Homepagina » UFO Database Archief » Delfzijl 24 mei – Zigzaggend licht en stilhangend object met knipperlichten

Delfzijl 24 mei – Zigzaggend licht en stilhangend object met knipperlichten

Naam: J.B.
Woonplaats: Delfzijl

Hallo, ik wil graag even aangeven dat ik 24 mei j.l. 2 ufo’s heb gezien. Ik ben ervan overtuigd dat het 1 en dezelfde is aangezien ik hem op dezelfde plek heb bemerkt. Eerst ‘s middags een fel lichtje, alsof er een hele felle ster was, deze bewoog richting het noordoosten. Zigzagde even een paar keer heen en weer en verdween toen.

De 2e was een stilstaand object, ik merkte het op en begon het vragen te stellen, weet nog steeds niet waarom. De vragen waren heel simpel als, jullie kunnen mij horen he of jullie komen binnenkort. Ik kreeg daarop ook reactie, steeds als ik iets vroeg knipperde het rood en blauw. Toen ik vragen ging stellen over de datum of tijd wanneer ze eindelijk zouden komen kreeg ik een soort vage reactie, een geelwit lichtje die twijfelend knipperde. Hieruit maakte ik op dat ze het zelf misschien nog niet eens wisten.

In ieder geval dit wou ik graag even melden, voor de duidelijkheid ik woon in Delfzijl, Groningen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

Meer dan HELFT proefpersonen krijgt last van bijwerkingen na coronavaccin

Tijdens een klinisch onderzoek naar een veelbelovend ...