UFO Database Archief

Den Bosch 8 oktober – Driehoeksformatie bollen

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd 19.40 uur, rustig weer, zwakke wind, bewolkt.

Vorm: in eerste instantie een flikkerend bol, net boven de horizon, richting Rosmalen gezien vanuit industrie terrein de Herven. Grootte kan ik niet goed inschatten, ong 20 meter doorsnede, maar kan ook meer zijn.

Beweging: Bolvorm hing redelijk stil (ontstond uit het niets), op een gegeven moment leek het een meer solide vorm aan te nemen, hierna steeg het met grote snelheid op (recht omhoog) op het hoogste punt aangekomen leek de bol zich te ontvouwen, en er kwamen twee kleinere “bollen” bij, er onstond een driehoek formatie. Na even stil te hebben gehangen draaide de formatie zich plotseling negentig graden, en schoot met hoge snelheid recht over mij heen, het bleef versnellen totdat het verdween achter de bewolking. Ik heb nog nooit iets zo snel door het luchtruim zien bewegen.

Tijdens dit gebeuren had ik een collega aan de telefoon en stond derhalve even stil (ik werk vanuit de auto) ik heb meteen mondeling verslag van dit gebeuren gedaan. Een foto was onmogelijk, het speelde zich te snel af, en de snelheid was te groot. En bij een eventuele foto zou er alleen een oranje bol te zien zijn geweest.

K.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x