health/8720235/Antidepressants-cut-bowel-and-brain-cancer-risk.html)

  Helaas, en dit waren zijn woorden, waren deze medicijnen niet interessant voor de farmaceutische industrie omdat er geen patent meer op te verkrijgen viel.

  Wat me hier wel tegenstaat is de onwetendheid t.o.v. chemotherapie. De gehele basis van chemotherapie is namelijk dat gezonde cellen zich veel sneller herstellen dan kankercellen. Dit is de reden dat je met chemotherapie in principe volgepompt wordt met gif, en er is ook niemand die dit ontkent.

  Is het ideaal? Nee. Maar aan de andere kant, als je kanker hebt is de kans waarschijnlijk dat je sowieso sterft als je geen actie onderneemt. En op dit moment zijn er nog steeds meer mensen genezen via deze methode dan door het slikken van abrikozenpitten.

  0 likes
 28. [quote name=”Crayon”]Voor mijn afstudeerstage heb ik onderzocht wat de effecten van een aantal kankermedicijnen zijn op de mitochondriale functies. Mitochondrien zijn de energieleveranciers van de cel. Hierbij is inderdaad gebleken dat cannabidiol (een niet-psychoactieve stof in hennep) een negatief effect heeft op de mitochondriale functies zoals de elektronen transport keten.

  Omdat de mitochondrien in kankercellen minder efficient zijn dan die in gezonde cellen, zijn deze eerder vatbaar voor medicatie die de energietoevoer belemmeren en daardoor er in theorie voor kunnen zorgen dat de cellen in apoptose gaan (‘zelfmoord’ plegen) en de kanker verdwijnt.

  Ook heeft mijn begeleider van de stage zelf onderzoek gedaan naar de effecten van bepaalde antidepressieva als Tricyclic antidepressants op hersentumoren. Het is gebleken dat de groep mensen die deze medicatie namen, significant minder last had van hersen- en maagkanker. (http://www.telegraph.co.uk/health/8720235/Antidepressants-cut-bowel-and-brain-cancer-risk.html)

  Helaas, en dit waren zijn woorden, waren deze medicijnen niet interessant voor de farmaceutische industrie omdat er geen patent meer op te verkrijgen viel.

  Wat me hier wel tegenstaat is de onwetendheid t.o.v. chemotherapie. De gehele basis van chemotherapie is namelijk dat gezonde cellen zich veel sneller herstellen dan kankercellen. Dit is de reden dat je met chemotherapie in principe volgepompt wordt met gif, en er is ook niemand die dit ontkent.

  Is het ideaal? Nee. Maar aan de andere kant, als je kanker hebt is de kans waarschijnlijk dat je sowieso sterft als je geen actie onderneemt. En op dit moment zijn er nog steeds meer mensen genezen via deze methode dan door het slikken van abrikozenpitten.[/quote]
  Kijk, mevrouw/meneer de arts heeft er verstand van. Hopelijk leert de rest van Niburu hier ook iets van!

  0 likes
 29. [quote name=”Crayon”]Helaas, en dit waren zijn woorden, waren deze medicijnen niet interessant voor de farmaceutische industrie omdat er geen patent meer op te verkrijgen viel.

  Wat me hier wel tegenstaat is de onwetendheid t.o.v. chemotherapie. De gehele basis van chemotherapie is namelijk dat gezonde cellen zich veel sneller herstellen dan kankercellen. Dit is de reden dat je met chemotherapie in principe volgepompt wordt met gif, en er is ook niemand die dit ontkent.

  Is het ideaal? Nee. Maar aan de andere kant, als je kanker hebt is de kans waarschijnlijk dat je sowieso sterft als je geen actie onderneemt. En op dit moment zijn er nog steeds meer mensen genezen via deze methode dan door het slikken van abrikozenpitten.[/quote]
  Crayon,
  Wat leuk dat je beschrijft hoe cannabis zijn werk uitstekend doet zonder bijverschijnselen. Wat jammer dat je toch door de ogen van een door de farmaceutische industrie gesponsorde bril blijft kijken ten aanzien van chemische medicatie. Natuurlijk staat het je vrij om chemo te verheerlijken als genezer van enkele kankerpatiënten, maar hoeveel kankerpatiënten overlijden met gebruik van chemo? En onder welke mensonterende omstandigheden? Hoeveel procent geneest van kanker door middel van chemo? Hoeveel procent zou met cannabisolie indien dit legaal te verkrijgen zijn genezen?

  0 likes
 30. [quote name=”paulsater”]Crayon,
  Wat leuk dat je beschrijft hoe cannabis zijn werk uitstekend doet zonder bijverschijnselen. Wat jammer dat je toch door de ogen van een door de farmaceutische industrie gesponsorde bril blijft kijken ten aanzien van chemische medicatie. Natuurlijk staat het je vrij om chemo te verheerlijken als genezer van enkele kankerpatiënten, maar hoeveel kankerpatiënten overlijden met gebruik van chemo? En onder welke mensonterende omstandigheden? Hoeveel procent geneest van kanker door middel van chemo? Hoeveel procent zou met cannabisolie indien dit legaal te verkrijgen zijn genezen?[/quote]

  Ho eens even, ik verheerlijk nergens het principe van chemotherapie. Ik ben me er zeker van bewust dat chemotherapie van mensen echt zombies maakt, en sommige mensen kiezen er ook bewust voor om het niet te nemen en hun toevlucht te nemen tot alternatieve medicatie of, als de kanker niet meer te genezen is, het leven niet onnodig willen rekken.

  Ik heb geen percentages bij de hand wat betreft overlevingskans. Ik ben ook geen arts. De ene persoon heeft ongenezelijke alvleesklierkanker en wil toch, tegen beter weten in, zijn leven rekken en de ander wil uit principe geen chemotherapie. De keuze is aan jezelf, niemand dwingt je om een chemo te nemen. Patienten krijgen een prima voorlichting over de bijwerkingen en de effectiviteit van de chemo.

  0 likes
 31. Ik heb in 2007 de kwaadaardigste vorm van borstkanker gehad. Ondekte op een ochtend een heel klein bobbeltje dat er de avond daarvoor nog niet zat (smeer me 2x per dag in) binnen 2 maanden was het een tumor van 9 bij 7 centimeter, heb gekozen (was eigenlijk enige keuze, chemo of simpelweg sterven) zo u6 chemo’s krijgen maar na 5 keer was de tumor al gesloken tot 1,17 cm!! Chemo sloeg beter aan dan verwacht, ook al ben ik echt heel erg ziek geweest tijdens de chemo( geloof me, nog nooit zo ziek geweest). Chemo heeft mijn leven gered, maar ben er ook van overtuigt dat mijn positieve instelling mij ook heeft geholpen. Tegenwoordig ken ik de voordelen als ex-kankerpatient van wiet, ik had gewild dat toen iemand had verteld over de voordelen van het gebruik van wiet! Zelfs na al deze jaren heb ik nog regelmatig pijn in mijn borst, soms zelfs zo heftig dat ik mij ziek moest melden omdat ik mijn arm en schouder dan ook niet kon gebruiken. Ik probeerde diverse soorten (voorgeschreven) pijnstillers maar niks hielp tegen de pijn, kreeg alleen last van de bijwerkingen. Een aantal jaren geleden vroeg iemand of ik weleens wiet of
  wietolie had gebruikt, op google gezocht enzo en geprobeerd. Als ik nu een pijnaanval krijg rook ik een joint en ga ik liggen, het werkt bij mij als de beste pijstiller ooit!! Ik voel de pijn zo “wegglijden” kan meestal een paar uur daarna alweer normaal functioneren en hoef mij niet meer ziek te melden!! Ennuh nope blowen doe ik thuis en dat weten maar weinig mensen om mij heen omdat het altijd nog als een soort taboe wordt gezien als je een joint rookt, jammer maar waar. En even voor de duidelijkheid, wiet had mijn kanker niet kunnen genezen (was al opgegeven) maar had zeker wel de chemokuren wat aangenamer voor mij kunnen maken!

  0 likes
 32. Zaai wiet in potgrond of in volle grond, want wiet gezaait in kunstmatige grond is weer schadelijk voor je lichaam en zelfs kankerverwekkend. In Duitsland is daar onderzoek na gedaan.
  Spuit je wiet ook niet vol rotzooi ook niet als ze toprot hebben, gebruik dan zilverwater en zorg en dan voor dat de lucht minder vochtig word.

  0 likes
 33. “Chemotherapie is vaak helemaal niet effectief. De beste aanpak van kanker is een aangepast dieet in combinatie met een reguliere behandeling. Dat stelt internist in opleiding dr. Jan van Klinken in het Reformatorisch Dagblad.”

  Dat stelt de internist in opleiding helemaal niet! Aan het eind van het artikel geeft hij heel helder aan “Ik heb in mijn column vooral de aandacht willen vestigen op uitspraken van de Amsterdamse prof. Hans Westerhoff. Verstoringen in onze stofwisseling zullen volgens hem in de nabije toekomst helder aan het licht kunnen worden gebracht en met behulp van voeding vroegtijdig (dus voordat ziekten zich openbaren) kunnen worden bijgestuurd. Daarmee is kanker echt niet de wereld uit, maar hier ligt volgens Westerhoff wel de sleutel. Hij is een topwetenschapper, en wie ben ik dan om aan zijn gezag te twijfelen?”

  De voeding is dus niet het ultieme geneesmiddel, verre van zelfs, kanker zal er altijd zijn. Echter door de stofwisseling in de gaten te houden kan men dus bijsturen. Daar de stofwisseling een indicatie is dat er iets fout zit in het lichaam. Er wordt duidelijk aangegeven dat dit niet perse kanker hoeft te zijn. Waarom wordt dit soort informatie altijd moedwillig uit de gekopieerde artikelen gelaten?? Van per ongeluk is allang geen sprake meer!

  0 likes
 34. Ik heb met aandacht alle reacties gelezen. Wat ik gemist heb is dat alle vormen van kanker 4 dingen gemeen hebben: 1 hoog zuurgehalte v/h lichaam 2 slechte zuurstof opname van de cellen 3 slechte detoxificaie 4 slecht functionerend immuunsysteem. Omdat kanker op het celniveau begint moet je het ook op dat gebied bestrijden. Toename van glutathion, SOD en catalase is heel belangrijk gekoppeld aan een alkaline diet om het Ph balans naar 7.4 te brengen. Kanker kan niet leven in een alkaline omgeving! Om het lichaam hierbij te helpen is ASEA essentieel. Longkanker patienten hadden tumors verminderd met 80% in 6 maanden! Voor meer info kijk op http://chs.teamasea.com

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...

minister Ollongren

Minister Ollongren wil politieke partijen makkelijker kunnen VERBIEDEN

Daar zit ze, de sluipmoordenaar van de ...