ongebruikte categorie

Delfzijl 24 mei – Zigzaggend licht en stilhangend object met knipperlichten

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.B.
Woonplaats: Delfzijl

Hallo, ik wil graag even aangeven dat ik 24 mei j.l. 2 ufo’s heb gezien. Ik ben ervan overtuigd dat het 1 en dezelfde is aangezien ik hem op dezelfde plek heb bemerkt. Eerst ’s middags een fel lichtje, alsof er een hele felle ster was, deze bewoog richting het noordoosten. Zigzagde even een paar keer heen en weer en verdween toen.

De 2e was een stilstaand object, ik merkte het op en begon het vragen te stellen, weet nog steeds niet waarom. De vragen waren heel simpel als, jullie kunnen mij horen he of jullie komen binnenkort. Ik kreeg daarop ook reactie, steeds als ik iets vroeg knipperde het rood en blauw. Toen ik vragen ging stellen over de datum of tijd wanneer ze eindelijk zouden komen kreeg ik een soort vage reactie, een geelwit lichtje die twijfelend knipperde. Hieruit maakte ik op dat ze het zelf misschien nog niet eens wisten.

In ieder geval dit wou ik graag even melden, voor de duidelijkheid ik woon in Delfzijl, Groningen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x