Channelings

De toekomst… is er nog hoop? – Channeling 07-12-2021

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Welkom, welkom, lief mens, welkom op deze wonderschone, nieuwe dag. We zijn blij je hier weer te treffen en we hopen en wensen dat je vertrouwen hebt en houdt in de toekomst.

Een toekomst die er veel rooskleuriger uitziet dan jullie vanuit het menselijke standpunt kunnen overzien. En onze visie op die toekomst willen we graag met je delen, zodat je hoop gebaseerd is op weten, en niet op gebakken lucht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
je bent veiligJe bent altijd veilig

Je denkt mogelijk, op basis van wat er nu om je heen aan het gebeuren is, dat je toekomst niet zeker meer is. Dat je onveilig bent, dat je leven misschien zelfs wel in gevaar is.

Echter, niets is minder waar. Je leven is nog nooit in gevaar geweest. Vanuit menselijk oogpunt kun je dat gevoel of idee hebben, of hebben gehad, maar in werkelijkheid ben je nooit in gevaar.

Je moet begrijpen dat jij een eeuwigdurend leven hebt. Nee, niet in dit specifieke lichaam. Maar wie jij in werkelijkheid bent, dat wat in jouw lichaam huist, je ziel, Source, bronenergie, dát leeft eeuwig en zal nooit sterven.

Dat je nu hier bent was een bewuste keuze

Wat betekent dit voor jou nu, terwijl jij als mens in dit lichaam leeft? Dat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat zelfs al zóu je lichaam sterven, dat dat niet meer is dan een transitie terug naar waar je vandaan gekomen bent.

En we verzekeren je, dat je niet eerder zult gaan dan je zelf hebt bepaald. Niet met je menselijke brein, zo krachtig is je brein helemaal niet, maar dit heb je bepaald vóórdat je jouw energie, jouw wezen naar de aarde hebt gefocust om in dit lichaam te verblijven tijdens je aardse bestaan.

En dit is niet je eerste aardse bestaan. Je hebt er al heel erg veel gehad. En keer op keer, ongeacht wat je allemaal meemaakt, kom je terug en wil je opnieuw naar de aarde toe.

attractieparkDe aarde is vanaf onze kant bezien een soort speeltuin, een attractiepark. Een plaats waar je nieuwe dingen beleeft, waar spanning en sensatie heerst, een plek waar ook jouw hulp nodig is om anderen bij te staan bij het ontdekken van wie ze zijn.

En als je dat zelf nog niet ontdekt hebt, is het elke keer opnieuw een reis naar die ontdekking toe.

Je bent een oneindig spiritueel wezen, dat doelbewust gekozen heeft voor een leven nu, op dit moment, wetende wat voor soort omstandigheden er nu zouden heersen. Je hebt vooraan gestaan om hier te mogen en kunnen zijn!

Leven op aarde is een spel

Wanneer je onze eerdere berichten leest, en die op je in laat werken, zul je langzaam gaan inzien hoe prachtig alles in elkaar zit. Je bent de hoofdrolspeler in jouw film, de topacteur in een toneelstuk dat zijn weerga niet kent. En ieder mens, alles wat zich op aarde bevindt, is daar een onderdeel van. Alles speelt het spel mee.

En nu is de tijd om je dat te gaan realiseren, om te beseffen dat niets echt is, alles is een illusie!

Hoe ziet de toekomst eruit?

toekomstGoed, laten we even teruggaan naar je toekomst. Zoals we al zeiden, die is veel rooskleuriger dan je nu kunt zien. Er ontvouwen zich prachtige dingen, er is een nieuwe energie op aarde die aan het aanzwellen is. Een energie van verbinding, van saamhorigheid, van samenwerken.

Die energie zal de overhand nemen, en uiteindelijk zorgen dat de wereld vanuit die nieuwe energie een harmonieuze plaats is. Jij bent een klein onderdeeltje hiervan, om dit te verwezenlijken. Blijf daarom in positieve energie, zorg voor positieve gedachten, en laat je niet langer meeslepen in negativiteit.

Je bent een schepper en een co-creator in deze wereld. En jij creëert met je gedachten en emoties, elk moment van de dag, altijd. Dus wees je bewust van waar je in gedachten mee bezig bent, en focus op datgene wat je wilt.

Alles gaat zoals het moet gaan

De wereld is een speeltuin, en de prachtigste plek in het universum om als mens te kunnen verblijven. Het is niet voor niets dat je hier bent. Maak er het beste van, haal eruit wat erin zit, en heb vertrouwen dat alles gaat zoals het moet gaan, nu en in de toekomst.

Jij bent veilig, ongeacht wat er gebeurt in die wereld die ogenschijnlijk buiten jou is. Alles is goed, en dat is het altijd geweest.

vragen in stilteVertrouw hierop. En weet dat wij vanaf de andere kant bij elke stap die je zet, elke ademteug die je neemt, aan je zijde staan. We zijn er altijd, en we zijn altijd beschikbaar om je vragen aan ons te stellen. Je mag ons je vragen in stilte in jezelf stellen, of hieronder in de comments.

Mogelijk dat we je vragen in een volgende boodschap kunnen beantwoorden, als we denken dat het voor anderen ook relevant is.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en we houden van jou, en van de hele mensheid, want wij zijn jij, jij bent ons. Alles is één, en alles is Liefde.

En daarmee zijn we voor dit moment compleet.

4.4 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sterk
sterk
2 jaren geleden

Zo dit bericht houd iedereen kalm, zoals gewenst door bepaalde figuren.

Rose
Rose
2 jaren geleden

Dancing Shiva in het kosmische spel ????❤???

Anna
Anna
2 jaren geleden

Ik wist dus wat er ging gebeuren en kan daar iets uit leren? Zou het niet fijner zijn voor het aardse lichaam om te weten dat de ziel terug gaat naar de oorsprong? Dan is de dood niet zo angstaanjagend.

Lida
Lida
2 jaren geleden

Mooi dank je ?
Houd deze toestand in deze Wereld nog op
binnenkort

Back to top button