Bewustzijn

De locaties van alle 156 planetaire chakra’s

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aarde heeft 156 chakra’s of ‘energiecentra’, waarvan de meeste zich bevinden op plekken waar grote bergen, heuvels, monumenten of anomalieën worden gevonden.

De chakra’s die zich in oceanen bevinden, verbergen vortexen, stromingen, breuken, poorten en zelfs geheime steden of beschavingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Robert Coon heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de aardechakra’s, die hij vergelijkt met het chakrasysteem van de mens. De belangrijkste chakra’s van de planeet komen overeen met de 12 sterrenbeelden van de dierenriem.

Leylijnen

Chakra’s zijn onzichtbaar voor het menselijk oog, maar onmisbaar in onze fysieke realiteit. Het zijn de etherische of astrale verbindingen tussen de spirituele en fysieke wereld en ze worden geactiveerd door astronomische gebeurtenissen.

De energiecentra vormen een geometrisch raster of systeem van leylijnen en laten zien hoe de energie van de planeet stroomt. Je kunt het zien als een soort zenuwstelsel. De aardechakra’s geven toegang tot ongelooflijke hoeveelheden energie, die voor positieve of negatieve doeleinden kunnen worden gebruikt.

Kristallen

Veel occulte groepen, invloedrijke leiders en religieuze instituties maken gebruik van deze krachten, die de planeet verbinden met andere planeten, sterren en kosmische centra. Het is voor het welzijn van de planeet en al zijn levensvormen van groot belang dat deze centra puur blijven. Helaas worden veel energiecentra op aarde misbruikt door buitenaardsen of mensen met slechte intenties.

Dit gebeurt doorgaans door een stad, gebouw of monument op het centrum of de lijn te plaatsen zodat de natuurlijke energiestroom wordt verstoord of omgeleid. Kristallen of occulte rituelen kunnen de stroom ook beïnvloeden. Door de gebouwen of monumenten te verwijderen of te verplaatsen wordt de energiestroom op aarde weer hersteld.

Bekijk hier een overzicht van alle 156 aardechakra’s.

Bron: Librarising.com

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paquita
Paquita
10 jaren geleden

Montserrat (Barcelona, Spanje – nr. 3 in de lijst) is er zeker te weten een!!!

joocke
joocke
10 jaren geleden

Wat zou het mooi zijn van alle plaatsen een foto te zien…

Hr
Hr
10 jaren geleden

Hmpf! En ik maar denken dat ik met mijn vrome ziel bovenop het heiligste planetaire chakra was gaan wonen, puur als een soort lotsbestemming. Maar nee, Zwolle wordt niet genoemd. Zou de onderzoeker er overheen gekeken hebben?

Zonder gekheid: ik had Markawasi in Peru er zeker op verwacht…

joocke
joocke
10 jaren geleden

[quote name=”joocke”]Wat zou het mooi zijn van alle plaatsen een foto te zien…[/quote]
[quote name=”Hr”]Hmpf! En ik maar denken dat ik met mijn vrome ziel bovenop het heiligste planetaire chakra was gaan wonen, puur als een soort lotsbestemming. Maar nee, Zwolle wordt niet genoemd. Zou de onderzoeker er overheen gekeken hebben?

Zonder gekheid: ik had Markawasi in Peru er zeker op verwacht…[/quote]

…of de Aramu Muru in Peru….

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x