UFO Database Archief

Dalfsen 13 mei – Fel wit/blauw licht

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.R.
Woonplaats: Dalfsen

Hallo, mijn naam is R. (21) en ik woon in Dalfsen. Ik heb net mijn eerste ervaring gehad met een ufo toen ik om 1:20 uur in mijn tuin stond een sigaret te roken. Ik zag een fel wit/lichtblauw licht in de lucht dat veel feller dan van een vliegtuig of helicopter.

Toen ik er naar keek bewoog het langzaam naar het noorden en werd steeds minder fel totdat hij totaal weg was. Ik heb nog een ruime 5 min naar de lucht gekeken maar ik heb hem helaas niet meer gezien.

Dit is gebeurt op vrijdag 13 mei 2011 om 1:25 te Dalfsen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jordy16v
jordy16v
11 jaren geleden

Fel wit licht

Ik heb dit zelfde gisteravond rond half 12 ook gezien boven Walcheren. Ik was zelf in Oost souburg en het licht ging van west naar oost. Een fel wit licht zonder enige knipperende lichten waardoor het zou kunnen duiden op een vliegtuig het ging ook veel sneller dan een vliegtuig. Het was compleet helder die avond en na ongeveer een minuut of 2 werd het minder fel tot het totaal verdween.

Boven Vlissingen heb ik dit al vaker gezien en heb er eigenlijk nooit iets aan kunnen koppelen van wat het zou kunnen zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x