Chemtrails

Chemtrails: Cypriotische groene partij zegt dat er chemicaliën in de lucht worden gesproeid

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Cypriotische krant Famagusta Gazette heeft een persbericht gepubliceerd van de groene partij van Cyprus over chemtrails.

De Republiek Cyprus is officieel tegen het sproeien van chemicaliën (chemtrails) en geo-engineering, stelt de partij. Al een aantal jaren wordt door bepaalde wetenschappelijke instituten in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en elders gewerkt aan de theorie over geo-engineering, met als doel de industriële vervuiling die verantwoordelijk zou zijn voor klimaatverandering terug te dringen.

Bij geo-engineering wordt met behulp van technologie bewust het klimaat gestuurd. Het gaat dan onder meer om technieken die de invloed van broeikasgassen op het klimaat terugdringen.

Aluminium en barium

Verschillende projecten zijn volgens de partij gericht op het sproeien van aluminium en barium in de atmosfeer. In de lucht verschijnen vervolgens verdachte sporen, die ook wel chemtrails worden genoemd.

Volgens de Britse krant The Guardian hebben de CIA en de NASA al relevant onderzoek gefinancierd en organiseert de Universiteit van Cambridge regelmatig seminars over het onderwerp.

Monsters

Op verzoek van parlementslid George Perdikis zijn monsters verzameld en geanalyseerd door de overheid. De verantwoordelijke minister deelde het Huis van Afgevaardigden mee dat er volgens hem niet wordt gesproeid in de lucht boven Cyprus. Volgens de minister worden er boven Cyprus geen experimenten gedaan met chemicaliën om het klimaat te beïnvloeden.

De groene partij stelt dat uit haar eigen waarnemingen en gegevens blijkt dat er wel degelijk chemicaliën in de lucht worden gesproeid in de lucht boven Cyprus. De partij is van mening dat de studie niet uitgebreid genoeg en bovendien niet compleet is.

[Famagusta Gazette]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x