Channelings

Heb jij controle over je gedachten, of beheersen je gedachten jou? – Channeling 01-02-2022

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. Een dag die weer elke kant op kan gaan die jij maar wilt. Een dag waarin jij bepaalt hoe je eraan begint, welke gedachten je wilt hebben, welke keuzes je wilt maken voor je humeur, met welke mensen je je wilt omringen, welk nieuws je wel of niet wilt lezen, of je überhaupt nieuws wilt lezen…

Met welke gedachten begin je je dag?

keuzesElke dag heeft zo zijn keuzemomenten, en die beginnen op het moment dat je wakker wordt. Ga je je ogen opendoen, of laat je ze nog even dicht? Sta je op, of blijf je nog even liggen? Neem je ontbijt, of sla je het dit keer over? Ga je naar je werk, en hoe ga je daar komen? Met de fiets, lopend, met de auto, met het openbaar vervoer?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Elke dag staat bol van de keuzes. En elke keuze heeft zijn eigen consequenties. Je creëert jouw realiteit met elke keuze die je maakt. Elke gedachte die je hebt, is een kleine uitzending naar het Universum, waarmee je aangeeft wat je wilt. Elke gedachte is een moment waarmee je je toekomst creëert.

Heb je daar ooit al eens bij stilgestaan?

Wat je om je heen ziet is het verleden

We hebben al vaker gezegd dat alles dat je ziet in de wereld, in jouw wereld, een illusie is. De realiteit is dat alles wat je ziet een reflectie is van jouw gedachten. Maar níet van de gedachten die je vandaag hebt, of zult hebben.

Alles wat je ziet, is een reflectie van gedachten die je éérder hebt gehad, gedurende je hele leven. Daar is jouw wereld de uitkomst van.

In principe kijk je bij alles wat je ziet dus eigenlijk naar het verleden.

Kiezen voor nieuwe gedachten

gedachteAls je wilt dat je heden verandert, als je huidige leven niet voldoet aan de wensen die je hebt, zul je dus moeten werken aan het hebben van nieuwe gedachten, die anders zijn dan de gedachten die je tot nu toe had.

Immers, wanneer je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Je kunt niet verwachten dat je met dezelfde gedachten als waarmee je je huidige wereld hebt gecreëerd, een ándere wereld kunt creëeren. Dat zal niet gaan.

Je zult nieuwe gedachtenpatronen moeten aanwennen, door jezelf erin te trainen. Zodat je met die nieuwe gedachten een nieuwe toekomst creëert.

Drie belangrijke ingrediënten

ingrediëntenMisschien dat het je langzaam begint te dagen dat je zelf de schepper van jouw wereld bent. Met je gedachten, met je emoties, met je verbeeldingskracht… dat zijn de ingrediënten voor het scheppen van jouw eigen wereld, maar dus ook voor het herscheppen van jouw wereld.

Denk nieuwe gedachten, let op dat de dingen die je denkt positief zijn. En dat je uit de weerstand blijft, want zodra je in de weerstand gaat, focus je op dingen die je juist níet wilt. En dat waar je op focust, krijg je meer van.

Het leven kan zo eenvoudig zijn, alleen als mens laat je toe dat je gedachten de controle over jóu nemen, in plaats dat jij de controle houdt over je gedachten.

Neem die controle terug, ga oefenen om je gedachten te beheersen, en je zult zien dat jij jouw wereld kunt hervormen op een manier die je nooit eerder voor mogelijk hield.

Focus op dat wat je wilt, niet op wat je níet wilt!

Accepteer wat is, want alles zoals het nu is, is een reflectie van oude gedachten. Daar kun je niets meer aan veranderen. Het enige wat je wél kunt veranderen zijn je gedachten van nu, waarmee je je toekomst vormgeeft.

Let erop dat je vooral de combinatie van die drie ingrediënten gebruikt: je gedachten, je emoties en je verbeeldingskracht. Focus op datgene wat je wilt, zie jezelf al in de situatie zoals je die het liefste zou willen, en je zult zien dat Source, de Bron, jouw wereld creëert zoals jij die wilt zien en wilt ervaren.

De échte ‘jij’

Je beseft nog niet half hoeveel méér je bent dan een mens van vlees en bloed. Je bent een krachtig, machtig, spiritueel wezen in fysieke vorm. We blijven het herhalen, net zolang tot je het gaat inzien, en zelf gaat ervaren.

Jij bént de ‘Ik ben’-energie, Source, dat het leven op aarde ervaart vanuit de menselijke hoedanigheid. De menselijke emoties zijn onbekend voor die energie. Source kent geen emoties, geen oordeel, geen verlangen, geen verdriet, geen frustratie… het is volledig neutraal. Maar in de menselijke gedaante kan het al die emoties via jou, en alle andere mensen, wél ervaren. Alle mensen zijn een stukje van diezelfde energie.

Vanuit díe energie, vanuit dat bewustzijn, de scheppende kracht van Source, kun jij met je gedachten jouw wereld vormgeven. Als fysiek mens kun je dat niet, maar die kracht die wordt aangestuurd door je gedachten kan dat wél.

Train je gedachten en creëer dat wat je wilt

Oefen jezelf in het in bedwang houden van je gedachten. Niet vanuit weerstand, niet door krampachtig gedachten te willen blokkeren, maar door de gedachten die niet passen bij dat wat je wilt, los te laten en te kiezen voor betere gedachten.

bestellingOnthoud: elke gedachte die je denkt heeft scheppingskracht. Élke gedachte! Dus let op wat je denkt en waar je in gedachten mee bezig bent. Want elke gedachte is als een bestelling bij Source. En elke bestelling wordt uitgevoerd.

We begrijpen dat je dit lastig vindt om te geloven, omdat het lijkt alsof jouw wensgedachten nooit gehonoreerd worden. Maar dat komt doordat je zoveel conflicterende gedachten denkt, dat uiteindelijk vaak niet uitgevoerd kán worden wat je wilt, omdat je niet duidelijk communiceert wát je wilt.

Weet wat je wilt

Zolang jij niet duidelijk bent over wat je wilt, en je de focus vaak legt op datgene wat je eigenlijk níet wilt, zul je blijven ontvangen wat je niet echt wilt.

Nogmaals, train je gedachten, en zorg dat jij je gedachten onder controle hebt, en dat niet je gedachten jóu beheersen!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en hiermee zijn we voor nu compleet.

4.4 30 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Els
Els
2 jaren geleden

Als alles een illusie is van onze gedachten. Wat we kunnen waarnemen, van waar zijn mijn gedachten mee op de loop. Soms word ik nog mee gezogen. Maar door zelf opteletten te zijn. Ben je zo terug, eigelijk is het waakzaam zijn over je gedachten. En dat houd de energie hoog.

ANDY
ANDY
2 jaren geleden

ja dat heb ik toen ik die opdracht kreeg wist ik als klein kind niet wat er mee bedoelt was maar door de jaren heen heb ik er mee om leren gaan nu weet ik het

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Het is allemaal waar wat jullie schrijven,maar gaan er wel aan voorbij dat we ook aardse wezens zijn met aardse gedachten en belevingen. Het vereist wel veel training om zo ver te komen. En dat gaat echt niet een twee hupsakee! Het is een les om in het voertuigje lichaam te zijn om ervaringen op te doen.

Ambretta
Ambretta
2 jaren geleden

Veel dingen hiervan kloppen wel degelijk. Maar de meeste volwassenen weten dit ook wel uit zichzelf als je een beetje bewust hebt geleefd. Om nou te zeggen dat dit uit een andere dimensie komt…….nee. Daarvoor zijn de uitspraken te iel, te dun. Als er iets stevigers zou worden gepresenteerd zou ik erover willen nadenken. Graag zelfs, maar dit is weer te vergelijken met new age gebrabbel dat we al zo ontzettend lang horen.

Back to top button