Channelings

De mist van liefde en waarom wij? – Channeling 24-02-2022

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer, we zijn blij je weer te mogen spreken op deze prachtige dag. Heb je al verschil in energie gemerkt? Of heb je het afgewezen als ‘spirituele nonsens’? Of weet je het nog niet zo goed, wat je ervan moet denken?

Deken van mist

mistWe hebben afgelopen dagen een golf van liefde gezien, die zich over de hele aardbol heeft verspreid. Het was een prachtig gezicht, en we zouden willen dat jij dit met je fysieke ogen had kunnen aanschouwen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het was indrukwekkend hoe het opkwam, als een dichte zeemist die langzaam naar land trekt, om vervolgens álles in een dikke mist te hullen. Een mist gevuld en verzadigd met liefde.

Onthoud dat dit pas het begin is van de veranderende energie, en dat dit een proces is dat zich zal voortzetten. Blijf liefde sturen naar alles. Wanneer je iets ziet wat je verdrietig maakt, of je denkt aan dingen die angst triggeren, of frustratie… stuur er liefde naartoe.

Jij, vanuit je menszijn, kunt nooit bepalen of iets wel of niet goed is voor een ander. Zelfs niet voor jezelf.

Jij hebt geen zicht op het grotere plaatje

We zeggen altijd dat dingen gebeuren voor jou, waarmee we willen zeggen dat dingen altijd alleen maar gebeuren omdat er iets inzit waar jij baat bij hebt. Dit kan emotionele groei zijn, of het kan een opmaat zijn naar een situatie die je wilt.

Jij kunt nooit overzien wat het doel is van bepaalde gebeurtenissen. Zo kun jij ook nooit overzien, van situaties die anderen overkomen, of dit nu in het klein of in het groot is, wat het achterliggende doel is.

Behoefte aan spiritualiteit

Denk hierbij ook aan de coronacrisis, of oorlogen, of dreiging van oorlog… al denk jij dat dingen slecht zijn, je kunt niet overzien wat het grotere doel is. Door de crisis die de wereld de afgelopen twee jaar heeft doorgemaakt, is er een enorme ontwaking gestart.

biddenMensen die bang zijn hun leven te verliezen, hebben de neiging om te gaan bidden, om het spirituele op te zoeken. Wanneer beginnen mensen vooral met bidden? Wanneer ze in nood zijn!

Dat alleen al heeft deze crisis opgeleverd, dat meer mensen op zoek zijn gegaan naar antwoorden vanuit spirit, of ze dit nu God of Source, of iets anders noemen.

Alleen op verzoek

En vanuit de spirituele wereld mag er alleen hulp gegeven worden als jij erom vraagt, als mensen erom vragen. Engelen zijn er altijd, maar zullen je nooit ongevraagd helpen, of ongevraagd iets voor je doen.

Ze hebben het grootste respect voor jouw vrije wil, voor jouw recht om zelf te beslissen welke kant je op wilt. En of je daar wel of geen hulp bij wilt.

helpWe kunnen je zeggen, dat de afgelopen twee jaar er een enorme drukte is ontstaan aan verzoeken van mensen om hulp, om bijstand in hun leed, op welk gebied dan ook. En langzaam beginnen mensen te zien dat dit een goede ontwikkeling is.

Dit draagt ertoe bij dat er steeds meer mensen beginnen te beseffen dat ze veel meer zijn dan alleen een lichaam met een aansturend brein. En een gevolg van dit ontwaken is de golf van liefde die nu over de aarde gaat, en die steeds meer mensen raakt.

Waarom ‘wij’?

Tenslotte willen we nog graag een antwoord geven op een vraag die we regelmatig krijgen: waarom spreken wij als Collectief Bewustzijn in de wij-vorm?

Zoals we al vaker hebben gezegd: wij zijn jij, jij bent ons, alles is Source. Niemand is afgescheiden van Source, hoewel het in jullie fysieke wereld wel zo lijkt. In werkelijkheid is alles één. Toch spreken wij in de wij-vorm, omdat dit voor jou als mens begrijpelijker is.

Wanneer we in de ik-vorm zouden spreken, gaat jouw brein er direct vanuit dat er een andere ‘persoon’ tot je spreekt. Je brein wil er een naam aan hangen, liefst met een gezicht erbij. Dat is hoe je brein werkt, je wilt dingen in een hokje kunnen plaatsen.

Beperkingen

afgescheidenDaarmee schep je direct beperkingen en grenzen. Terwijl wij, net als de werkelijke jij, oneindig zijn. Wij hebben geen lichaam, we zijn energie. Jouw lichaam is gematerialiseerde energie, en in werkelijkheid ook niet écht fysiek.

Door in ‘wij’ te spreken, geven we jouw brein de ruimte om het los te laten wat voor persoonlijkheid of gezicht er bij ons zou horen. We spreken als collectief, als energie. En om met jou te kunnen communiceren, gebruiken we de taal en woordenschat van degene die ons channelt.

Wie is het ‘channel’?

Ook daarvoor geldt opnieuw, zodra je een naam hebt en een gezicht, ga je direct in beperkingen en grenzen denken. Je gaat iemand op uiterlijk en naam beoordelen.

Je gaat op internet kijken of je informatie kunt vinden over die persoon, of er een website is, of er meer mensen zijn die ervaringen met die persoon hebben.

Onze boodschap is belangrijker

hokjesBegrijp je waarom we daar voorzichtig mee zijn? Zodra jij jezelf beperkt en dingen in een hokje zet, ben je niet meer objectief, sta je niet meer open, ben je geneigd om dingen sneller af te wijzen.

En daarvoor is onze boodschap veel te belangrijk.

We willen dat je gaat zien wie JIJ bent, dat is vele malen belangrijker dan wie ons channelt of wie ‘wij’ zijn!

We hopen je hiermee iets meer duidelijkheid te hebben gegeven. We gebruiken geen ‘wij’ en ‘jij’ om afgescheidenheid te creëren, we gebruiken dit omdat jullie taal, en dit geldt voor alle talen op aarde, nu eenmaal beperkt is in haar uitingsvorm.

Nogmaals, wij zijn jij, jij bent ons, alles is één, alles is Source, de Bronenergie.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. En daarmee zijn we voor vandaag compleet.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Karin
Karin
2 jaren geleden

Frank van Seumeren
Frank van Seumeren
2 jaren geleden

Veel liefde en respect voor ons zit in jullie lessen! Dank! Naar mijn gevoel klopt wat jullie vertellen als een bus en is mooi en evenwichtig🙂

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Het kan ook vertrouwen geven om te weten wie de channeling doet. Er zijn ook veel charlatans op dit gebied zoals jullie waarschijnlijk wel zullen weten.

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

De wereld is een brijpot van onbewustheid, agressie, verdriet, pijn, angst, haat, macht wellust en andere ellende.
waarom HET AL hier ooit voor gekozen heeft, is mij een raadsel. Slechts een ervaring? waarom dan? Wat voegt het toe? De mensheid heeft nog nooit iets geleerd en blijft zichzelf vernietigen, de natuur verzieken, lucht en water vervuilen, de hebzucht kent geen einde. Als er liefde en vrede moet komen vanuit deze zombies, geef ik het weinig kans.
Het gehele universum met haar geestelijke helpers mogen wel alles uit de kast halen om enig benul in de hersenen te pompen van de mens.
Een negatieve reactie, ik ben me ervan bewust maar er dan ook nergens evenwicht of zicht op een betere toekomst, als er al een toekomst is.
Bidden en hopen dan maar.

Back to top button