Propaganda

De ontmaskering van David Wilcock

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er bestaat een grote groep mensen die misbruik maakt van het internet en de goedgelovigheid van lezers met als doel meer aandacht te krijgen voor eigen websites.

Radiopresentator William Henry van Stargate Radio noemt dit een ‘bloedserieus spel’ en legt uit waarom ze hun verhalen op internet verspreiden en waarom. Wat is het nut van al die hysterie, van al die leugens?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het meest recente onderzoek van Wilcock is simpelweg onderzoek. Het is gestolen van verschillende wetenschappers en onderzoekers en wordt gepresenteerd als het werk van David Wilcock.

Zenuwinzinking

Enkele weken geleden onthulde William Henry hoe Wilcock zijn werk overnam en het publiceerde als eigen onderzoek. Hij verdraaide daarnaast al dan niet met opzet een aantal feiten.

Randy Maugans benoemde de zenuwinzinking die Wilcock had na diens publicatie over de rechtszaak met betrekking tot de biljoenendiefstal in december. Zijn artikel over de diefstal zou 200.000 hits moeten krijgen of anders zou hij gevaar lopen. Maugans stelde expliciet dat in het laatste boek van Wilcock niets nieuws staat.

Benjamin Fulford besloot Wilcock te gebruiken om een breder publiek te bereiken. En alhoewel de biljoenendiefstal mogelijk echt is heeft Wilcock er een soort soapserie van weten te maken, luidde het verder.

Wereldwijde economische hervormingen

Onlangs kondigde James Martinez via Conscious Media Network aan dat een groep wereldleiders en bankiers uit 130 verschillende landen werkt aan wereldwijde economische hervormingen. Hij las een verklaring voor namens het consortium dat de afgelopen acht jaar achter de schermen heeft gewerkt aan het probleem van de onhoudbare wereldeconomie. Wilcock wist te melden dat het ging om een leugen omdat hij dat van Kerry Cassidy had gehoord die het weer had vernomen van een vriend.

Op internet circuleren veel verhalen in een poging de ontwaakte mensen in verwarring te brengen. Dit gebeurt met opzet om een bepaald publiek te bereiken, te weten de ‘wakkere mensen’: zij die het reguliere nieuws niet volgen omdat ze weten dat het grotendeels propaganda is.

COINTELPRO

Dit programma wordt ook wel COINTELPRO (pdf) genoemd en bestaat uit diverse onderdelen die in het geheim worden overzien door de CIA, de FBI, het Air Force Office of Special Investigations (AFOSI) en de NSA.

Ironisch genoeg noemde David Wilcock de video van het Conscious Media Network onderdeel van een ‘complex contraspionageprogramma’ en Martinez een ‘aandachtzoeker’. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Wees waakzaam voor desinformatie.

Bron: GLP

Lees verder:

Yet more critical thinking…
More thoughts on Global Economic Restructuring

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Inge
Inge
9 jaren geleden

Goed om dit onder de aandacht van de lezers te brengen.
Ik woon al 23 jaar in de VS. Ben zeer geinteresseerd in alles wat achter de schermen speelt en daar ik in veel landen heb gewoond zie je OVERAL rottigheid en moreel verval.
Maar met name hier is het een enorme beerput. (Leert je trouwens wel om je onderscheidingsvermogen aan te scherpen.) Met heel veel “controlled opposition” zoals Alex Jones, Jesse Ventura en vele anderen die leugens, fantasie en sensatie mengen met hier en daar een waarheidje. Ben hier blij met mijn NLse nuchterheid.
Maar zie echter wel dat er grote krachten aan het werk zijn, die landen (en bevolkingsgroepen) tegen elkaar uitspelen om er zelf beter van te worden.
Mijn beste wensen, Inge

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x