UFO Database Archief

Den Bosch 4 november – Wit rond object

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geachte Niburu-redactie,

Aangezien jullie een speciale sectie over UFO’s hebben wil ik mijn melding maken van een vreemd object dat ik woensdag 4 november heb waargenomen.

Ik fietste naar huis en ik keek naar een kleine wolk en ik zag een object naar die kleine dunne wolk vliegen. Ik kon door de wolk heenkijken. Ik fietste net onder een boom waardoor er takken waren die mijn zicht van het object afhaalde. Toen ik voorbij die boom was gefietst was het object weg. Het was een witachtig, rondachtig object. Er was geen geluid of licht. Het was overdag rond 15.00 uur. Ik fietste in ‘s-Hertogenbosch. Ik was alleen toen ik het object zag. Ik moest meteen aan een UFO denken aangezien ik al eerder een UFO heb waargenomen.

Mijn excuses voor de vaagheid. Ik weet wat ik zag. Ik hoop dat het een waardige aanvulling is voor jullie data-base.

Met vriendelijke groet,
M. F.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
t51
t51
12 jaren geleden

dejá vu …

Ik lees je verhaal en kreeg meteen een dejá vu. Ik heb namelijk precies hetzelfde gezien in de lucht in Den Bosch, en ook in de middag om een uur of 3 alleen mijn waarneming was eind oktober,
de 29e. Ook ik was op de fiets en ik zag recht voor me, uit de wolken een object tevoor schijn komen, ook ik had meteen de indruk dat het buitenaards was. DE vorm was niet rond , maar wel groot. De manier van bewegen was zeer direct alsof het uit de wolken werd geschoven en in een flits was het weg.
Groetjes T

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x