UFO Database Archief

Deinze (B) 26 juni – Oranje bollen

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

beste,

Ik ben G.C. uit deinze (Belgie) en ben 17 jaar. Ik wil eerst graag zeggen dat ik de site niburu geweldig vind!

Maar gisteren heb ik toch iets raar gezien… Ik kwam terug van een feestje en zat in de trein ’s ochtens van Gent naar Deinze de trein om 5:53 uur.

Ik was al de hele tijd naar buiten naar het kijken hoe de lucht vervuild werd met tientallen chemtrails. Ineens zag ik een oranje/geel/rood achtige bol vliegen ik keek er naar (3sec) en ineens was was het verdwenen. Ik was wel nuchter zal ik er maar bij zeggen 🙂

Die avond nog, zat ik in mijn tuin op mijn gemak een sigaretje te roken toen ik weer zo’n bol zag, moet ongeveer rond 10 uur geweest zijn weer verdween de bol in het niets. Ik heb die bol dan nog 2 keer gezien een kwartier later en telkens verdween het na max 10 min. Ik moet er wel bij zeggen dat ik enorm veel liefde voelde door mijn lichaam een magisch gevoel. Mijn moeder vond het al raar dat ik constant naar de lucht keek. Over die bollen durvde ik het wel niet zeggen aan mijn ouders…

mijn vraag is nu of nog mensen bollen hebben gezien die ochtend en nacht, of als er wat informatie is over deze “bollen”.

Alvast bedankt!

G.C.

(Noot: Het gaat hier zeer waarschijnlijk om thaise ballonnen, hoewel het tijdstip van het object, dat ’s morgens vanuit de trein is gezien, toch ongewoon is.)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x