Channelings

Chemtrails, zijn ze gevaarlijk en een bedreiging voor het leven? – Channeling 20-09-2022

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens. We zijn zo blij weer bij je te zijn, om een onderwerp aan te snijden waarvan we zien dat het veel mensen tegenwoordig zorgen baart, namelijk het onderwerp chemtrails.

chemtrails?We weten dat velen dit zien als een complottheorie. Er zijn meer mensen op de planeet die niet in chemtrails geloven en ze contrails noemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Maar er is een groeiende groep mensen die zich zorgen maakt en gelooft dat deze zogeheten chemtrails schadelijk zijn, en een bedreiging voor hun gezondheid, hun gewassen, en de planeet in het algemeen.

Vandaag zullen we het hier dus een beetje over hebben, omdat we denken dat het belangrijk is dat je meer begrijpt van je eigen aard. De aard van de mens.

Angst is een programma

Weet je, als je bang bent, als je naar de lucht kijkt en je angstig voelt, of bezorgd, of zelfs maar een beetje ongerust over die patronen in de lucht, die een dun laagje over je hoofd vormen, dan programmeer je jezelf.

Je programmeert jezelf met een negatieve instelling, en je richt je op de dingen waarvan je denkt dat ze slecht voor je zijn.

Je weet wat we altijd zeggen, dat je buitenwereld een illusie is, een spel, een toneelstuk, niet echt, en beslist niets om je zorgen over te maken.

Maar je begrijpt het nog steeds niet ten volle!

Je bent altijd aan het creëren

Telkens als je omhoog kijkt en die zorgen voelt, en die gedachten in je hoofd laat rondgaan, creëer je meer van dat wat je niet wilt. Jij bent de schepper van je buitenwereld!

Hoe meer je je richt op chemtrails in de lucht, hoe meer je ze zult zien! Dat is jouw werkelijkheid, jouw creatie.

We veroordelen je nooit, voor niets wat je creëert of waarop je je focust.

angst voor chemtrailsWe willen alleen dat je je ervan bewust wordt dat je negatieve houding tegenover dit fenomeen van welke sporen in de lucht dan ook die je ziet, je jezelf schade berokkent.

In feite veroorzaakt je eigen houding je meer schade dan welke chemtrail, contrail, of welke ’trail’ of spoor dan ook, jou zou kunnen aandoen!

Wanneer worden chemtrails giftig?

We hebben het al zo vaak gezegd, en je probeert je nog steeds te verontschuldigen, je kracht buiten jezelf te plaatsen, het hoe en waarom van de buitenwereld te achterhalen, en niet je eigen verantwoordelijkheid te accepteren voor je innerlijke wereld, die je buitenwereld creëert.

Dus, zijn chemtrails gevaarlijk? Giftig? Beïnvloeden ze het leven op de planeet? Zeer beslist. Maar alleen, en we herhalen: alleen voor degenen die in angst en zorgen omhoog kijken!

Alleen voor degenen die hun eigen geest vergiftigen met gedachten over de mogelijke gevaren en bedreigingen van deze sporen!

Zelfvervullende profetie

Je zegt misschien “nou, er zijn zware metalen gevonden, zoals aluminium, barium en strontium, in gebieden waar chemtrails zijn gesprayd, dus ze zijn inderdaad gevaarlijk”.

Wij vertellen je hier en nu, dat die bevindingen er alleen zijn omdat ze een bevestiging zijn voor degenen die geloven in de gedachten die ze hebben.

zoek en vindDegenen die deze metalen vinden, zogenaamd afkomstig van die trails, zijn degenen die op zoek zijn naar bewijs dat wat zij denken dat die trails zijn, inderdaad de waarheid is.

Ze zitten in hun eigen self-fulfilling prophecy en vinden wat ze willen vinden om hun gedachten te bevestigen!

Zo werkt het menselijk brein en de menselijke scheppende vermogens. Jij bent de schepper van je eigen creatie. Als je iets gelooft, zul je altijd bewijs vinden dat je gelijk hebt!

Dus, als je gelooft dat chemtrails schadelijk, gevaarlijk en giftig zijn, zul je altijd dingen vinden die dat bewijzen, omdat jij het bewijs óók creëert! Zie je niet hoe het werkt?

Dit is hoe het werkt

We houden zoveel van je, lief mens, en nogmaals, we hebben nooit een oordeel over je, we willen alleen dat je ziet hoe je je richt op negativiteit, je eigen geest programmeert, en zo je eigen wereld creëert.

Word wakker, word bewuster, en begin te beseffen dat jij degene bent die de dingen creëert waarin je gelooft. Niet andersom.

Je hebt ooit gehoord over chemtrails, en bent je erin gaan verdiepen, en je geloofde de dingen die je las en die je werden verteld. Toen begon je ze vaker te zien, en je dook er dieper in, en zocht online naar meer informatie over chemtrails.

En je vond het, en het bevestigde je geloof, dus begon je ze steeds vaker te zien, en nu hoef je het niet eens meer op te zoeken, want je geloof is veranderd in ‘weten dat dit de waarheid is’.

Dieper in de dichtheid van negativiteit

trails, sporenNu ben je niet meer ontvankelijk voor andere informatie die tegen je geloof ingaat. Dus je bent immuun geworden voor alles wat afwijkt van wat je gelooft.

Zie je niet dat je hier je eigen kleine religieuze geloof hebt gecreëerd, je chemtrail-religie? En je zoekt overal mensen die het met je eens zijn, die je geloof bevestigen.

En samen praten jullie erover, het steeds meer bevestigend.

Je begrijpt alleen niet hoe je jezelf steeds dieper ingraaft in de dichtheid van negativiteit, gebrek, afgescheidenheid, lijden en dieper in de derde dimensie. Dit gaat je nooit helpen om daar uit te komen!

Dus wat we altijd zeggen dat je moet doen, is beginnen je aandacht op iets anders te richten. Begin die negatieve gedachten en overtuigingen terzijde te schuiven, want die zijn het die je schade berokkenen.

Niet alleen mentaal, maar ze schaden letterlijk je gezondheid. Negatieve gedachten, voortdurend bevestigd en opeengestapeld, zullen je uiteindelijk lichamelijk ziek maken.

Wees gelukkig, wat de aard is van de Echte Jij

Daarom zeggen we altijd dat je je moet focussen op dingen waar je van houdt, op het doen van de dingen die je gelukkig maken.

Doe de dingen waarvan je houdt, wees gelukkigDoe de dingen die je vreugde brengen, die je hardop laten lachen, die je het gevoel geven dat je erbij hoort, dat je van je leven houdt.

Alleen dan zul je die negatieve gedachten kunnen overstijgen, en zul je begrijpen hoe het werkt, hoe het spel dat je al zo lang met je menselijke zelf speelt precies werkt.

We houden van je lief mens, en we wensen dat je je Ware Zelf gaat zien, degene die je hele menselijke avontuur beleeft. Het is niet alleen jij als mens, het is je Ziel, het is Source.

Dat is de aard, de Waarheid van wie jij werkelijk bent!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor nu compleet.

3.5 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Toeschouwer
Toeschouwer
1 jaar geleden

Dit sprookje is nu de grootste onzin die ik hier ooit gelezen heeft!
Er worden wel degelijk chemicaliën in de lucht gesproeid om het “klimaat” ter plekke te beheersen!
Dat wil men hier nu ontkennen!!!
Maak dat jezelf wijs, ik weet beter!

Avax
Avax
1 jaar geleden

Dus kort door de bocht genomen; Er is eigenlijk niets aan de hand in de wereld.Ik adem zuivere lucht in, vers fruit en groenten eet ik? Er is geen oorlog of niets, geen ziektes etc?. Dan zou er in feite ook geen Great Awaking nodig zijn?Daarop kan dan geantwoord worden…jawel alleen voor diegenen die het nog niet zien, en de anderen die het wel zien zouden zichzelf dan een soort van uitverkorenen kunnen voelen?
Ik weet niet wat ik van deze stelling moet denken eerlijk gezegd.

Henry
Henry
1 jaar geleden

Onzinverhaal. Ze zijn er en ze zijn schadelijk punt.

Jet
Jet
1 jaar geleden

Oh ja, zo werkt het! Super bedankt weer voor deze wake-up call! 🙏❤️

Back to top button