UFO

Chili neemt voortouw bij UFO-disclosure

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Chileense oud-luchtmachtgeneraal Ricardo Bermúdez leidt een commissie die onderzoek doet naar anomalieën in het Chileense luchtruim. Met andere woorden: UFO’s.

Eind vorige maand zijn een aantal zeer interessante waarnemingen onthuld aan het publiek die gedaan zijn door piloten. Ook werd een video getoond van een metaalkleurig object dat in 2010 tijdens een ceremonie van de Chileense luchtmacht werd gezien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De boodschap van Bermúdez was duidelijk: sommige UFO’s zijn echt en moeten niet alleen in Chili, maar wereldwijd worden onderzocht.

Steun

De onderzoeksgroep bestaat uit acht wetenschappers waaronder een aantal astronomen, een plasmanatuurkundige, een geograaf en twee psychologen. De groep kan rekenen op steun van het leger, de marine, de luchtmacht en de politiediensten. “Dit fenomeen vindt wereldwijd plaats, we onderhouden contacten met onderzoekers uit 14 verschillende landen,” zei Bermúdez.

Zo werkt de Chileense UFO-onderzoeksgroep CEFAA samen met het Uruguayaanse CRIDOVNI en het Franse GEIPAN. Op 11 augustus 2008 keurde de Chileense overheid de ‘transparatiewet’ goed zodat onder meer openlijk kon worden gesproken over het UFO-fenomeen.

De meeste landen die UFO-files hebben geopenbaard zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Brazilië, Nieuw-Zeeland en Spanje hebben dat officieel via de regering gedaan. Sommige overheden hebben ook foto’s en video’s van UFO’s vrijgegeven.

Trein

Bermúdez beschrijft een waarneming door drie afzonderlijke piloten. Eén van hen omschrijft een object als ‘een trein met vele ramen dat zeer duidelijk kan worden gezien’. Als het object is voorzien van ramen is het aannemelijk dat daar ook iemand doorheen kijkt, aldus Bermúdez.

Op 24 juni 2010 waren de piloten van opnieuw drie verschillende vliegtuigen getuige van hetzelfde fenomeen. Eén piloot meldt een object dat gecamoufleerd is als een wolk en zich met ongelooflijke snelheid voortbeweegt.

“Als één getrainde piloot melding doet van een object besteed ik er aandacht aan,” legde Bermúdez uit. “Wanneer een tweede piloot enkele seconden later hetzelfde meldt ben ik geïnteresseerd. Maar als een derde, in dit geval militaire, piloot de waarneming bevestigt ben ik overtuigd.”

Delen

Oud-generaal Bermúdez concludeert op basis van zijn onderzoek het volgende: UFO’s zijn aanwezig in ons luchtruim. We weten niet wat het zijn en waar ze vandaan komen. Het is belangrijk het fenomeen te blijven onderzoeken. En het is noodzakelijk alle informatie te delen.

Hij riep op tot de oprichting van een internationaal agentschap dat serieus onderzoek doet naar het fenomeen. Dit agentschap moet vervolgens alle informatie verzamelen en delen.

Wie weet zijn andere landen bereid samen te werken met Chili om dit intrigerende mysterie op te lossen zodat het beroemde besluit van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in december 1978, namelijk de oprichting van een agentschap of een departement binnen de Verenigde Naties voor het onderzoek naar ongeïdentificeerde vliegende objecten, nieuw leven wordt ingeblazen.

{qtube vid:=V36o9z3KMpU}

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x