Homepagina » UFO Database Archief » Delft jul/aug ’07/’08 – Formatie wit/oranje lichtbollen

Delft jul/aug ’07/’08 – Formatie wit/oranje lichtbollen

Naam: J.
Woonplaats: Delft

Een beetje aan de late kant deze melding, maar wist niet dat er een ufo meldpunt bestond. Wat ik te melden heb is misschien zeer raar maar waar.

Ik was in 2007/2008 aan het nachtvissen in de zomer maand juli, augustus in Delft op het Zegwaardmeer. Ik zat daar heerlijk in m’n stoel samen met m’n maat een beetje te kletsen over vissen. Maar toen ik in de lucht keek zag ik duidelijk een wit/oranje lichtbal vliegen. Het ging niet zo zeer snel maar sneller als zo’n chinese lantaarn licht. Het vloog op en neer en leek wel als het naar iets op zoek was.

Toen ik het m’n maat liet zien was hij niet overtuigd en dacht dat het een afstandsbestuurbaar vliegtuigje was. Maar al snel zagen we dat er meer van die bollen kwamen. Je kon duidelijk zien dat het rare en niet menselijke bewegingingen maakten, wat je met een vliegtuig zeker niet kan doen. Het waren er een stuk of 7 en vlogen over een groot gebied. Je zag ook een grotere bol waar uit 5 kleinere bollen kwamen en het gebied verkenden.

Het was een zeer mooi spannend iets om te zien. Ik pakte toen een zaklantaarn en zwaaide er mee uit vreugde. Het rare ervan is dat ze toen uit het niets nadat ze weg waren gegaan over ons vlogen in een V-formatie dat zeer snel ging en geen geluid maakten.

Ik ben sindsdien echt gaan geloven dat er meer is en dat er meer mensen deze dingen hebben gezien. Laat mij aub weten als er meer mensen zijn die dit hebben meegemaakt.

Wat ik erg jammer vond, dat ik en m’n maat het hebben opgenomen maar gewoon helemaal niets konden zien 🙁

Groetjes,
J.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Anonymous schreef:

  oranje bollen

  Ik heb ze in 2008 ook gezien in Delft, kennelijk op een andere datum, weliswaar. Copypaste van mijn fb-post:

  Op het gevaar af voor gek versleten te worden, ga ik jullie een waargebeurd verhaal vertellen.

  In 2008 woonde ik met mijn vriendin in Delft, en ergens in de zomer, op een vrijdagavond, brak er een enorme onweersbui uit. Dit was een onweersgebied dat zich uitstrekte over Nederland, België en Noord-Frankrijk. Tijdens die onweersbui zat ik achter de computer, en had mijn videocamera net opgeladen voor de volgende dag. Mijn vriendin lag te slapen en ik keek door het raam naar buiten, aangezien ik nou eenmaal gek ben op onweersbuien. Daar zag ik, boven het Delftse Hout, 5 van deze oranje bollen stil hangen, netjes op een rijtje. Ik pakte de videocamera en wilde filmen. Accu bleek leeg. Ik riep Tes om te komen kijken, maar ze is niet zo’n liefhebber van dit weer, en durfde eigenlijk niet uit bed te komen. De bollen bleven een minuut of drie hangen, en bewogen toen synchroon en in formatie eerst naar boven, en toen met een enorme snelheid richting Nootdorp.Op internet zocht ik een verklaring, en “nuchtere” types noemden de Chinese/Thaise lantarens. Laten we die nu toevallig een week later in Scheveningen gezien hebben bij een strandtent. Absoluut onvergelijkbaar…ik weet simpelweg niet wat ik gezien heb, maar in ieder geval geen Chinese lantarens. Iemand anders de bollen ook in Delft gezien in 2008?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  de jonge

  De Jonge zet leger in bij bestrijding coronapandemie: moeten we daar blij mee zijn?

  Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid schreef ...

  coalitie

  Bizar: coalitie rent Tweede Kamer uit. ‘We worden geregeerd door schurken’

  Gisteren vroeg PVV-leider Geert Wilders een hoofdelijke ...

  >