UFO Database Archief

Delft 30 december 2010 – Oranje verlicht schotelvormig object

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: H.K.
Woonplaats: Delft

Op donderdagavond 30 december 2010 heb ik (rond 21.00 u) een oranje/rood verlicht(schotelvormig)object gezien, vrij hoog in de lucht maar zeer goed zichtbaar.

Ik stond (aan het einde van de koopavond) op de parkeerplaats van een groot winkelcentrum in Rijswijk(Z-H) en heb het object een paar minuten mogen aanschouwen. Het object hing een tijd stil en het licht was intens en van een warme oranje/rode kleur. Na een paar minuten ging het object hoger in de lucht en schoot zijwaarts (met een zig zag beweging) met hoge snelheid weg, waarna het uit het zicht verdween achter een partij wolken.

Het was voor mij moeilijk in te schatten waar het object zich precies bevond, maar ik dacht zo ongeveer boven Den Haag e.o. en schoot na een paar minuten weg richting Noordzee.

Gezien de hoogte van het object zou het heel goed vanaf andere plaatsen in Zuid Holland gezien kunnen zijn. Het werd, zo zag ik vanuit mijn ooghoeken, daar ter plaatse nog door meer mensen opgemerkt.

H.K.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x