Gezondheid

De gezondheidsvoordelen van colloïdaal goud

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Colloïdaal goud bestaat uit microscopisch kleine gouddeeltjes in gedestilleerd water. Een ander woord voor colloïdaal goud is nanogoud.

Voor het menselijk lichaam is zuiver goud onschadelijk. Colloïdaal goud wordt opgenomen door cellen die ontstekingen op gang houden, waarna deze worden gedood en de ontsteking wordt geremd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Verder kan goud een belangrijke positieve rol spelen bij allerlei enzymatische processen. Dit kan optreden bij kleine hoeveelheden in het lichaam. In 2010 kwamen wetenschappers van het medisch-technologisch onderzoeksinstituut MIRA van de Universiteit Twente tot de ontdekking dat de microscopisch kleine gouddeeltjes waarschijnlijk in staat zijn om in het lichaam tumorcellen te bestrijden.

Artritis

Binnen de alternatieve geneeskunde worden verschillende kankersoorten zoals prostaatkanker en eierstokkanker al succesvol behandeld met colloïdaal goud. Goud wordt in het lichaam van de patiënt geïnjecteerd, waarna de minuscule deeltjes de groei van kankercellen tegengaan.

Onze voorouders waren al bekend met colloïdaal goud. De Romeinen gebruikten goud onder meer om huidaandoeningen te behandelen. Er zijn inmiddels verschillende studies waaruit blijkt dat colloïdaal goud een heilzaam effect heeft.

De piepkleine gouddeeltjes passeren eenvoudig de celmembranen en kunnen zodoende vele symptomen verzachten. Colloïdaal goud wordt onder meer gebruikt om gewrichtspijn en ontstekingen als gevolg van artritis te verzachten. De pijn verzacht en bij gematigde consumptie kunnen de gewrichten binnen een korte periode weer normaal worden bewogen.

Colloïdaal goud stimuleert de cellen van ons licham. De overdracht van elektrische signalen tussen zenuwcellen verbetert waardoor mensen alerter worden en zich beter kunnen concentreren. Colloïdaal goud herstelt het functioneren van het brein van mensen die last hebben van concentratieproblemen of geheugenverlies.

Verslavingen

Colloïdaal goud heeft een verzachtende werking op gespannen zenuwen. Wanneer mensen het nemen voelen ze zich kalm worden. Colloïdaal goud kan dan ook goed worden gebruikt tegen depressie en angstgevoelens. In de alternatieve geneeskunde wordt het bovendien succesvol gebruikt tegen de ziekte van Parkinson.

Mensen komen over het algemeen aan als hun spijsverteringsstelsel niet goed werkt. Het onverteerde voedsel dat achterblijft in de darmen is vaak verantwoordelijk voor gewichtstoename. Colloïdaal goud verbetert de spijsvertering en gaat de strijd aan met obesitas. Al sinds de 19e eeuw wordt het gebruikt om alcoholverslaving te behandelen. Vandaag de dag wordt het ook gebruikt bij de behandeling van verslaving aan nicotine, cafeïne en andere drugs.

Colloïdaal goud wordt gebruikt om diverse huidaandoeningen te behandelen, waaronder eczeem, schimmelinfecties, (brand)wonden en huiduitslag. Het voorziet lichaamscellen van energie en maakt ze gezond.

Goud is als gezegd onschadelijk voor het menselijk lichaam, maar bij relatief hoge doses goudverbindingen – in de orde van grootte van wekelijks enkele tienden van een gram – kunnen echter lever- en nierbeschadigigingen, dermatitis en colitis ontstaan.

Bron: Buzzle.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DingieM
DingieM
10 jaren geleden

Geen enkele metallische stof/verbinding is gezond als het in die vorm in het lichaam is.

Bij een colloidale vorm worden de elektrische eigenschappen van goud in het lichaam gebracht bij drinken ervan.
In die vorm nemen planten ook ijzer op uit de bodem, dus in elektrische vorm.

Karel Appel
Karel Appel
10 jaren geleden

geef mij maar een paar kilo van dat spul

rene H.
rene H.
10 jaren geleden

Colloïdaal zilver maak ik al lang zelf en ondervind er steeds weer de heilzame voordelen van.Goud wordt me toch iets te prijzig vrees ik.

Jeroen van Gestel
Jeroen van Gestel
10 jaren geleden

Dat wisten de oude egyptenaren al lang.
http://www.halexandria.org/dward469.htm

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x