UFO Database Archief

Den Bosch 14 december – Vloot witte lichtbollen en F-16’s

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.E.
Woonplaats: Den Bosch

Gisteravond, woensdag 14 december, vanaf ongeveer 21.20u tot ongeveer 22.00u boven Den Bosch. Een hele vloot witte lichten die van noord naar zuid vlogen, tegen de wind in. Steeds in groepjes van 3 of 4 in formatie als een lint achter elkaar. Deed me denken aan de bekende beelden uit Mexico. Ze zagen eruit als sterren, maar dan bewegend. Het waren er echt veel te veel om vliegtuigen te zijn. Het was redelijk helder totdat er een aantal F16’s over vlogen. Toen zag ik elke keer een flits en hoorde ik een knal. Daarna kwam er een hele vreemde, dikke witte rookachtige wolk aan. Die F16’s hebben dus letterlijk een rookgordijn opgetrokken om het zicht te belemmeren. Nadat de rook was opgetrokken waren de lichten weg. Het lijkt erop dat de disclosure week zijn vruchten afwerpt…

Ik hoop dat ik niet de enige ben die dit heeft opgemerkt.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x