Homepagina » Buitenland » Coronavirus kan alleen in een lab zijn gemaakt, zegt de ontdekker van hiv: ‘Door mensen gecreëerd’
coronavirus
Foto: Prolineserver CC BY-NC-SA 2.0

Coronavirus kan alleen in een lab zijn gemaakt, zegt de ontdekker van hiv: ‘Door mensen gecreëerd’

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, de man die in 1983 hiv ontdekte, zegt dat het nieuwe coronavirus in een laboratorium is gemaakt.

Professor Montagnier claimt dat Covid-19 door mensen is gemaakt en uit een lab in Wuhan is ontsnapt.

Chinese onderzoekers zouden coronavirussen bestuderen om een aidsvaccin te ontwikkelen. In het genoom van het coronavirus zou hiv-DNA zijn gevonden.

Nauwkeurig geanalyseerd

Montagnier, die in 2008 de Nobelprijs kreeg, zegt dat het lab in Wuhan één van de coronavirussen probeerde te gebruiken als vector, een middel dat men gebruikt om genetisch materiaal – meestal DNA – in een cel of organisme te brengen, voor hiv in de zoektocht naar een aidsvaccin.

“Ik heb samen met mijn collega Jean-Claude Perez het genoom van dit RNA-virus nauwkeurig geanalyseerd,” zei Montagnier in de podcast van nieuwssite Pourquoi Docteur.

Hij voegde toe dat Indiase onderzoekers al hadden geprobeerd om onderzoek te publiceren waarin ze lieten zien dat het genoom van het coronavirus sequenties (codes) van het hiv-virus bevat, maar dat zij waren gedwongen om hun onderzoek terug te trekken.

Alleen in een lab

Een hiv-sequentie kan alleen in een lab aan het genoom worden toegevoegd, benadrukte Montagnier.

Het goede nieuws is dat het virus volgens hem uiteindelijk zal verdwijnen. “De natuur zal deze onnatuurlijke veranderingen ongedaan maken.”

Montagnier is niet bang dat mensen hem zullen zien als samenzweringstheoreticus. “Samenzweerders verbergen de waarheid.”

“De waarheid komt altijd naar buiten,” zei de professor, die de Chinese overheid oproept om haar verantwoordelijkheid te nemen.

[Gilmore Health]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Henk schreef:

  Hè hè we zijn eruit hulde aan deze man , petje af .

  25 likes
 • jan doornbos schreef:

  Ondertussen leven wij in een gesticht dat van leugens en misleiding aan elkander hangt. Wat een idioten als ik om me heen kijk.

  25 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Dat is niet een gesticht, het is de eu. Ik schrijf het niet eens meer met hoofdletters dat zijn ze niet waard.

   18 likes
   • Logisch schreef:

    Het enige wat helpt tegen corona. Is frisse lucht. Laat je niks wijsmaken over binnen blijven. Doe goed je ramen open. Het gaat niet voor niks z o snel met corona in verpleegtehuizen. Aircos verspreiden het corona. De ouderen krijgen geen frisse lucht meer.

    15 likes
 • Elise schreef:

  Let op: volgende maatregeling: gelieve voorlopig geen sex te bedrijven.
  En zo worden we langzaam gestuurd naar singulariteit.
  Genaaid worden zonder partner!

  14 likes
  • jtprf schreef:

   dat vraag ik mij dus af. Ik was vandaag ronde gaan fietsen. Zie ik koppels, ouderen en ook soms jongere
   1 meter van elkaar wandelen. Vraag ik mij af; slapen ze dan ook apart? hebben ze ook voorlopig geen
   seks meer?
   Veel volk dat in de ban is van “corona” en “social distancing” wat een belachelijke wereld leven wij in.
   Terwijl ik wel merk dat het weer drukker aan het worden is op straat sinds een week.

   11 likes
  • Rob schreef:

   @Elise. Naar mijn ervaring van het verleden is sex belangrijk. Sex komt voort uit spanning. Als er et die spanning niets gebeurt dan kun je daar goed ziek van worden als die spanning zich steeds verder opbouwt. Buiten alle bekende verhalen over sex door de wereld van macht (onderwijs etc) is de kern van sex het verlangen van mensen om zich verbonden te voelen. Maar de spanning maakt het dat die werkelijke wezenlijke verbondenheid er niet is. In deze wereld bouwt spanning zich en dan wordt je gestresst, druk of wat dat ook omdat er niets met die spanning gebeurt. Waarom voelen mensen zich anders beter na de sex? Omdat er iets met de spanning is gebeurd. Die blijft anders til staan of vast zitten. Door sex verandert dat voor dat moment. Dat heeft dus een positief effect. Aangezien iedereen thuis is zou iedereen misschien juist dat meer moeten gaan doen in plaats van zich angst aan te laten meten. Stelletjes en koppels zijn sowieso altijd gewoon dicht bij elkaar als je buiten kijkt. Die worden er echt niet ziek van als ze sex hebben hoor. Make love, not war. De heersende macht is een oorlog aan het voeren om d controle, meer neit. Daar zouden stellen en koppels hun relatie niet door moeten laten beïnvloeden.

   1 likes
 • Louise schreef:

  Tja dat was in januarie al bekend, je moet je informatie altijd zoeken bij de bron….
  Maar ja, toen dachten de onnozelen in het westen nog, dat overkomt ons niet…..
  kijk inmiddels buitelt iedereen over elkaar heen en worden er vele verkeerde beslissingen genomen,
  Met de nodige consequenties. Het vervelende is dat mensen gelijk weg worden gezet als samenzweerders of complott denkers, daardoor creëer je valse waarheden …… Waarschijnlijk is dat de hele bedoeling of de mensheid is vele malen dommer dan gedacht, juist de elite……..Maar zeker de media papegaaien ………..Tja en dan krijg je hysterie in vele vormen…….

  6 likes
 • Stefan schreef:

  Gemaakt in een Chinees lab. Wat heeft het voor gevolgen, als blijkt dat China achter alle corona ellende en de daarbij behorende afbraak van vele economieën zit. Kunnen we China dan aansprakelijk stellen voor de problemen en de kosten op hen verhalen ? Dan is China failliet. En de doden als gevolg van Corona ? Dat is dan een soort van genocide WORLDWIDE. Dan is het gedaan met China. Dan moet China behandeld worden, zoals Duitsland na de capitulatie na de tweede wereld oorlog. China kan het dan schudden. Niemand wil dan meer met China en de Chinezen te maken hebben.

  4 likes
 • Delo schreef:

  Vernietig de deep state maak Cyrus Parsa top-insider video go viral!!!

  Explosieve informatie over nauwe samenwerking deep state China en Us

  Cyrus Parsa top insider info over de sinistere werkelijke gang van zaken achter handelsoorlog US en China
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=399&v=ZGQ2lhtzc_M&feature=emb_logo

  2 likes
 • rop schreef:

  Ja in een lab,en deze is ontsnapt aan de aandacht van de wetenschapper, of misschien had deze wetenschapper het niet Eens door, dat zijn onzichtbaar beestje is ontsnapt,maar dat beestje heeft wel heeeeel wat losgemaakt, en zich zeker zichtbaar gemaakt, nu gewoon weer wachten tot dit beestje weg is,en wachten tot de volgende onzichtbaar beestje ,en die heeft weer wat anders met de mens gemeen.
  waar wetenschappers niet overal goed voor is, experimenteren met dit soort verschijnselen is het zelfde als een atoom tot ontploffing brengen.

  2 likes
 • Brickshooter schreef:

  Deze gast is part of the establishment en zal uiteindelijk niets anders doen dan ook al die vaccin zooi pushen.
  https://youtu.be/pB8g0b-FkW0

  2 likes
 • IIS schreef:

  Las net dat corona volgens andere verlichte geesten der virologie niet gemaakt is in het laboratorium. Het blijft een vleermuizenverhaal. Maar vreemd, waarom vallen de vleermuizen en andere vogels dan niet dood uit de lucht? Het virus werd blablabla van dier op mens overgebracht en daarna opeens van mens op mens. Dus, kan het virus ook weer van mens op dier overgaan. Hoeveel dieren zijn er inmiddels overleden aan corona? Het moeten er inmiddels gigantisch veel zijn.

  Wat ook heel vreemd is dat juist ouderen overlijden aan corona die worden verzorgd en zijn opgesloten in tehuizen en in quarantaine verblijven. Hoe in vredesnaam komen deze geïsoleerde mensen massaal aan corona?

  2 likes
  • Lex schreef:

   Het virus is wel gemaakt in het lab, want hij bestaat uit 3 onderdelen, namelijk een coronna gedeelte,
   een HIV gedeelte en een gedeelte van een vleermuis virus.
   Daarom hebben mensen met een slechte gezondheid er het meeste last van, en als je nou na gaat dat de helft van Nederland niet gezond is.

   En als je nou de cijfers naast elkaar leg van sterfgevallen van een normale griep en corona zitten we nog onder de sterfgevallen van 2017/2018.

   Maar pinokkio Rutte, vriend van de heer Soros, heeft bewust traag ingegrepen en al het vliegverkeer door laten gaan wat natuurlijk de grootste manier van verspreiden is.

   1 likes
  • Renke schreef:

   Omdat ze vinden de oudjes moesten sterven omdat ze teveel kosten erg is dat .dat de oudjes moeten boeten .terwijl maggy de block daarna weer azielen binnen laat .erg is dat en ze laten gewoon de posetieve verzorgers doorwerken dat is het zoeken .

   1 likes
  • Straalmans schreef:

   Waarschijnlijk van het personeel of van bezoekers, toen bezoek nog was toegestaan of toen ze zelf naar buiten (winkel, familie) mochten gaan.

   0 likes
   • IIS schreef:

    @Straalmans

    De incubatietijd van het verkoudheidsvirus ligt allang ver achter de vergrendelde tehuizen. Beter nadenken, Straalmans.

    Waarschijnlijk kregen de bejaarden geen laatste spuit, Straalmans?

    De kanker wat men ook wel politiek noemt beschermt de ouderen die sterven als ratten en moet de rest van Nederland daarom in totale verval?

    0 likes
 • PRAVDA schreef:

  Niet al te min, Dit is erg goed nieuws. Want als het door mensenhanden is gemaakt, dan is het zo te kraken.

  Dat spreek ik uit eigen ervaring als ex softwareprogrammeur. Want softwarevirussen worden ook gekraakt. Tot slot is het ook kinderspel om systemen te hacken.

  Kortom, wat met mensenhanden is opgebouwd is het ook af te breken.

  2 likes
 • Justin schreef:

  Tekenen suggereren een Tweede uitbraak.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZDzfb_KyllA

  1 likes
  • jan doornbos schreef:

   Rutte: “Het virus is onder ons en zal altijd onder ons blijven”. Helaas is dat zoals gewoonlijk maar een deel van het verhaal. “Daar zal met mijn steun voor worden gezorgd”. Maar ja, dat zegt die sukkel, oh excuus onze Staatsman, er dan weer niet bij. Als we nu allemaal, net als ik, alle tweede Kamerleden e-mailen met enerzijds de feiten en anderzijds hoe wij denken over de gang van zaken.

   7 likes
  • salvar schreef:

   @justin

   je kan gelijk hebben maar leg eens uit hoe je hier aankomt.

   1 likes
 • Straalmans schreef:

  Als men deze virus in elkaar kan zetten, dan kan men straks ook een virus in elkaar zetten die alleen maar hoofdpijn of oorpijn of keelpijn of koorts of longklachten geeft.
  Dus wordt je lastig? Dan krijg je een virus die je tong op slot zet waardoor je niet kan praten. Beloof je gehoorzaamheid? Dan krijg je de anti-virus vaccinatie.

  1 likes
 • Matt schreef:

  Stel nu dat de doelstellingen van de Chinezen wel nobel zijn: een deugdelijk geneesmiddel tegen aids,
  dan nog klopt er iets niet want in dit geval lopen de bijwerkingen, die er blijkbaar altijd bij horen, ver vooruit op het uiteindelijk resultaat.
  Straks hoeven we geen aids medicijn meer, dan heeft bijna iedereen* het loodje gelegd door de gevolgen van een simpele griep.
  * als je de cijfers van de paniekzaaiers moet geloven.

  Aan de hand van een vorig artikel over de NAVO heb ik een cartoon gemaakt. Zie mijn site. Gebruik het!

  1 likes
 • John schreef:

  Ik bereid me vast voor op covid-20, de ecconomische crisis.

  1 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >