Chemtrails

‘Chemtrails veroorzaken extreme weersomstandigheden’ (video)

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Extreme meteorologische omstandigheden beginnen tot de orde van de dag te behoren. Experts waarschuwen dat Europa steeds meer rekening moet gaan houden met zware schade en economische verliezen door de klimaatwijziging.

In onderstaande video geeft Dane Wigington een presentatie over de schadelijke effecten van geo-engineering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens Dane heeft het bewust ingrijpen in het functioneren van de aarde direct effect op grootschalige systemen, waar onder meer de dieren, planten en mensen onder vallen.

Zware metalen

Wigington laat onder meer beelden zien van sproeiende tankvliegtuigen. De stoffen die op de grond worden gevonden komen volgens hem exact overeen met de materialen die worden genoemd in de officiële patenten en documenten.

“Onze luchten zijn vandaag de dag niet meer normaal. Na onderzoek kan dit niet worden ontkend,” zei Wigington. “Ze zijn gevuld met nanodeeltjes gebaseerd op zware metalen. We zijn zo gewend geraakt aan de patronen in de lucht dat we er geen aandacht meer aan schenken.”

Volgens Wigington hebben we niet te maken met cloud seeing om de regenval te laten toenemen. De deeltjes zijn volgens hem ontworpen om de zonnestralen tegen te houden en de straalstroom te verplaatsen. Hij legt uit hoe dit leidt tot droogte en andere extreme weersomstandigheden die over de hele wereld worden gezien.

Laboratorium

Voor wetenschappers is onze atmosfeer een enorm laboratorium en zij hebben geen oog voor de gevolgen voor de mensheid of andere levende wezens, aldus Wigington.

Geo-engineering leidt volgens hem onder meer tot: klimaatverstoringen (extreme droogte of zware overstromingen), de afbraak van ozon, smelten van poolijs, afname van de hoeveelheid zuurstof, sterfte van vissoorten en een sterke toename van het aantal gevallen van autisme, alzheimer en dementie.

Bron: Globalresearch.ca

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ss
ss
10 jaren geleden

Hier in middel East in libanon zie ik gelukkig helemaal geen chemetrails,de uitlaatgassen van vliegtuigen verdwenen binnen paar segonden spoorlos ,tja toen ik in NL was, de hemel was vol met wolken die door vliegtuigen zijn gemaakt,ter kennis libanon is begrensd met israel het land van Rothschields ,dus…..

nancy.
nancy.
10 jaren geleden

De vervuiler betaald alles ,ook ziekte kosten en voeding die duurder word (is de bedoeling) x energie verbruik gas weer langer koud geweest.
Het zal me benieuwe met al die rekeningen straks ,of ik gelijk heb.

Plien
Plien
10 jaren geleden

#2 ss 01-07-2013 18:14

Je krijgt een plusje van mij omdat je zo mooi gebroken Nederlands kan schrijven.

Hier al dagen geen vliegtuigen die sproeien en dus geen chemtrails te bekennen wegens de crises waarschijnlijk.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x