Buitenaards

Contact met vriendelijke Apuanen in de Andes

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wijlen Vlado Kapetanovic werd bekend door zijn boek UFO Contact from Planet Apu. Hij kwam naar eigen zeggen in contact met buitenaardse wezens van de planeet Apu.

Kapetanovic werd in 1918 geboren in Joegoslavië. Na de Tweede Wereldoorlog reisde hij af naar Peru om in een waterkrachtcentrale te werken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij is niet de enige die beweerde contact te hebben gehad met ‘Apuanen’. Ook Sixto Paz Wells uit Misión Rahma, Ricardo González en Roberto Vargas de la Gala hebben naar eigen zeggen bezoek gehad van deze wezens.

Alpha Centauri

Vlado leerde ze kennen als vriendelijke mensen die met name de schaapsherders in het hoogland van de Andes hielpen. Hij zei dat ze van een ander, meer ontwikkeld sterrenstelsel afkomstig waren dat hij X-9 noemde. In de andere gevallen bleken de Apuanen van een planeet rond Alpha Centauri te komen.

De wezens verschenen soms fysiek en soms door middel van een holografisch veld dat een ‘Xendra’ werd genoemd. Ze zagen er volgens Vlado uit als mensen en waren ruim 2 meter lang.

Vlado had zijn eerste ontmoeting bij de waterkrachtcentrale van Huallanca in de Peruaanse regio Ancash. De daaropvolgende ontmoetingen vonden plaats bij de schaapsherders in de bergen.

Julio Longo, een goede vriend van Vlado, kon de gebeurtenissen bevestigen. De bekende Peruaanse ufoloog Anthony Choy ging op bezoek bij buren van Vlado, die zeiden dat ze in de buurt van zijn huis geregeld UFO’s zagen.

Minius

Op 10 maart 1960 was Vlado aan het werk in de waterkrachtcentrale toen plotseling het licht uit ging. Hij ging naar buiten en zag een zeer fel licht. Tussen twee nabijgelegen rivieren was een vliegende schotel geland.

De dienstdoende beveiligingsagent, Quiroz, waarschuwde Vlado niet dichter in de buurt te komen. Hij zei dat ‘het de vrienden van planeet Apu waren’. Vlado dacht dat Quiroz dronken was en liep in de richting van het licht. Twee mensen stapten uit en begroetten hem in zijn eigen taal.

Contact met vriendelijke Apuanen in de AndesMaart 1967: een vreemd object verschijnt boven de Huascarán in de regio Ancash

Vlado vroeg het tweetal waarom ze de stroomuitval hadden veroorzaakt. Eén van hen antwoordde: “Vriend, we komen niet naar de aarde om iemand iets aan te doen, maar om onze aardse broeders te helpen.” Vervolgens keerden ze terug naar het schip.

Daarna volgden nog een aantal ontmoetingen met de Apuanen. Vlado merkte op dat ze onder ons leven en kunnen verschijnen als blanken, zwarten, enzovoorts. Volgens de wezens van Apu is de ‘minius’ de oorsprong van al het leven, het kleinste deeltje dat bestaat tussen niets en materie.

Dit primaire element van creatie zou gebruikt kunnen worden om materie te creëren, de ruimte of de tijd te veranderen, te genezen, te materialiseren, te dematerialiseren en het verouderingsproces terug te draaien.

Het boek UFO Contact from Planet Apu is hier gratis te downloaden.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dash
dash
11 jaren geleden

Interessant om te lezen dat zij meer dan 50 jaar geleden al over het Higs Boson ‘godparticle’ wisten, daar de huidige wetenschap er nu driftig naar op zoek is!

Octane
Octane
11 jaren geleden

In de Andes bevind zich een 2e Mars gezicht dat staat onder dezelfde hoek als op Mars. Maar heeft het zin omdat hier te vertellen ?

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

[quote name=”dash”]Interessant om te lezen dat zij meer dan 50 jaar geleden al over het Higs Boson ‘godparticle’ wisten, daar de huidige wetenschap er nu driftig naar op zoek is![/quote]
Welke de wetenschap al heeft gevonden is correct.Via CERN Zwitserland.Citaat wikipedia:James Gillies, woordvoerder van het CERN, was meer vergevingsgezind ten aanzien van de bijnaam. ‘Het deeltje heeft natuurlijk niets met God te maken’, verklaarde hij. ‘Maar ik begrijp waarom mensen het zo noemen. Het higgsboson is cruciaal om de natuur te begrijpen.’

Sparkie
Sparkie
11 jaren geleden

Wat een mooi verhaal zeg, helemaal vanuit een ander sterrenstelsel hiernaar toe reizen om ons aardmensen te helpen en om te beginnen met een paar schaapherders op de Peruaanse hoogvlakten. Die schaapherders bestaan nu nog op de hoogvlaktes, volgens mij zijn ze er nog niet erg op vooruit gegaan in die 50 jaar, maar ja je doet wat je kan nietwaar.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x