UFO Database Archief

Delfzijl 24 mei – Zigzaggend licht en stilhangend object met knipperlichten

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.B.
Woonplaats: Delfzijl

Hallo, ik wil graag even aangeven dat ik 24 mei j.l. 2 ufo’s heb gezien. Ik ben ervan overtuigd dat het 1 en dezelfde is aangezien ik hem op dezelfde plek heb bemerkt. Eerst ’s middags een fel lichtje, alsof er een hele felle ster was, deze bewoog richting het noordoosten. Zigzagde even een paar keer heen en weer en verdween toen.

De 2e was een stilstaand object, ik merkte het op en begon het vragen te stellen, weet nog steeds niet waarom. De vragen waren heel simpel als, jullie kunnen mij horen he of jullie komen binnenkort. Ik kreeg daarop ook reactie, steeds als ik iets vroeg knipperde het rood en blauw. Toen ik vragen ging stellen over de datum of tijd wanneer ze eindelijk zouden komen kreeg ik een soort vage reactie, een geelwit lichtje die twijfelend knipperde. Hieruit maakte ik op dat ze het zelf misschien nog niet eens wisten.

In ieder geval dit wou ik graag even melden, voor de duidelijkheid ik woon in Delfzijl, Groningen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x