Financieel

Democratie is lachertje. Als we DIT met zijn allen doen, zijn we in één klap vrij en dwingen we de elite op de knieën

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel we misschien officieel in een democratie leven in Nederland, is daar eigenlijk weinig van te merken. Onze democratie is lang geleden gestorven en wat er over is, zijn slechts vage schaduwen van wat men onder democratie verstaat.

Neem bijvoorbeeld het Oekraïneverdrag waar het merendeel van de Nederlanders ‘nee’ tegen zei, maar dat er tóch, ondanks ons nee is doorgedrukt. Is dat democratie?

Wij bepalen als burger niet meer wat er in ons land gebeurt. Onze overheid bepaalt het echter ook niet. Het echte beleid wordt van bovenaf bepaald – door mannen in pakken die eigenlijk alleen maar hun zakken willen vullen en niet aan de burger denken.

Echte koopkracht blijft fors dalen

Oorlogszuchtige staatZo bepalen wij Nederlanders al lang niet meer waar ons (belasting)geld naartoe gaat en betalen we grof geld aan de oorlogszuchtige elite, die via hun marionet-overheid het beleid er doordrukken.

Het is de taak van deze overheid om het onwetende volk in de waan houden dat ze vrij zijn.

De realiteit is echter dat wij steeds minder vrij zijn en steeds minder echte koopkracht hebben. En dat is wat anders dan wat we voorgespiegeld krijgen van de zogenaamde ‘rekenkamer’, dat niet meer dan een overheids-trucendoos is, om cijfertjes uit de hoge hoed tevoorschijn te toveren.

Vroeger konden we als éénverdiener een gezin onderhouden, maar tegenwoordig krijgen zelfs tweeverdieners niet meer voldoende. En het wordt elk jaar erger. De ziekmakende graaizucht van de elite perst het volk tot op het bot uit.

Zorg

Neem bijvoorbeeld onze ouderen die zorg nodig hebben. Zij die hun hele leven lang hard hebben gewerkt om van Nederland een welvarend land te maken, maar waar nu nauwelijks voor gezorgd wordt in verzorgingshuizen. Eén ding is zeker, zij die er hard voor werkten varen er nu niet wel bij. De elite echter wel.

Voor vluchtelingen staat er dan weer wel een pot met geld klaar. Is dat eerlijk? Het is in ieder geval één manier om afgunst en haat te zaaien in onze ‘democratie’. Het zijn niet de vluchtelingen, maar de overheden die dat doen, in opdracht van de elite.

handboeien-losbrekenOnthoud goed dat geld, of eigenlijk een kunstmatig gecreëerd gebrek aan geld, HET gereedschap van de elite is om het volk onder de duim te houden.

En als gewone burger kun je hier geen genoegen mee nemen, maar wat kun je ertegen doen? Het antwoord op die vraag is net zo simpel als de vraag zelf: het heft in eigen handen nemen en de keuze maken om vrij te worden.

En dat is gemakkelijker dan je denkt. Je hebt in dit geval eigenlijk twee keuzes:

  1. Emigreren naar een ver land met geen of mildere belastingregels (en lekker van de zon genieten)
  2. Zorgen dat je per saldo, dus netto, veel meer geldt overhoudt

Assets

Bij beide mogelijkheden draait het echter om geld: je moet genoeg geld verdienen. Maar hoe kun je dat doen als je vastzit in een ratrace en gebonden bent aan een baan?

De 24-jarige ex-MBO’er Jacko Meijaard heeft hier een oplossing voor. Hij is namelijk zo vrij als een vogel, en verdient ook nog eens geld als water. Dit doet hij door ‘assets’ op te zetten. Een asset is in principe een website die geld voor je oplevert.

Computer + Internet + Kennis = Vrijheid

Aangezien je overal ter wereld websites kunt opzetten, ben je niet meer gebonden aan een locatie, en maakt het niet uit waar je je bevindt. Hierdoor kan Jacko overal gaan en staan waar hij wil, en verdient hij al reizend zijn geld. En niet zo’n beetje ook. Jacko heeft het voor elkaar gekregen om dankzij het internet een slordige 10.000 euro per maand te verdienen – en het mooie is dat iedereen dit kan. Ongeacht je huidige situatie.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, een internetverbinding en een klein beetje specifieke kennis, zodat je precies weet wat je moet doen.

NIEUWE KANS: Exclusief webinar

Schrijf het nu vast in je agenda:  Donderdag 26 oktober 2017 is het zover.

Op die dag (’s avonds 20:30 uur) opent Jacko Meijaard de deuren van zijn uiterst succesvolle webinar, waarin je leert financieel onafhankelijk te worden. Je leert er wat je precies moet doen om 2.500, 5.000, 10.000 of meer euro per maand te verdienen via het internet.

Je komt daarmee los van de verstikkende greep die de elite op je heeft, want met zo’n inkomen, dat je verdient zonder werkgever, kun je gaan en staan waar je maar wilt.

Stel je voor als je alle tijd van de wereld hebt met dit inkomen, elke maand weer. Wat kun je doen?

Meld je nu meteen aan en je ontvangt om te beginnen een interessant cadeautje, waarmee je een vliegende start maakt.

>> klik hier om je aan te melden <<


De meeste mensen in Nederland hebben tegenwoordig een computer of laptop en internet. Het enige ontbrekende ingrediënt is deze kennis.

Gelukkig hebben we nog meer goed nieuws voor je, want we hebben Jacko zo ver gekregen om een exclusief webinar voor NineForNews-lezers te geven, waarin je deze specifieke kennis gratis krijgt. Interessant detail is dat je niet alleen jezelf hiermee helpt. Als het merendeel van de mensen dit doet, verliest de elite snel haar grip. Het is dus de vraag hoe lang deze waardevolle informatie beschikbaar blijft.

In het gratis webinar gaat Jacko je uitleggen hoe je net als hem een passief inkomen via het internet kunt verdienen, zodat je vrijkomt van de greep van de elite. Je kunt ermee ontsnappen uit de oneindige ratrace en er is geen plafond aan je inkomsten.

Als je een baan hebt, of magere uitkering, dan kun je hier ook mee beginnen. Het kost amper tijd en kan uitstekend gecombineerd worden met wat je nu doet. En wanneer jouw nieuwe internet inkomen op een voor jou acceptabel hoog niveau is gekomen, dan kun je altijd nog je huidige baan opzeggen.

Klik hier om jezelf direct aan te melden voor dit webinar.

We raden je aan om je snel aan te melden, aangezien er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Jacko’s webinars zitten altijd vol, dus vis dit keer niet achter het net – dit is je uitweg naar een vrij leven en een vrije toekomst.

Gratis aanmeldlink-> klik hier om je gratis aan te melden

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
5 jaren geleden

Derde keuze: Hooivorken en fakkels, de brand erin.

365Y
365Y
5 jaren geleden

Conclusie , geld is niet de oplossing , genoeg geld betekend je als god in de wereld wanen, en wie wil dat gevoel nu niet ?? ook gratis geld is een nep oplossing .

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
dna
dna
5 jaren geleden

1 oudergezinnen bestaan straks niet meer, niemand let op de kinderen die hiervoor gebruikt en gestolen worden door jeugdzorg!!!!!! Hypocriete zombies.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.