Buitenaards

De Anunnaki waren hier! (video)

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Caltech-alumnus Marshall Klarfeld kreeg tijdens zijn studietijd les van Richard Feynman, die zeer invloedrijk was op met name het gebied van de kwantumelektrodynamica.

In 1965 won deze kenner van de Mayacultuur de Nobelprijs voor de Natuurkunde. Klarfeld vroeg Feynman eens of hij in UFO’s geloofde.

“Ik geloof in de wet van de totale kans,” antwoordde Feynman hem. “Er bevinden zich ongeveer 200 miljard sterren in de Melkweg en zo’n 400 miljard sterrenstelsels in het universum. De wet van de totale kans vertelt me dat er tienduizenden zonnestelsels zijn zoals het onze. Ja, ik geloof in UFO’s.”

Soemeriërs

Toen hij aan het prestigieuze California Institute of Technology studeerde verdiepte Klarfeld zich ook in de Bijbel. Hij wilde graag weten waar wij als mens vandaan komen.

Klarfeld raakte gefascineerd door het werk van de Amerikaanse schrijver Zecharia Sitchin, die naar verluidt het spijkerschrift op Iraakse kleitabletten kon ontcijferen. Deze kleitabletten zijn vervaardigd door de Soemeriërs, een antieke beschaving uit het zuidelijk deel van Mesopotamië.

Volgens verschillende onderzoekers die de kleitabletten hebben bestudeerd spraken de Soemeriërs over Anunnaki die 450.000 jaar geleden naar de aarde waren gekomen vanwege ons gouderts. De Soemeriërs omschreven de Anunnaki volgens Klarfeld als ‘wezens van vlees en bloed’, niet als goden.

Wasbord

De Anunnaki zouden 200.000 jaar lang mijnbouw hebben gepleegd op aarde. Om te zorgen dat ze beschikten over voldoende mijnwerkers, maakten de Anunnaki een nieuw ras door het DNA van de destijds aanwezige Homo erectus aan te passen, aldus Klarfeld in zijn boek De Anunnaki Waren Hier!

Klarfeld stelt dat de oude trappiramides die overal ter wereld zijn aangetroffen, als een soort wasbord werden gebruikt om goud uit bodemmateriaal te filteren. De Amerikaanse filmmaker Kevin Flint werkt momenteel met Klarfeld aan een film over de Anunnaki.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DoeEensNormaal
DoeEensNormaal
9 jaren geleden

Schandalig, ik eis dat de annunaki ons al het goud teruggeven. Als doekje voor het bloeden mogen ze wat mij betreft de euro mee terugnemen.

Rob
Rob
9 jaren geleden

De aarde maakt gewoon elke keer een proces van laag naar hoog bewustzijn en weer van hoog naar laag. Zo gaat het oneindig door.. Vandaar dat er nu ook nog overal verschillende dingen op aarde staan zoals pyramide’s etc. die wij niet begrijpen… Dat proces is omdat de zon elke keer verschuift, hoe dichter de zon bij het centrum komt hoe hoger ons bewustzijn… helaas is die er een stuk vanaf nu en zitten we niet in de laagste tijd van bewustzijn maar de 2e tijd. In de laagste begrijp men niks van de waarheid, de 2e begint er al iets meer van te komen, dus dat is deze tijd. Er zijn er 4omhoog en weer 4 omlaag. Dit verklaart ook waarom de aarde met de tijd meer opwarmt of afkoelt. De waarheid zullen we niet zo snel begrijpen in deze tijd er zullen maar enkelingen zijn of zelfs een enkeling.
Om het grotere te begrijpen moeten we in een hoger tijdperk leven, nu zou men alleen de waarheid van jezelf,andere en waar jullie vandaan komen en zullen terug keren als jullie klaar zijn. Als men focust op meer word dat teveel in deze tijd om ons bewustzijn gewoon nog te laag is. Dus zouden we op ons hoogste doel moeten concentreren, terug gaan waar we vandaan komen, we zijn allemaal een bel in de grote zee, Knapt deze bel doordat je ontwaakt bent word je de zee. Net alsof een zout korrel oplost in het water, zo word jij weer 1 met waar jij vandaan komt. succes allemaal.

jenne
jenne
9 jaren geleden

Ja het klinkt altijd heel plausible, terug gebracht tot 1+1=2 dat wordt dan 1X200= dat is een ander kans getal.
Over die wasborden, geloof ik niet, zulke deskundige technische mensen hebben wel betere technicen.
Maar aangenomen dat deze anunaki hier zijn geweest, en dan verder ?

pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

En dan nu nog de echte en de gehele waarheid.Soem(Ierische)kleitabletten,en niemand vraagt zich af waarom America en Europa het midden oosten zo ook Iran totaal in handen proberen te krijgen.De echte geschiedenis ligt daar verscholen.En die waarheid moet wat hun betreft nooit naar buiten komen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x