UFO Database Archief

Delft jul/aug ’07/’08 – Formatie wit/oranje lichtbollen

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.
Woonplaats: Delft

Een beetje aan de late kant deze melding, maar wist niet dat er een ufo meldpunt bestond. Wat ik te melden heb is misschien zeer raar maar waar.

Ik was in 2007/2008 aan het nachtvissen in de zomer maand juli, augustus in Delft op het Zegwaardmeer. Ik zat daar heerlijk in m’n stoel samen met m’n maat een beetje te kletsen over vissen. Maar toen ik in de lucht keek zag ik duidelijk een wit/oranje lichtbal vliegen. Het ging niet zo zeer snel maar sneller als zo’n chinese lantaarn licht. Het vloog op en neer en leek wel als het naar iets op zoek was.

Toen ik het m’n maat liet zien was hij niet overtuigd en dacht dat het een afstandsbestuurbaar vliegtuigje was. Maar al snel zagen we dat er meer van die bollen kwamen. Je kon duidelijk zien dat het rare en niet menselijke bewegingingen maakten, wat je met een vliegtuig zeker niet kan doen. Het waren er een stuk of 7 en vlogen over een groot gebied. Je zag ook een grotere bol waar uit 5 kleinere bollen kwamen en het gebied verkenden.

Het was een zeer mooi spannend iets om te zien. Ik pakte toen een zaklantaarn en zwaaide er mee uit vreugde. Het rare ervan is dat ze toen uit het niets nadat ze weg waren gegaan over ons vlogen in een V-formatie dat zeer snel ging en geen geluid maakten.

Ik ben sindsdien echt gaan geloven dat er meer is en dat er meer mensen deze dingen hebben gezien. Laat mij aub weten als er meer mensen zijn die dit hebben meegemaakt.

Wat ik erg jammer vond, dat ik en m’n maat het hebben opgenomen maar gewoon helemaal niets konden zien 🙁

Groetjes,
J.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anonymous
Anonymous
10 jaren geleden

oranje bollen

Ik heb ze in 2008 ook gezien in Delft, kennelijk op een andere datum, weliswaar. Copypaste van mijn fb-post:

Op het gevaar af voor gek versleten te worden, ga ik jullie een waargebeurd verhaal vertellen.

In 2008 woonde ik met mijn vriendin in Delft, en ergens in de zomer, op een vrijdagavond, brak er een enorme onweersbui uit. Dit was een onweersgebied dat zich uitstrekte over Nederland, België en Noord-Frankrijk. Tijdens die onweersbui zat ik achter de computer, en had mijn videocamera net opgeladen voor de volgende dag. Mijn vriendin lag te slapen en ik keek door het raam naar buiten, aangezien ik nou eenmaal gek ben op onweersbuien. Daar zag ik, boven het Delftse Hout, 5 van deze oranje bollen stil hangen, netjes op een rijtje. Ik pakte de videocamera en wilde filmen. Accu bleek leeg. Ik riep Tes om te komen kijken, maar ze is niet zo’n liefhebber van dit weer, en durfde eigenlijk niet uit bed te komen. De bollen bleven een minuut of drie hangen, en bewogen toen synchroon en in formatie eerst naar boven, en toen met een enorme snelheid richting Nootdorp.Op internet zocht ik een verklaring, en “nuchtere” types noemden de Chinese/Thaise lantarens. Laten we die nu toevallig een week later in Scheveningen gezien hebben bij een strandtent. Absoluut onvergelijkbaar…ik weet simpelweg niet wat ik gezien heb, maar in ieder geval geen Chinese lantarens. Iemand anders de bollen ook in Delft gezien in 2008?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x