Channelings

De shift en wereldwijde meditatie – Channeling 22-02-2022

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer, op deze prachtige nieuwe dag. Misschien besef je het niet, maar vandaag is energetisch een speciale dag. Het is de 22e van de 2e van 2022… Planeet Aarde en de mensheid staan aan de vooravond van een grote shift, een verschuiving.

Shift in energie

shift van donker naar lichtDeze shift betreft de energie op aarde, en die zal vanaf vandaag een nieuwe richting opgaan. Er zullen dingen gaan gebeuren, binnenin jou, maar daardoor ook in dat wat jij ervaart als jouw buitenwereld. Deze shift is nodig om de mensheid, en de planeet, te behoeden voor dingen die jullie ondergang zouden kunnen betekenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zoals je zelf wel ziet, is er veel gaande in de wereld, en om dit alles in goede banen te leiden, is het nodig dat er een verschuiving plaatsvindt van de energie.

Dichte energie maakt plaats voor Lichte energie

De energie op Aarde is momenteel loodzwaar. Er is veel angst, boosheid, frustratie, en dit leidt tot een enorme dichte, bijna ondoordringbare energie. Dit moet anders, en dat gaat vandaag beginnen. Er komt weer lucht, je krijgt meer ademruimte, mogelijk dat je dit zelfs letterlijk zult ervaren, dat het lichter is om te ademen.

Het Licht zal duidelijker zichtbaar worden, en mensen zullen weer hoop en meer vertrouwen krijgen. Vertrouwen in een positieve uitkomst, vertrouwen in de toekomst. Een toekomst waarin het mogelijk is om in vrijheid te leven, en in harmonie met elkaar en de dierenwereld.

Wachten op de ‘redder’?

redderWe kregen onlangs de vraag of de mensheid een ‘redder’ nodig heeft, en wie of wat dat dan zou moeten zijn. Ons antwoord op die vraag is eenvoudig: nee, de mensheid heeft geen redder nodig. Jíj bent jouw eigen ‘redder’. Jij, als het spirituele wezen dat je in werkelijkheid bent, Bewustzijn, Source, jij bent je eigen ‘redder’.

En in feite hoeft niemand gered te worden, er is namelijk niets stuk. Alles wat er gebeurt, gebeurt omdat dit in de lijn ligt van datgene wat moest gebeuren om jou een bepaalde richting in te laten gaan. De richting die je al voor je menselijk bestaan hebt uitgestippeld.

De huidige energetische dichtheid is echter te zwaar aan het worden, waardoor sommige mensen paniek ervaren, die niet nodig is. Dus vanuit onze kant, vanuit Source, is er een nieuwe energie aangeboord, en vanaf vandaag wordt die losgelaten over de hele planeet, voelbaar voor iedereen.

Verwacht geen grootse wonderen, het begint subtiel, maar het zal onmiskenbaar voelbaar zijn.

Meditatie en verbinding in Liefde

We willen je dan ook uitnodigen om juist vandaag tijd te investeren in een meditatie. Een meditatie om je te verbinden met Liefde, vrede, harmonie, saamhorigheid, samenwerking, met alle mensen op aarde, zodat jullie gezamenlijke energie een netwerk over de aarde spant van Liefde.

liefdeZoals je weet, is Liefde de sterkste positieve kracht die er bestaat. Jij bent van oorsprong Liefde, en alles bestaat in Liefde.

Neem dus een paar minuten tot een half uurtje de tijd om je aandacht volledig te richten op Liefde. Vóel liefde, al denk je alleen maar aan je naasten. Voel in je hart hoe het zich vult met liefde en laat die liefde als een fel licht door je hele lichaam stromen, en vervolgens uitstralen rondom je heen, door je hele huis, door je straat, door je woonplaats…

Straal het licht van de Liefde uit door je provincie, door het hele land, en straal het uit over heel Europa en vervolgens over de hele planeet, en daarna door de Melkweg, om tenslotte het hele Universum te verlichten met Liefde!

Wereldwijde verbinding

wereldwijde verbindingErvaar zelf hoe jij de schepper in jouw schepping bent, door je te verbinden met Liefde en met elkaar, door dit gezamenlijk te doen. Wereldwijd zijn er miljoenen mensen die hetzelfde doen. Voel de Liefde die jullie bindt!

Blijf focussen op Liefde, op verbinding, op de mooie dingen in het leven, en al is het maar voor één dag: vergeet de ellende die de energie in de wereld al veel te lang naar beneden trekt.

We houden van jou, we houden van ieder mens, en we kijken met vreugde naar het netwerk van Liefde dat zich vandaag over de hele planeet ontvouwt.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor nu compleet.

4.5 35 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Blanca
Blanca
2 jaren geleden

Mooi !

Jet
Jet
2 jaren geleden

❤❤❤

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Ja,dit heeft zin. Bundel de positieve gedachten van liefde en vrede!😇

Bahrija
Bahrija
2 jaren geleden

mooi, zelf ontdekken ware zelf, en onze attentie en ons focus geeft ons terug naar ziel, hoe meer focus op andere dingen en buiten ons, hoe we ver zijn van ons ziel. anders verteld wie geeft ons focus geeft ook ons ziel…

Back to top button