Homepagina » UFO Database Archief » Den Bosch 29 januari – Geluidloos fel verlicht object

Den Bosch 29 januari – Geluidloos fel verlicht object

Beste mensen,

Ik wil ook graag even mijn ervaring met jullie delen. Niet op donderdag 28 januari maar op vrijdag de 29ste zag ik precies wat in de andere waarnemingen omschreven wordt. Ik reed die avond rond 18.00 uur op de Hekellaan (in zuidelijke richting) in Den Bosch en zag een oranje licht boven de stad.

Ik keek nog of ik niet een paal of iets dergelijks onder het licht zag. Het zag er een beetje uit als het licht van vuur uit een hoge fabrieksschoorsteen in de verte. Even later, vlak voor ik van de Hekellaan wilde afslaan de Kruisbroedershof op zag ik een groot fel licht op ca. 100 meter boven de binnenstad.

In mijn ervaring zag het er niet uit als een sportvliegtuigje, al had het volgens mij wel een dergelijke afmeting (ik had de diameter geschat op de breedte van een 3-baans snelweg; ca. 9 meter?). Ik zag alleen maar een groot, fel licht en kon geen vorm onderscheiden. Links en rechts van het felle licht van zag ik knipperende lichten. Het vloog, inderdaad tergend langzaam!, uit het noord-westen naar het zuid-oosten. Ik zou de snelheid omschrijven als een meter per seconde.

Toen ik de Vughterstraat opdraaide vloog het object recht voor mijn ogen over. Ik parkeerde mijn auto direct op de stoep, zette mijn motor uit en deed de deur open om te horen of ik de bladen van een helicopter kon horen. Niet dus! Helemaal geen geluid. Ook geen motorgeluid van een vliegtuig. Op dat moment was het object net uit mijn gezichtsveld door de huizen aan de Vughterstraat. Als het een vliegtuig was had ik dat zeker moeten horen gezien de voortbewegingssnelheid en de afstand. Ik was echt onder de indruk van wat ik gezien had en kon het niet verklaren.

Hartelijke groeten,
I.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

fbi

FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

>