Chemtrails

Chemtrails zorgen voor ophef in Nieuw-Zeeland

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Condenssporen die afgelopen week kriskras door de lucht boven de Nieuw-Zeelandse stad Nelson verschenen en lang bleven hangen hebben voor de nodige ophef gezorgd.

Verontruste lezers namen met het dagblad The Nelson Mail contact op over de zogeheten chemtrails.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het begrip chemtrail wordt gebruikt in theorieën die stellen dat er sprake is van het moedwillig verspreiden van bepaalde chemische stoffen in de atmosfeer vanuit straalvliegtuigen, waarbij de condensstrepen deze stoffen kunnen camoufleren. De meeste van deze theorieën gaan ervan uit dat de overheid of NAVO verantwoordelijk is voor de verspreiding van de chemische stoffen.

Onderwerpen

De verspreiding van de chemicaliën zou onder meer te maken kunnen hebben met beïnvloeding van het weer, klimaat of milieu of het uitvoeren van een selectie op mens of dier door het uitroeien van zwakke individuen.

De chemicaliën zouden ook kunnen worden ingezet om bevolkingsgroepen te beïnvloeden en daarmee te onderwerpen of elektronisch dataverkeer te beschermen tegen kosmische straling.

Tot slot worden de stoffen genoemd in het kader van biologische en chemische oorlogsvoering. Uit een Brits overheidsrapport uit 2002 blijkt dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid via vliegtuigen als onderdeel van een geheim militair programma.

Langer zichtbaar

De theorieën worden verworpen door de wetenschappelijke gemeenschap, die stelt dat het gaat om normale vliegtuigstrepen. Volgens de gemeenschap is er geen overtuigend wetenschappelijk bewijs aan te dragen voor de theorieën.

De Nieuw-Zeelandse luchtvaartautoriteiten lieten bij monde van Phillippa Sellens weten dat ze geen ongewone activiteit in de lucht boven Nelson hebben waargenomen.

“Onder vochtige atmosferische omstandigheden blijven de vliegtuigstrepen langer zichtbaar,” zei Sellens. “Nelson bevindt zich in het midden van het land en daarom worden de condenssporen van vluchten van Auckland en Wellington naar Christchurch en Queenstown en vluchten tussen Tasmanië en Wellington vaak gezien in de lucht boven Nelson.”

Bron: Stuff.co.nz

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
liitle rascal
liitle rascal
11 jaren geleden

Tja met de veranderde atmosfeer zullen contrails langer blijven hangen.

Pablo Hein
Pablo Hein
11 jaren geleden

Chemtrails zijn geen samenzwering theorieën maar echt. Als ze de vluchten volgen met de radar zullen ze zien dat zowat alle sporen latend vluchten niet op de radar verschijnen. Doen ze dat wel dan zijn het commerciële vliegtuigen met die opdrachten en je ziet ze niet in een koers vliegen, zo als een ander vliegveld of naar een ander land. Ieder vliegtuig heeft een baken en die MOET aan, behalve militaire toestellen met een missie.

van Eijk
van Eijk
11 jaren geleden

[quote name=”liitle rascal”]Tja met de veranderde atmosfeer zullen contrails langer blijven hangen.[/quote]

Iets meer omhoog kijken… Je zal zie dat er zo nu en dan twee vliegtuigen bij elkaar in de buurt vliegen, waarvan er slechts 1 een streep achter laat.

Verklaar dat maar eens met je “veranderende atmosfeer”-theorie.
http://www.youtube.com/watch?v=j0fBcH0iuX0

liitle rascal
liitle rascal
11 jaren geleden

[quote name=”van Eijk”][quote name=”liitle rascal”]Tja met de veranderde atmosfeer zullen contrails langer blijven hangen.[/quote]

Iets meer omhoog kijken… Je zal zie dat er zo nu en dan twee vliegtuigen bij elkaar in de buurt vliegen, waarvan er slechts 1 een streep achter laat.

Verklaar dat maar eens met je “veranderende atmosfeer”-theorie.
http://www.youtube.com/watch?v=j0fBcH0iuX0%5B/quote%5D

Meer omhoog kijken dat deed ik al.

https://www.youtube.com/watch?v=REC9S2F4izk

is een video die ik ergens tussen 2004 en 2008 opnam.

In die tijd heb ik ook een zogenaamde cloudbuster/chembuster gekocht (Niburu verkocht ze ook rond die tijd) in Groningen. Staat nu nog ergens in een tuin.

PS wat die 2 vliegtuigen betreft.. misschien vliegen ze op verschillende hoogten?

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x